Skúsenosti s pulzačným vibrátorom

stavbar123
12. júl 2017

Ahojte, chcel by som manzelkem kupit vibrator ako darcek, uz som bol nejaky pozerat, zaskocilo ma ze su aj tzv pulzacne vibratory. Ma niekto tu nejaku skusenot? Aky by ste mi doporucili? Chcem aby moja manzelka prezila vaginalny orgazmus.

marissenka
12. júl 2017

@stavbar123 prazdninari sa zas nudia?

nyusika
12. júl 2017

kup vYbrator, tvrdsi je lepsi 😀 😀

co_co
12. júl 2017

Pozeram aj ja, ze ake temy sa tu zase vytvaraju. Dlhsie som tu nebola a co tu zase necitam. Ach :-/ Ved jej kup aky len ty uznas za vhodny. Aj ked si myslim, ze tvoju zenu tento darcek moc nepotesi

ragulca
12. júl 2017

@stavbar123 😂😂😂 a nie moc hrubý, taký primeraný 😂😂😂

katusikkk
12. júl 2017

Hlavne jej kup vetsi a hrubsi ako je tvoj.

deti95060810
12. júl 2017

daj si ho predviesť predavajúcou...😝

stavbar123
autor
13. júl 2017

ved to jej jasne ze ked ho kupim tak bude hrubsi a dlhsi ako moj

vejkazvejka
13. júl 2017

ja neviem ženy čo máte proti takýmto témam, šak chlap chce pre svoju ženu vybrať to naj a keďže sám si to vyskúšať nemôže tak sa poradil tu no a čo, aj s väčšími kravinami sa tu radia a dokonca stále o tom istom nonstop tie isté otázky...môžem si v tehotenstve farbiť vlasy? môžem dýchať? môžem spať? som tehotna? konečne nejaká normálna otázka a nechapem prečo by sa mal hneď niekto cez prázdniny nudiť...a že by ju to nepotešilo? prečo by nemalo?

@stavbar123 teraz k otázke, vaginálny orgazmus nemusí zažiť ani s vibrátorom.
No ťažko odpovedať, každému sa lubi niečo iné, je ich milion typov, tvarov, farieb.
Ak je taká za prirodzenejšie veci tak sú také čo vyzerajú realistickejšie, ak je umelecký alebo blíznivý typ tak niečo neobvyklé možno, farebné..ťažko povedať.
Určite by som to ale nepreháňala so šírkou a dĺžkou, bude to viac na škodu ako na osoh. 😉

daninka2
13. júl 2017

@stavbar123 hned si mi zdvihol naladu tvojim prispevkom, ci uz je vymysleny alebo skutocny.
Zenicke urcite vyber na zaciatok nieco jednoduchsie, nieze sa zlakne ked na nu vytasis kovboja so 4 pahylmi s vyplnou z guliciek a v kriklavo fialovej 😂 ak sa nehanbis chod priamo do sexshopu zamestnanci vedia dobre poradit. A k vaginalnemu orgazmu, dobre rozhodnutie dopraj zenicke aj tento druh rozkose

stavbar123
autor
13. júl 2017

@vejkazvejka dakujem za pochopenie, chcem mojej manzelke dopriat to najlepsie, zatial som pozeral na internete rozne vibratory, paci sa mi znacka FUN FACTORY, a velmi ma zaujali pulzacne vibratory, ktore imituju samozny akt...cize prirazaju...mozno taky by ju mohol celkom dobre uspokojit

narsila
13. júl 2017

Vyber urcite pulzujuci, zena sa urcite potesi.. 🙂

libawet
13. júl 2017

@stavbar123 ..a mne sa zasa páči, že myslíš v uspokojení hlavne na ženu.

