Máte skúsenosť s týmto internetovým obchodom?
Ano mám a velmi zlé..Už som tak nahnevaná obyčajný odrbáva..i sú to,objednala som u nich bundu,prišla mi navoňavkovaná a nechcu mi uznať reklamáciu,vraj je to moja chyba.v žiadnom prípade neodporúčam!!😠
@cistomilka je mi luto ze mas takuto skusenost ☹
neodporucam! objednala som si od nich kabat, vyzeral uplne inak ako na obrazku, vratila som ho a uz vyse 2 tyzdnov cakam na vratenie penazi! Stale sa vyhovaraju...
@tinusicka spomínala si že si spokojná..
🙂
@cistomilka v septebri som kupila veci a vratila. Do 14 dni mi vratili peaniaze. Teraz tiez som vratila peniaze a cakam. Nepisala som ze nie som spokojna. Len ze este stale cakam na peniaze 🙂
Ja som si odtial objednala kabat, mal chybny vacok tak som ho chcela vymenit ale navrhli mi ze mi vratia cast penazi (nejakych 11 mi vrátili) do týždňa ale inak som spokojna
Ahojte
ja som si objednala bundu raz som ju mala na sebe asi tak pol hodku ked som si ju obliekala znovu tak mi uz nesiel zapnut zips
bundu som poskala na reklamacku prisla zamietnuta z dovodu ze na zipse boli skrabance !!! teraz to riesim
okrem tejto zavadi som mala tieto problemi - bunda mi prisla roztrhnuta pri zipse a vsade z nej trcia nitky tym padom sa para
no a z reklamacky mi prisla zase s novymi zavadami ako: zmolky na patenntoch ktore tam pred poslanim na reklamacku neboli
+ mi chybaju 2 gombiky ktore drzi kapucu a paracich nitiek pribudlo
takze mam z tohto vsetkeho pocit ze bundu prali preto su na nej vsetky po reklamacne vymenovane zavady + skrabance na zipse
no a este taka vec pred tym ako som im bundu do reklamacky poslala som im pisala ze co a ako do mailu mi poslai ze im mam bundu pislat zips mi opravia zial ostalo len pri sluboch
pisielam aj fotky
posudte si same
@nikinininati ďakujem za upozornenie, radšej si objednávať od nich nebudem
ahoj 🙂 ja od nich mam bundu a sveter a som spokojná, nohavice som vrátila, lebo nesadla mi velkost a vrátili peniaze. Trendovo a butikovo je to iste 🙂