Skúsenosti so samozlupovacími ponožkami

zuzapeliskova
27. dec 2015

Čítalta som o samozlupovacích ponožkách na rôznych fórech a diskusiách . Máte s tým niekto skúsenosti? Mám vcelku problém s popraskanými pätami, otlakmi a stvrdnutou kožou. Videla som tento výrobok v lekárne, ale neviem si predstaviť ako to funguje.

liana03
27. dec 2015

mala som ich a sú super, chvíľu trvá kým sa koža olúpe, ale nohy sú potom krásne

gwynet
27. dec 2015

Ahojky , já som to tu už opisovala v jednej diskusii . Je to perfektná vec!! Tiež som nevedela, ale som to vyskúšala a môžem len doporučiť. Jedna z vychytávok ktoré veľmi prekvapia. Nohy po samozlupovačkách máš fakt pekné a keď sa budeš starať o nožky po tejto procedure tak ti to aj dlho vydrží. 😀

cicuuska
27. dec 2015

Ja tiež možem prispieť svojou skusenosťou a môžem suhlasit s Liannou03 , nohy sa ozaj olupu alebo ako to pomenovať 🙂 a su potom take hladke a pekne 😉 , a este by som dodala ze je to hrozne pohodlne
a u mna uz samozlupovacky nesmu chýbať že do zasoby aby boli vždy po ruke ked je treba .-)

moravackaaa
28. dec 2015

Treba odskúšať , som sa tiež pýtala v jednej diskusii. Skúsenosti sú dobré a budem to celé opakovať. Určite odporúčam to urobiť v zime alebo na jar, kedy sa nenosia holé nohy. Nenormalne mi to ošúpalo celé chodidla a zbavilo ma to otlakov a starej kože.

laskominka55
3. jan 2016

Ja som tiež skúšala a zo začiatku neverila. Celkom dobrá vec . Po aplikácii sa koža na chodidlách celkom olúpala a pokožku som mala veĺmi jemnúčku. Pedikúra ma stojí vždy oveľa viac.

cimika222
6. jan 2016

Kde sibto objednam take ponizky?

laskominka55
13. jan 2016

som je kúpila na krasnadoma.sk a zkúšala som ty z Puredermu. Je to fakt pikoška a fakt to funguje. Dočítala som sa , že to môžu používať aj diabetici ,ale aj tehotné ženy. Sú na prírodnej bazi - výťažky z jablčka, papaje atd.

zuzapeliskova
autor
9. feb 2016

Laskominka55 môžem niečo také aplikovať opakovane? pretože mám to fakt hrozné! 😅

laskominka55
11. feb 2016

Počkaj 2 týždne (keď sa ti nohy celkom ošúpu) a potom je s kľudom môžeš aplikovať znova. Je to bez parabenov a na prírodnej bázi. 😀

barbieenka
5. máj 2016

Pre všetkých , ktorí ešte stale neveria že samozlupovacie ponožky fungu 🙂 alebo nemajú predstavu
videjko 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Ksl27twhLVY
anastaziabiela
31. máj 2016

Aj ja som sa pýtala , že čo a ako . Objednala som ich a vyskúšala. Veľmi zaujímavé a naozaj funguje. 🙂 Odlupovali sa mi kusy kože z nôh a teraz mám veľmi pekné a hladké päty!!! Perfektná záležitosť a odporúčam, hlavne teraz pred letom !!