daninka2
13. júl 2017

@stavbar123 ja mam par doma vyuzivam hlavne s partnerom na spestrenie, ale original je len jeden 😂 aj ked uz popri momentalnom rizikovom som dosexala do porodu 🙄

stavbar123
autor
13. júl 2017

@narsila mas pravdu, ten pulzujuci vyzera super, asi ho dostane ako darcek pod stromcek 🙂
Mne ide o to aby moja zena zazila maximalne uspokojenie, take az sa jej roztrasu kolena 🙂

stavbar123
autor
13. júl 2017

@daninka2 neboj, poporode a potom neskor bude zase sexu habadej 🙂

misgeroj
6. jún 2018

Neviem co myslis pod pojmom pulzacny vibrator. Vacsinou su ako pulzacie uvedene stupnujuce vibracie alebo vibracie v tzv impulzoch. http://www.69shop.sk/vibratory Ak myslis vibrator s prirazanim cize vibrator s pohybom hore dole odporucam: http://www.69shop.sk/vyhladavanie?controller=se... Ak chces poriadny stroj tak siahni po http://www.69shop.sk/sukacie-stroje-postele-van...

Celkom obstojny navod na vyber vibratora najdes tu: http://www.69shop.sk/10-ako-vybrat-vibrator
Vo vseobecnosti plati, ze tvrdsi vibrator lepsie prenasa vibracie. Ak chces aby mala vaginalny orgazmus tak jej kup vibrator na drazdenie bodu G - to su take specialne na konci zahnute http://www.69shop.sk/vibratory-pre-bod-g samozrejme nezabudni jej objednat dobry lubrikacny gel bez neho to podla mna nie je ono. Keby nieco kludne napis....

julinka29
7. jan 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

priznam sa, že som v praci od kolegyne dostala vibrator a nevedela som, ako sa na to mam tvarit. Bolo to zaujimave. A ešte viac trapne som sa citila, ked som zistila, že je dualny a rotačny a krasne ružovy. Velmi rychlo sme sa skamaratili 🙂

gab_riella
23. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

vibrator mam klasicky, bez zvuku, bez pohybov. Ovladam ho sama, je to taka hračička, ked som po večeroch sama doma . Ale zase sa musim priznat, že mam triple vibrator, nie ten klasicky. 🙂

stavbar123
autor
4. jún 2019

@gab_riella co znamena triple vibrator?

12romi34
21. aug 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

No musim sa priznat, ze tiez by som nam s manzelom rada nieco zakupila, ale moc o tom neviem :D tak kde inde sa spytat, ked nie na internete... clovek by sa musel citit trapne :D

rondicka
21. aug 2019

@nyusika ale pise sa s mäkkým

chips_a
23. aug 2019
Používateľ chips_a je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od chips_a.

@12romi34 pokukaj eshopy, to mas najlepsie, vidis obrazky, nikam nemusis chodit. ja kupujem vsetko na superlove, robime si takto radost s priatelom tiez 😉 a hanbit sa nie je za co, ved sme dospeli, no nie?

12romi34
24. aug 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

@chips_a diky, no ja sa trochu hanbim :D a prislo ti to ako domov prosim ta?

chips_a
25. aug 2019
Používateľ chips_a je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od chips_a.

@12romi34 ano, jasne, normalne to prislo, a tam nie je napisany eshop ako odosielatel, takze sa nemusis bat :D

katus226
25. aug 2019

@chips_a niekedy ani nemusi byt nic napisane 😂
https://emefka.sk/slecna-si-cez-internet-objedn...

essenceee
5. dec 2019

vibrator je super vec a ako vravia moje kamaratky, niekedy je to s vibratorom ovela lepšie ako s chlapom 🙂))

stavbar123
autor
9. dec 2019

moja manzelka si to velmi rada robi vivratorom predo mnou, mam potom take predstavy ako keby sa jej venoval niekto s ovela vacsou vybavou ako je moja 🙂

stavbar123
autor
16. jan 2020

@katusikkk uz som kupil, a jasne ze hrubsi a dlhsi ako je moj 🙂