Skúsenosti s ultrazvukovou špahtľou

majkakrellova
17. nov 2017

Ahojte kočky máte niektorá skúsenosti s čistením pleti pomocou ultrazvukovej špachtle, konkrétne si chcem kupiť typ Rio , len neviem či je to také fantastické ako je to prezentované, predsa len je to takmer 200e polžka. Dik

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkakrellova
autor
18. nov 2017

@celasapremenim na to som sa nepýtala...a ani vas nikto nenuti si to robit sama , ja som položila jasne stanovenu otazku ci nejaka kocka tuto vecicku vlastni a ci je s nou spokojna nic ine :D Pekny den prajem

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smajlik222
18. nov 2017

@celasapremenim ako mozes dobre poradit ked ju nemas? @majkakrellova Nevsimaj si ju, tu sa vzdy naseru mamicky ktore nemaju ani paru o tom co vravia a este sa aj urazaju ak im pekne povies. Ja ju doma mam , som s nou maximalne spokojna , je urcena na domace pouzitie a nie do salonov takze nemas co pokazit a nieco ako znicenie si pleti absolutne nehrozi , nieje to laser aby si potrebovala skolenie ako ho obsluhovat a hlupe husi co sa potrebuju miesat tam kde ich netreba si ozaj nevsimaj , za mna jednoznacne ano, uplne mi zjemila pory a vrasky, mozes ju pouzivat 2x do tyzdna a keby si mala nejake otazocky pis IP

celasapremenim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkakrellova
autor
19. nov 2017

dakujem za odpovede uz som sa radila s kozmetickou a odporusila mi ju je to vraj o moc lepsie ako manualne cistenie , podava sice slabsi vykon ako tie drahsie urcene do salonov ale nic nou nepokazim , preto maju slabsi vykon aby sa nou nemohlo ubližiť a stoja o moc menej ako tie salonove. A to co tebe poradila kozmeticka tak mozno aj preto lebo ak si kazdy kupi taketo vecicky na doma nebude tie procedury u nej potrebovat... a keby plet nicili asi tazko by sa predavali , a hlavne sa obe upokojte lebo je to maximalne trapne takto sa urazat , nepochopim to ako mozete jedna na druhu takto vraviet ste sa v zivote nevideli a to len preto ze mate rozdielne nazory, ani sa necudujem ze sa vo svete deju veci ktore sa deju ked si tu ste schopne nadavat do zvierat len preto ze niekto nema rovnaky nazor ako vy a to pre nejaku spachtlu , normalne sa za vas hanbim homo spaiens , vstupte si do svedomia. Ci by ste tak aj svojej dcere povedali keby s vami nesuhlasila alebo svojej kamaratke, mame.... fakt hanba

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkakrellova
autor
19. nov 2017

ak vas to zaujima opytajte sa ja uz som si spachtlu objednala , potom mozem napisat ako som s nou spokojna ...

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1010
2. nov 2019

@majkakrellova Zdravim,no ako?ste spokojna so spachtlou?

kristinapatrik
11. feb 2020

@smajlik222 ahoj aj pouzivas nejaky kren ebo vodu predtim je som dostala custucku ako darcek

gvendolina22
24. feb 2022

Ultrazvukovu spachtlu som kupila naivne amatersky za 20e z bazaru,lebo som videla video ako jedna z influestetiek robila video,ze staci asi obycajna z aliex,ale po pouziti a nasledne po dalsich info,som zistila,ze tieto lacne crepy stoja za fajku hnoja a mocky.Treba kupit z Envy terapy,ta ma velmi super.Tieto lacne sroty by som zakazala,OKAMZITE a aj cely alexpres.Nevytiahnu tolko,co vytiahne znackova originalna spachtla.

majkl111
17. apr 2022

@gvendolina22 ahoj užívaš tu spachtlu...
zavzujem ju kúpiť si spokojna.??..tiež pozerám na Envy wrinkle to omladzujúce pero dakujem

majkl111
17. apr 2022

@smajlik222 prosím ta akú máš značku spachtle..zvažujem Envy....takže vidíš zmeny na pleti????dakujem

sofkabarbie
6. aug 2022

Ahojze nejake novsie recenzie prosim? Dakujen