Skúsenosti so stránkou factcool

misshelliness
4. feb 2021

Ahojte. Prosím vás máte niektorá skúsenosti s objednaním oblečenia z tejto stránky?

waity888
4. feb 2021

Ahoj ,ja som neobjednavala oblečenie ale kabelku. Prišla veľmi rýchlo a všetko v poriadku.

barboritta
4. feb 2021

@misshelliness objednávala som,kvalita nič moc,veľkosti trochu menšie v reali, jediný klad bol rýchle dodanie

jolien88
4. feb 2021

ja som objednala 28.11. prišlo to 21.12. a kvalita otrasna, podla mna aliexpress alebo niečo podobne

11mirka22
4. feb 2021

@misshelliness je to niečo ako about you, čiže sprostredkovávaju tovar od rôznych výrobcov... Teda každý môže mať inú skúsenosť, čo sa kvality a rýchlosti dodania týka. Ale Stránka je to seriózna, v prípade vrátenia tovaru bez problémov a rýchlo vrátia peniaze...

mamasimmi
4. feb 2021

Ja som kupila 2je saty z toho 1 som vrátila a druhe boli ok... ale všetko závisí od daného výrobku niečo môže byť kvalitné, iné sh*t 🤷‍♀️.... Inak s nákupom aj vratenim som bola spokojna

misoaklokim
5. feb 2021

Presne ako píšu vyššie niečo OK niečo menej kvalitné 🙂

kristy2727
6. feb 2021

@misshelliness objednavala som viackrat a vždy mi prišlo všetko v poriadku a kvalitne. Pravdepodobne to záleží od toho, čo kupujete. Veľkosti mi vždy sedia podľa veľkostných tabuliek.

evora
6. feb 2021

Ja som objednala raz, mesiac nechodilo nic. Po asi 3 emailoch, na ktoré nikto nereagoval, som im napisala, ze nas je viac, ktoré zaplatili vopred za tovar a neprisiel nam a zs to budeme riešiť s obch.inšpekciou. Zrazu na druhy deň rýchla odpoveď, ze môj tovar mi bohužiaľ nevedia dodať a poslali mi peniaze späť. Takže za mna- nikdy im neplať vopred, podla recenzií nekvalitné veci. Keby som si obchod preklepla skor, nemusela som sa mesiac nervacit kvoli 40 euram 😀😉

nela6
6. feb 2021

@misshelliness mne prišla normalne objednávka, a aj som tam volala, aby som sa poradila ohľadom veľkosti akú objednať a baby boli veeeelmi mile

vandica
6. feb 2021

Tiež mám len dobré skúsenosti, rýchle dodanie, a tovar bol vždy kvalitný a sedel veľkostne,no ja som objednavala vždy tú istú značku pre muža.

sasalovasilvia
18. nov 2021

Ahojte, nemate skusenosti, ake cisla tricka objednavate pre manzela? Ci vam sedia velkosti alebo treba objednavat mensie ci vacsie ?

h2
18. nov 2021

Raz som odtiaľ objednávala šaty. Prišli rýchlo a v poriadku, kvalita síce slabšia, ale za tých 13 eur som ani viac nečakala.

sasalovasilvia
19. nov 2021

@h2 No uvidime, co pride. Dik za komentar

7lenka11
20. dec 2021

ahojte, prosím, má niekto aktuálne skúsenosť s týmto eshopom? Ja som bola vždy s nimi spokojná, no teraz čakám už vyše mesiaca na objednávku, medzitým mi poslali len jeden mail, že sa ospravedlňujú a na objednávke pracujú. Šaty som chcela využiť na jednu pracovnú akciu, ktorá bola minulý týždeň a objednávka stále nikde...

sasalovasilvia
20. dec 2021

@7lenka11 Ja som cakala tiez skoro mesiac a pisali mi asi 2krat, ze este mam pockat. Napokon mi tovar dosiel a bola som velmi spokojna. Obchod odporucam

7lenka11
20. dec 2021

ja som s nimi bola vždy spokojná, nikdy nebol žiadny problém.. no keď som naposledy objednávala veci, písali, že 4-8 dní, no v skutočnosti už mesiac čakám na veci.. chápem, že pred Vianocami je to náročnejšie s dodávkami tovaru a s kuriérmi, ale mohli napísať, že tovar nepríde počas najbližších 4 týždňov.. namiesto toho mi len poslali mail, že na objednávke sa pracuje a ospravedlňujú sa.. napokon som aj tak musela zamieriť do obchodu...

kristy2727
27. dec 2021

@7lenka11 stačí poslať mail, že na stránke majú predpokladanú dobu doručenia 4-8 dni a tovar stále nikde
Po takomto maile som mala vždy objednávku do dvoch dni doma
Avšak keďže sú sviatky môže to trvať dlhšie