Skúsenosti so stránkou makeup.sk

nanynou
28. aug 2019

Máte prosím skúsenosť s touto stránkou https://makeup.sk/?gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA86... ? Ďakujem

baskarepkova
28. aug 2019

hm, nemam skusenosti, ale vyzera dobre aj rychlo sa nacitala , preco, ides objednavat ?

nanynou
autor
29. aug 2019

@baskarepkova hej chcela som ale nenašla som recenzie a dosť lacné to majú tak sa bojím aby to nebol nejaký šmejd s ktorého sa vyhádžem🤷🏼‍♀️

baskarepkova
2. sep 2019

@nanynou no vyzera to tak, ze je to novy eshop, ktory bol spusteny v juni/ juli.. ak da niekto peniaze do pekneho dizajnu/grafiky, tak to zvykne robit seriozne, teda aspon podla mna. Skor by som sa bala ak by to bol novy eshop so zlym dizajnom, pomaly nacitavacou strankou .. Ved ak vyskusas, tak daj vediet. Mozno maju nizkke ceny preto, ze zacinaju a chcu to rozbehnut 🙂

nanynou
autor
2. sep 2019

@baskarepkova máš pravdu možno to budú len nejaké uvádzacie ceny a keď sa rozbehnú zdražejú😁 vyskúšam a dám vedieť 🙂

baskarepkova
7. sep 2019

@nanynou okiiii 🙂

nanynou
autor
8. sep 2019

@baskarepkova už som objednala aj to prišlo 🙂 vyzerá to v pohode 🙂

blavane
30. okt 2019

@nanynou aj ja som objednala. Je to polska firma. Vsetko ide z polskych skladov. Oni tam vedia všetko dobre pančovať. Vyzera to dobre, ako original, ale nikdy to neni ako original. Ja si zasielku nepreberiem. Odkedy som zistila, ze je to polska firma, make up pl o o z, tak nemam vobec istotu a teda nechcem ten tovar. Oni vyfejkuju aj soľ a daju cestarsku soľ...

nanynou
autor
30. okt 2019

@blavane no mne sa špirála nejako nezdala ale púder bol v pohode

blavane
31. okt 2019

@nanynou oni niektore veci maju asi ok, a niektore su pančované.

alexk12
13. nov 2019

Ahoj naň nou ja som ich skúsila dodanie rýchle ale nemyslím ze tovar je kvalitný zatiaľ som ešte neskusiila ale mam masky na tvár od nich

blavane
13. nov 2019

@alexk12 no tak predsa som aj ja nieco kupila, lebo inde som nevedela zohnat, vyzera to v pohode, snad je to original, lebo cena nebola lacnejsia. Takze mal by to byt orig snad dufam

blavane
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexk12
13. nov 2019

@blavane ahoj no podľa toho ze co si kúpila ja už druhýkrát nekúpim určite nič lebo sú Poliaci ako bolo spomenuté vyššie a tam teda kvalita určite nie je

blavane
13. nov 2019

@alexk12 ja som štetec kupovala. Tak dufam ze aspon ten je orig

zelenooccka
27. mar 2020

Dakujem za tuto diskusiu, tiez zvazujem u nich kupit, ceny sa mi zdali podozrivo nizke, potom som zbadala, ze su to Poliaci, skusim to, dufam, ze nekupim nejaku habaduru

adamin
27. mar 2020

Cez túto stránku som objednala už 3xa bola som veľmi spokojná 😁

alexk12
27. mar 2020

@zelenooccka co ideš kupovat

laura0107
27. mar 2020

@zelenooccka ja cez nich pravidelne nakupujem a som maximalne spokojna.kvalita akoby som kupila vo fann..

zelenooccka
28. mar 2020

@alexk12 zubne pasty a farby na vlasy

alexk12
28. mar 2020

@zelenooccka farby na vlasy bych radšej neobjednával keďže sú poliaci

zelenooccka
30. mar 2020

@alexk12 Dakujem tiez ma to napadlo

haidi
13. apr 2020

@adamin
@laura0107 ahoj môžem sa opýtať chcela by som si cez túto stránku kúpiť hybridné laky na nechty nakoľko tu ich neviem zohnať a na ich stránke ich majú nemusím sa teda báť nejakej pôvodnej stránky? A za poštovné zaplatím normálne ako uvádzajú?
Ďakujem pekne
Lenka

alexk12
13. apr 2020

@haidi áno normálne príde to aj na dobierku aj chces

laura0107
13. apr 2020

@haidi ja som nemala problem s kvalitou
Objednavam pravidelne od nich.rychlo dorucia.

haidi
13. apr 2020

@alexk12 ukazujem mi ze platba v hotovosti alebo kreditnou kartou... Chcela by som zaplatiť pri doručení aký mám zvoliť teda spôsob?

barbivandagaborko
13. apr 2020

Mám skúsenosť sú v pohode dobrý tovar za dobrú cenu a rýchle dodanie

haidi
13. apr 2020

@barbivandagaborko tovaru sa nebojím len keďže je to cudzia stránka bojím sa až čosi nedovzem pri objednávaní a vypĺňaní už som skoro pri dokončení objednávky a keď chcem zaplatiť až kuriérovi pri doručení mam zvoliť platbu hotovosť alebo platba kartou? Ďakujem za radu

barbivandagaborko
13. apr 2020

@haidi hotovosť-dobierka

haidi
13. apr 2020

@barbivandagaborko hmm skúšala som dat hotovosť a nechce mi ísť 😏🙄

michaela329
13. apr 2020

Objednavala som dvakrat, prislo to a bolo o. K.