Máte prosím skúsenosť s touto stránkou https://makeup.sk/?gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA86... ? Ďakujem
@baskarepkova hej chcela som ale nenašla som recenzie a dosť lacné to majú tak sa bojím aby to nebol nejaký šmejd s ktorého sa vyhádžem🤷🏼♀️
@nanynou no vyzera to tak, ze je to novy eshop, ktory bol spusteny v juni/ juli.. ak da niekto peniaze do pekneho dizajnu/grafiky, tak to zvykne robit seriozne, teda aspon podla mna. Skor by som sa bala ak by to bol novy eshop so zlym dizajnom, pomaly nacitavacou strankou .. Ved ak vyskusas, tak daj vediet. Mozno maju nizkke ceny preto, ze zacinaju a chcu to rozbehnut 🙂
@baskarepkova máš pravdu možno to budú len nejaké uvádzacie ceny a keď sa rozbehnú zdražejú😁 vyskúšam a dám vedieť 🙂
@nanynou okiiii 🙂
@baskarepkova už som objednala aj to prišlo 🙂 vyzerá to v pohode 🙂
@nanynou aj ja som objednala. Je to polska firma. Vsetko ide z polskych skladov. Oni tam vedia všetko dobre pančovať. Vyzera to dobre, ako original, ale nikdy to neni ako original. Ja si zasielku nepreberiem. Odkedy som zistila, ze je to polska firma, make up pl o o z, tak nemam vobec istotu a teda nechcem ten tovar. Oni vyfejkuju aj soľ a daju cestarsku soľ...
Ahoj naň nou ja som ich skúsila dodanie rýchle ale nemyslím ze tovar je kvalitný zatiaľ som ešte neskusiila ale mam masky na tvár od nich
Dakujem za tuto diskusiu, tiez zvazujem u nich kupit, ceny sa mi zdali podozrivo nizke, potom som zbadala, ze su to Poliaci, skusim to, dufam, ze nekupim nejaku habaduru
Cez túto stránku som objednala už 3xa bola som veľmi spokojná 😁
@zelenooccka co ideš kupovat
@zelenooccka ja cez nich pravidelne nakupujem a som maximalne spokojna.kvalita akoby som kupila vo fann..
@alexk12 zubne pasty a farby na vlasy
@zelenooccka farby na vlasy bych radšej neobjednával keďže sú poliaci
@alexk12 Dakujem tiez ma to napadlo
Mám skúsenosť sú v pohode dobrý tovar za dobrú cenu a rýchle dodanie
@barbivandagaborko tovaru sa nebojím len keďže je to cudzia stránka bojím sa až čosi nedovzem pri objednávaní a vypĺňaní už som skoro pri dokončení objednávky a keď chcem zaplatiť až kuriérovi pri doručení mam zvoliť platbu hotovosť alebo platba kartou? Ďakujem za radu
@haidi hotovosť-dobierka
@barbivandagaborko hmm skúšala som dat hotovosť a nechce mi ísť 😏🙄
Objednavala som dvakrat, prislo to a bolo o. K.
hm, nemam skusenosti, ale vyzera dobre aj rychlo sa nacitala , preco, ides objednavat ?