Skúsenosti s vešticami

alina765
30. jan 2022

Možno som trápna,ale chcem sa vás opýtať aký máte názor k vešticiám.Raz môj priateľ zavolal , či sa nám podarí splodiť dieťa,ona že áno ale potratim,naozaj som potratila 😭.Potom že zas ostanem a budem mať chlapčeka. Dnes som zo zvedavosti písala sms že kedy budem tehotná a každá mi napísala tak, Budete mať spolu dieťa ale tento rok nie potom zas iná budete mať deti ale treba len čas žiadne stresy 😂😂👌 chápete ? Čo vravíte na sms veštenie je to podvod či ?? Skúšali ste to aj vy ?

aduszia
30. jan 2022

@alina765 ja som skúšala sms a to pýtala som sa na deti povedala ze budúcnosť nevidí aby som sa porozprávala s priateľom ze co ss týka v týchto veciach nie je ku mne úprimný. A teraz som v 2 mesiaci . niektorá sa trafí, ale len v malo veciach proste ti povedia niektoré to co potrebuješ počuť! Keď som sa pýtala ze kedy budem mat dieťa tak povedala ze veštice nevidia čas ani dátum ze to mi povedať nevie. Sestra volala tiež veštice ohľadom toho ci bude tehotná alebo nie bolo to pred rokom cez leto povedala jej ze na jeseň otehotnie a stále nič...Priateľ je toho názoru ze co ti povie tvoju budúcnosť tak sa stane opak. A myslím si ze to je aj pravda, dala som si niekoľko krát veštit ale už si nato netrúfam, nechcem zradit v tomto Boha ❤

noami12
30. jan 2022

@alina765 cez sms sa jedna trafila, že príde zmena a ze vo mne niečo rastie ( lenže to som nebrala tak, že dieťa, ale že možno nejaká kariéra alebo tak 😀) no nakoniec to bolo dieťa 😀 osobne som bola u jednej dobrej veštice a ta mi povedala ze vidí tam číslo 20 ale nevedela ci to bude v roku 2020, alebo za 20 dní týždňov atď. Nakoniec mala sa narodila 20 aj mi povedala ze prve bude dievčatko, zatiaľ máme teda iba ju ale trafila sa teda aj v iných veciach 🙂 inak ak plánuješ a nejde, skus mi napísať správu ak chceš, poradím ti co mne pomohlo, poradila som tu viac ženám na MK a potom mi písali ze sa podarilo 🙂

miadi
31. jan 2022

Jasne ze je to podvod. Keby naozaj vedeli vestice co bude.. tak by sa vedeli zariadit tak zeby svoje “sluzby” nemuseli ponukat za peniaze, kupili by pred 15rokmi akcie apple alebo uhadli lotto, to ze niekomu nejaka povie budes mat chlapca -dievcatko je 50% sanca ze sa trafi lebo nebudes mat opicku ci žirafu. Nejake cislo 20 alebo 12 ked ti povie ty si za pamatas a potom casom si ho dosadis kde sa ti bude hodit. Ci uz datum narodenia dietata. Ci uz nieco ine by sa stalo zivotna zmena kde by to cislo bolo ( Lebo cisla su vsade ) ak sa snazite o dieta a nedari sa radsej si obehaj dr a vysetrenia ako vestice.

alina765
autor
31. jan 2022

@noami12 Som ti napísala

alina765
autor
31. jan 2022

Cez rozhovor keď zavolal priateľ tak povedala ona otehotnie ale potrati a v decembri som išla na sono a plod odumrele neviem.Ale zatiaľ čo som zistila tak asi tento roke bábo nebudem mať keď všetci mi napísali sms Treba len čas, žiadne stresy a jedna dokonca napísala že dieťa vidíme až o dva roky 😭.

stanulienkat
31. jan 2022

Normalny clovek takym hlupostiam neveri. A ak mas 21 rokov, kam sa ponahlas s dietatom??

miadi
31. jan 2022

@alina765 ja ti zadarmo vyvestim ze tento rok budes tehotna. Len treba sexovat kazdy druhy den ., ale ked aj tvoj partner vola vesticiam no Neviem robite to do spravneho otvoru? Vestby vam dieta nevyrobia .

aduszia
1. feb 2022

@miadi umrem🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

alina765
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alina765
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alina765
autor
1. feb 2022

@miadi Viem že nám vestby deti nevyrobia,ale šak niektoré sexujú aj každý deň a tehotné nie sú 😂.Snažia sa aj rok či dva..

@stanulienkat
Nie som normálny človek pretože prísť o bábätko je tá najhoršia bolesť ženy 😭.
Každý týždeň rátať a hovoriť si teraz bi som bola v ktorom TT?

Verím aj neverím jedna mi vyvestila že potratím a potratila.

Možno som len chcela počuť (o mesiac budeš tehotná)😂je to smiešne aj strašne

Taký je život 🤷.

miadi
1. feb 2022

@alina765 kazda druha zena potratila len o tom nevies. Nehovori sa o tom. Hlavne v prvom trimestri niektore zeny aj viac x. No Neviem Mne to pride obludne Aj Keby to bola pravda ze to “ vidia” povedat zene ze bude mat potrat. .. a to som mala early mc v 5tt a v 18tt. Take nieco dopredu vediet clovek nepotrebuje.