Dievčatá, aký máte názor, prípadne skúsenosti na výmenu vecí v bazáriku. Mám pocit, že každý chce len výmenu. Niekedy by som aj pristúpila, ale ponúkané veci sa nehodia alebo sú inej veľkosti. Neviem, ale mám pocit, že sa z toho stal akýsi šport...
proti opýtaniu nemám nič. len baby sa opýtajú, keď poďakujem a slušne odmietnem, ani obraz ani zvuk. ale to si asi netreba všímať. nehovorím, že všetky, ale väčšinou. inak na MK sú veľmi milé a pohodové maminy 🙂 🙂 🙂 mňa len zaujímali vaše skúsenosti s výmenami, lebo mám pocit, že sa znásobujú.
@dadulak ja s vymenou problem nemam absolutne..ak sa mi nieco zapaci, tak preco nie? pomenila som uz vela veci, stalo sa mi, ze vec nesadla ale urcite ma to trapilo menej ako keby som za to zaplatila...takze kupujem len veci, ktore su nove a som si na 100pro ista, ze sadnu alebo vec,ktora je trebars do 5e, ze sa ozaj oplati a ak nesadne nebude ma to moc stvat...no proste som ZA...🙂
@dadulak ahoj, ja o výmenu záujem nemám...a mám to aj v podmienkach predaja, len málokto si ich prečíta 🙂 ... ak ma niekto osloví s ponukou o výmenu slušne poďakujem a niekedy si aj mrknem inzeráty...inak som zvyknutá si vyberať, resp. kupovať len to, čo potrebujem a nechce sa mi vyberať štýlom, že toto by sa mi hodilo... pred pár rokmi ma to obťažovalo, ale baby si založili už nejaké skupiny a diskusie, kde si ponúkajú veci na výmenu, tak už je toho pomenej...