Ahojte
Prosím aké sú vaše skúsenosti s umelým vianočným stromčekom konkrétne s 3D ihlicim...ste spokojné?kúpili by ste znova,za koľko ste kupili,akú výšku,prip.kde.
Ďakujem pekne❤️
ako nerozumiem 3D? v čom je ako iný? veď aj klasický je 3D či?
Ahoj😊 My sme si tento rok kupili a bola to teda riadna investicia...treba si uvedomit ze kopmlet 3D je ovela drahsi ako kombinovany 2D+3D z Polska. Moji rodicia nam chceli kupit v Polsku za 85€, tam este ani nepoculi o Full 3D. Lebo su take co maju vnutro vyplnene klasickym ihlicim a len okrajove ihlicky su 3D. A je to vidno😉 My sme investovali do komplet 3D, stal 239€...este sme to nerozdychali ale je to na vecnost cize tym sa ukludnujem. Vzdy sme mavali zivy ale dlho som si ho neuzila kedze na sviatky sme viac prec ako doma momentalne a chcela som ozaj aby stromcek vyzeral “zivo” realne. Mame vysku 180cm a spodny priemer je 100cm,zatial je v krabici ale uz teraz som velmi spokojna a velmi sa mi paci a v nedelu zdobim🤗
Keď si začnete pozerať umelé stromy cez e-shopy,tak na toto označenie narazíte;)...nie sú ako nastrihane papieriky ale odliate umelé ihlicie
@olivia_0309 ďakujem za foto😘...no na tie full 3d ani radšej nepozerám,už tie okolo 100e mm predychava🙈...a odkiaľ ste kúpili vas?je cez eshop?
A myslím že sa oplatí aj v Poľsku, ten istý čo mame my som našla u nás na e-shope o polovicu viac ..
@lucyk111 No aj moj manzel rozdychava a uz ma upozornoval ze ziadne ozdoby uz ani omylom nech nedokupujem...Ja som na Vianoce dostala stromcek,tak to beriem😆 Ano mame ho eshop vipvianoce.sk ale boli sme si ich poobzerat,pan co ich predava ich ma u seba doma uskladnene cize kedykolvek sa da s nim dohodnut. Ale ako ti pise @zara0201 tak su ozaj aj v PL krasne. tie kombinovane,posielam co mi nasi posielali,len mali priemery velke lebo mali len 220cm vyskovo a my sa zase v byte nemozeme velmi roztahovat s obrovskym stromom.
@olivia_0309 ...ďakujem☺️.. vyzerajú ozaj celkom dobre...ešte keby sa dalo aj objednať priamo v eurách u nich;)
@lucyk111 prosim😘 dobre si vyber aby si bola spokojna😉
@olivia_0309 joj,veď toto...tie e-shopy sú väčšinou roztrúsené po SK,že osobné ich neviem vidieť...tu vipvianoce stránku som tiež pozerala...takže je podľa teba overená;)
Alebo este ma napadol eShop svetstromcekov.sk .. tu mi radila kamoska že majú odtiaľ 3D
@lucyk111 ano overena,dokonca osobne😉
Ahoj. Prvýkrát budeme mat 3D stromček, predtým klasika. No neskutočne sa mi páči, zaľúbila som sa do nho 😅 vyzerá ako živý. Kúpili sme v Polsku, 180cm za 75€ 😊