Zaujímalo by ma aké máte skúsenosti s takýmto zvláštnym druhom obchodovania, či s tým súhlasíte, či vás obťažujú návrhy ostatných inzerujúcich na výmenu a ak ste pristúpili na výmenu ako to dopadlo a samozrejme negatívne skúsenosti a s kým.Ďakujem
ahoj, aj ja obcas povymienam 🙂ak mi niektora mamicka napise ziadost o vymenu, tak si vzdy jej bazarik pozriem.
Otázky ma neobťažujú, ked sa mi niečo v bazári zapáči a nemám práve peniaze, tak sa pýtam na výmenu... ak napíše niekto mne, tak si bazár pozriem, ak ma niečo zaujme, tak mením, ak nie, tak nič.. ale vymenené veci mám len "super kúsky", ktoré sú krásne, ale nehladala som ich 🙂
Akým spôsobom vymieňate ako to funguje?Posielate si aj fotografie dokladu o odoslaní?
Ja som už tiež menila a bola som spokojná 🙂
Mňa neobťažuje, keď sa ma niekto spýta, či pomením. Však keď sa mi niečo zapáči, nie je problém. Aspoň sa zbavím pre mňa zbytočných a nevyužívaných vecí a snáď získam niečo, čo využijem. 🙂 Viackrát som menila, väčšinou to dopadlo dobre. No 2x sa mi už stal aj taký prípad, že pani, ktorá mi napísala o výmenu, prestala komunikovať. Ja som balík poslala, naskenovala som jej aj podací lístok, aby mala istotu a ona nič. Vždy posielam doporučene, aby som mala dôkaz o tom, že som balík naozaj poslala. Jednu pani som už musela napísať do čiernej listiny (na inom bazári) a písala som aj adminovi, a až potom sa rozhýbala. Trvalo to asi mesiac. Preto väčšinou mením už len s mamičkami/nemamičkami, ktoré majú kladné hodnotenia. 🙂
Výmena je podľa mna super vec. Ak niekto nechce, tak len napise ze nie, a pokial sa mu nieco paci, mate vlastne nieco zadarmo, lebo vymenite nieco co nepotrebujete 🙂 cize ak su maminky co chcu daco vymenit len dajte vediet 🙂)))
Principialne takyto sposob neodmietam, myslim, ze je to fakt dobra vec, ak vyhovuje obom stranam a obchodik prebehne seriozne. Ja mam v podmienkach velkymi pismenami uvedenu klauzulu, ze o vymenu nemam zaujem (nie preto, ze by som bola proti, len jednoducho preto, lebo sa potrebujem veci zbavovat z priestorovych dovodov), napriek tomu mi dost casto chodia ponuky na vymenu. Z coho sudim, ze citat podmienky predaja tu nie je best practice 🙂. Takze pre toto ma tak trochu obtazuju, alebo skor hnevaju, lebo precitat si tie podmienky povazujem za uplnu samozrejmost, asi som vynimka.
Trikrat som vymenu urobila, 2x absolutne bezproblemovo, ferovo. Jedenkrat hrozna skusenost - ja dopo postovne, protistrana obycajne, ja som poslala bezchybnu vec, mne prisla handra suca do kontajnera. Takze po tomto som prestala definitivne. Ale bazarik si pozriem vzdy, ved co ak by som predsa neodolala 😉
ja si myslím že je to fajn, ked majú obe strany veci kt. nepotrebujú/nevyužívajú tak ich vymenia navzájom, funguje to tak, že sa obe strany dohodnú na výmene a na druhý deň pošlú obyčajne zvyčajne 0,80€ a tak za dva dni vam pride balik, tak baby aj ja menim ak mate zaujem kuknem 🙂
🙂 ahoj ja som menila uz velakrat a vzdy som bola spokojna ked my niekto napise ci mam zaujem o vymenu sa popozeram a ked ma nezaujme tak napisem ze nie ,,,ale moje skusenosty vymena boli vzdy na 100%