Baby ake mate skusenosti s touto farbou? Ja mam čierne.vlasy...no uz asi dva mesiace nefarbene...co myslite chytila by mi ta farba tuuu ciernu?
Mate s nou nejake.skusenosti?
ja si farbím sama doma pravidelne a takáto farba nezosvetlí tie farbené odrasty. len pri korienkoch ti to chytí.
A konkretne Syoss mne nesedí, farbím si všeliakými značkami, ale len z tejto ma svrbela hlava, nejaká alergia asi.
@carla232 ciernu treba najprv stiahnut, az potom farbit inou. Odporucam bud kadernicku alebo dobre pokukat postupy napr na youtube alebo googlit. Vela veci si vies spravit sama doma a ked mas dobry navod, plus nastroje, ide to bez problemu. Len si to treba dobre nastudovat naozaj.
Vela zdaru.
Baby viem som kadernicka...viem ako to je s čiernou a co s nou treba...len som bola.zvedava ci mate nejaké skusenosti s touto farbou...ci to je.nejaka "zázračná"
Záleží od toho či máš vlasy tmavé prirodzene alebo ich máš na tmavo zafarbené 🙂 Vyskúšaj na jednom prameni a uvidíš čo to dá
radšej by som si zbehla ku kaderníčke. potrebuješ stiahnuť tú čiernu a potom zafarbiť a to sa ti takouto farbou asi nepodarí
neprekryje tak ako je to na krabičke viem, že ju v obchode susede odporučili, kúpila si ju a farbila som ju ja a nechytilo to, len hore, kde jej už jej vlasy odrastali
@carla232 skus a daj vediet. Ja teda nie som kadernicka, ale na to, aby sa z ciernych vlasov stali taketo svetle cervene, by tam musela byt vyvijacia emulzia s 9% peroxidu, aby to chytilo za kratku dobu posobenia. Lebo zas ak tam bude 6%, tak to nestihne stiahnut tu ciernu. No neviem.
Urcite vies, ze cierna farba sa stahuje aj na niekolkokrat pocas par tyzdnov, lebo zas to neni sranda pre vlasy, aby vobec volake na hlave ostali. Ale zas mozno je to cervene na krabicke myslene, ze tak bude vyzerat pokozka hlavy, az bude plesiva po tolkom farbeni 😀
Tieto marketingove tahy, ze nas to vzdy dostane, co? 🙂
ja som to skúšala s týmito farbami čo by mali prefarbiť na bledšie a zatiaľ to boli len zbytočne vyhodené peniaze
ja som si taky farbila vlasy doma ale zničila som si ich tým takže som radšej začala chodiť normálne ku kaderníčke
Ďakujem baby za pomoc...
Viem ako sa.odfarbuhe čierna s.tým problem nemam len ako tehotna souž nechcem tolko raazj farbit (odfarbit) vlasy....preto som sa pytala ci ate tuuuto niekto skúšali a ako zabrala
Ale asi ju posuniem niekomu a odfarbenia sa chytím az po pôrode...keďže v tehotnstve je.neodporucanie so, odfarbovat
A tým múdrym ženám odkazujem...ze si zatiaľ nefarbila z obchodu farbami vlasy iba vyobkami z kadernictva...preto sa informujem o tento farbe
@carla232 Ahoj! Ja mam s touto farbou skusenosti. Vlasy mam sice tmavohnede, ale chyta perfektne. Je urcena totiz priamo na tmave vlasy. Su myslim len 3 odtiene s touto upravou, ja som sice skusala zrovna tie druhe dva, ale vysledok nad ocakavanie. Aj moja kadernicka sa vzdy divila, co to za farbu. Bohuzial, ja uz ich nikde nemozem zohnat. Uz sa asi nevyrabaju. Ak si ty nasla, tak to bude dopredaj. Zavidim! 😉
Ahoj, chytia ti len odrasty. Ak si pred tým farbila čiernou farbou. Aspoň u mňa to tak fungovalo. Čierna má veľmi silný pigment.