Skúsenosti s predajom veci na bazáre

23. dec 2021

Ahojte baby. Len by som chcela vediet vase skusenosti s predajom veci na bazare. Mam tu ucet aj na fb. Inak mam plusko a tu na MK som nic nepredala, na FB vybavu po detoch asi za 1000euro. Uz si to plusko nedam.
Ale k veci, ake ste mali skusenosti s predajom? Ja zasadne na dobierku neposielam. Mam to v kazdom inzerate, aj tak sa asi 70% zien z oravy opyta ci jej neposlem. Potom milujem otazku, ze ci je to top stav? 50eurova bunda za 5eur v top stave? Minule som jednej babe napisala, ze top stav maju v obchode.
A este moj postreh, ak niekto chce dalsich 10fotiek a pomerat, tak si to v zasade nekupi.
Tot moj vylev

agacela
23. dec 2021

Ja už nepredávam… darujem … presne kvôli ženám ktoré vec za 5€ (PC 50) chcú premerat z kazdej strany, 1000otazok či je vec v top stave, vsetko dôkladne nafotené dokonca zblízka aby videla že nemá zmolky a keď mi príde trpezlivosť a poviem že nech zájde do obchodu tak da oduje … fakt aby som strávila hodinu nad písaním o 5€ veci ?!
A plus mi k tomu nezabudla dodať, že ona nie je odkázaná na bazár lebo ona peniaze ma ale chce svetu vykompenzovať to že používa pampersky ktoré sa nerozlozia tak aspoň oblečenie kupuje dieťaťu recyklované 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣
Nie dakujem … všetky veci som dala susede pre dieta 🤣 aby som sa ja natahovala s unudenymi mamičkami … nie dakujem … ešte keď mám uvedeny osobný odber a každá jedna sa opýta “ a poštou by ste neposlali pani zlata? “
-nieee lebo nemame postu-
“No ved pôjdete”
-nechodím ma postu-
-No ale ved ja počkám kým budete niečo posielať -

Akozeeee OMG 🤣

chiara_elle
23. dec 2021

Tiez sa mi tu v bazare uz dlho nic nepredalo, aj ked, ja mam len par veci.
Na FB mas v predajnych skupinach ci na marketplace?

A s tym meranim mas pravdu, akonahle chce niekto pomerat okrem celkovej dlzky a pripadne dlzky rukavov aj ich sirku, ci je to dostatocne siroke pod prsiami, fotky s bleskom a bez, ci je to tmava, stredna alebo nieco medzi farba 😂, tocive, podsite a pomaly aj vysku chlpu, tak to v 99% nekupi. Uz som prestala na take reagovat.

maminkadeticiek
23. dec 2021

Ja som predala v bazari velmi vela veci ale davam dobre ceny myslim.Nechodim tu zarabat.

siska1313
23. dec 2021

Mňa to tu už tiež prestalo baviť. Týždňové písanie o eurovej veci, stokrát premerať, potom fotky na postave, na svetle, bude mi to stačiť na zimu a podobne. Kto má záujem, kúpi a hotovo. Ja keď niečo chcem, napíšem záujem, vypýtam číslo účtu a viac neriešim. Veci radšej pomaly rozdávam kamarátkam, známym, prípadne do nemocnice, azylového centra, ako to tu riešiť pre pár eur donekonečna. Poniektoré mamičky by tu najradšej kúpili nové, nenosené, značkové veci za pepcové ceny a ešte aj s prípadným dovozom. Za mňa tiež zrušené PLUSko, je totálne zbytočné, a veci pomaly posúvam iným spôsobom.

annm81
23. dec 2021

Nám sa najviac osvedčilo 2x ročne, vždy pred letnou, zimnou sezónou vytriediť veci a dať jeden jediný inzerát. Napíšeme tam kedy a kde je garážový výpredaj detských vecí. Zaberie to jeden celý deň, ale v konečnom dôsledku je to časovo úspornejšie než všetky veci nafotiť, popísať, odpisovať na sto mailov, ísť na poštu, riešiť reklamáciu. Príde kopec ľudí, veci si môžu obzrieť zo všetkých strán a väčšinu toho popredáme. A ešte lepšie je, ak sa spojíte viac kamošiek a budete to robiť pravidelne, ľudia si zvyknú a po 2-3 takých podnikoch vám budú chodiť davy.

judar
23. dec 2021

Ja tu mam tiez dost veci a to na dost veci mi poslednu dobu pisu take zeny ze ma nebavi ani im odpisovat lebo clovek nafoti, pomera popise stav este aj zlozenie materialu a aj tak sa najdu zenske s otravnymi otazkami a ziadostou o fotky takej strany z hentakej strany rovno na sebe ...takymto ja uz nemienim robit opicu zo seba za 1,2,3...5 €urove veci ...a to na taketo som doplatila ked chceli po mne fotku napr nausnic v usiach lebo chceli vidiet ako vyzeraju v uchu a kvoli takym som si znicila srobovacie zapinanie na nausnicach kvoli svojej dobrej voly.....takze mozem kaslat, kto chce kupi kto nie tak nie lebo aj tak vacsinu dobrych ci novych veci sezonne rozstriham a vyhodim do kontajnera na handry