Skúsenosti s obchodom andzela sk

2. mar 2021

Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?

engynka
9. mar 2021

Ja by som toez chcela nieco odtial objednat. Veci vyzeraju byt pekne. Ale z tych fotiek mam pocit, ze su trosku pouoravovane. Vacsinu veci maju one size co na mojej postave znamena oversize. A ked vidim tie chude dievcata a ako to dobre na nich vyzera, tak mam pocit ze su tie veci na fotke zuuzene aby in to pekne sedelo. Tiez by mohli trosku nafotit aj material alebo tovar normalne, nie ze toe dve baby su tam furt take vymrdzene, v takych polohach, ze realne nimto tak nestoji ani nechodi.
Kazdopadne budem rada, ak sa niekto najde, za recenziu na obchod a kvalitu tovaru a hlavne na vratenie tovaru.

scarletrose3
26. mar 2021

@engynka ahoj ja som si objednala sako a nohavice som zvedavá co mi príde a ci to nebudem musieť reklamovať.... Každopádne real foto pošlem 😉

engynka
26. mar 2021

@scarletrose3 Ja som si objednala tielko a bundu. Bundu som uz aj vratila, bola obrovska, moj chlap ju v pohode obliekol a zapol 😂 poslala som im to postou, po vyse tyzdni sa ozvali, ze prijali tovar v poriadku a ze poslu oeniazky a na druhy ci treti den prislk aj peniaze. Takze s vratenim ziaden problem, ale ako som aj predpokladala one size = oversize u nich

autor
27. mar 2021

@scarletrose3 super, som veľmi zvedava

autor
27. mar 2021

@engynka prepáč za otázku akú veľkosť nosíš? Aby som sa, vedela porovnať

scarletrose3
27. mar 2021

Nosím S...

engynka
27. mar 2021

Velkost M

katarinaz123
30. mar 2021

@engynka prosím ťa a koľko trvalo doručenie objednala som si a zatiaľ žiadna správa okrem potvrdenia objednávky

deginko
30. mar 2021

Ja som si odtiaľ objednala 2 svetre, všetko v poriadku pekné,som spokojná..ale je pravda,že na tých dievčatách to vyzerá lepšie ako na mne...oboje som mala veľkosť Uni...ja nosím veľkosť M-L sadlo mi to v pohode,ale na nich to vyzerá lepšie,ale je to aj tým,že mne proste raz tieto Uni veci nepadajú.Inak kvalita super a sú presne ako na obrazku

katarinaz123
30. mar 2021

@deginko a koľko ti trvalo doručenie od objednavky

engynka
30. mar 2021

@katarinaz123 ja som si to dala cez zasielkovnu takze to islo rychlo. Uznsi to nepamatam ale cca od objednavky po dodanie to bolo max 5prac.dni. Viac nie.

deginko
30. mar 2021

@katarinaz123 okolo 4-5prac dni

scarletrose3
2. apr 2021

Tak moja skúsenosti objednávka cca 5 dní... Na doručenie.... Tovar pekne zabalený veľkostne sedí...aj podľa obrázka vyzerá tak isto Bohužiaľ tovar vraciam nakoľko sa mi nepáči kvalita materialu príde mi dosť nekvalitný... Viac nylonu ako bavlny... Som sklamaná

autor
2. apr 2021

@scarletrose3 presne ta kvalita materiálu odrádza aj mňa. Nechápem prečo dnes robia všetko z polyesteru

scarletrose3
5. apr 2021

@engynka posielala si obyčajne alebo doporučené

engynka
5. apr 2021

@scarletrose3 obycajne ale teda som sa vtedy zrovna sekla. Ja vzdy vraciam veci doporucene radsej. Lebo posta je posta neda sa moc spolahnut

merlinja
5. apr 2021

Ja som našla pár vecí na Ali - dokonca s ich modelkami, rozdiel v cene bol tiež značný :o) ale veci sú tam na foto fakt pekné. https://www.aliexpress.com/item/100500171120190...
https://www.aliexpress.com/item/100500155662164...

engynka
5. apr 2021

@merlinja inak ja mam taku jednu tuniku od cinana za 9€ uz asi 3 roky a teraz ju tam maju aj oni za 20€ 🙈😂 vsetlo je cina, zial nevyhneme sa tomu.

natanat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinaz123
7. apr 2021

No ja som už tiež vrátila materiál bol príšerný nepríjemný dúfam ,že vrátia peniaze

anka11
18. apr 2021

pripájam sa 🙂 ja ich sledujem aj na Instagrame kde tie modelky vysielaju aj naživo 🙂 tam je dobre to sledovať vtedy vidno že čo je voľnejšie čo ok 🙂 ja som objednala raz supravu - prišla mi už a je super - ale pozerala som si veci len MADE IN POLAND 🙂 ine som ešte nemala

marco2016
7. máj 2021

Hrozne🙈🙈🙈
Velkosti mi vobec nesedia a poľské handry sú to,myslim z Aliecpresu
Všetky veci sú aj na Alí
Dvakrát som objednala a dvakrát vracala
Nikdy viac

autor
7. máj 2021

@marco2016 aj som si myslela ze to budu také smejdy 😏 ťažko nájsť nejakú dobrú stránku s pekným a kvalitným oblečením

marco2016
7. máj 2021

Nikdy odtiaľ nič neobjednavajte,pozrite 60€ súprava, 3 dni oblečené a pozrite fotku a kuknite čo mi odpisali na reklamáciu prikladam foto
Neodporúčam
Poľské dady

merlinja
7. máj 2021

Tie poľské veci môžu byť v pohode. Oni majú relatívne kvalitný a zaujímavý tovar, čo sa oblečenia týka. Problém je, že už aj oni ponúkajú veľa čínskych šmejdov, často len s prešitou visačkou. :o(

kobolova
7. máj 2021

Ja mám od nich zimnú bundu, úplne bez problémov, kvalita fajn (normálne som bola prekvapená, že prišlo to, čo na fotke😁-keďže som objednávala od nich prvýkrát, bola tam tá neistota🙂
Čo sa týka veľkosti, je dobré si pozrieť ich tabuľky a centimetre, ja som sa držala toho a sedí perfektne👍

lejja
7. máj 2021

Máme od nich teplákovú súpravu, legíny, tričká a všetko je aj veľkostne dobre a aj kvalitou. Možno, že sme mali len šťastie🤔

ramonka05
12. máj 2021

Ja som si objednala šaty a som veľmi spokojná sú kvalitne ušité, veľkosť sedí a materiál je príjemný. Dodanie do 5 pracovnych dní. Sú úplne ako na foto z ich stranky

anka11
12. máj 2021

@ramonka05 wau krásne sú

verny43
22. júl 2021

Ahoj, ja som tiez skusila objednat, dnes mi prisiel balik ( za 3 dni po objednavke) ..mozem povedat ze balik pekne zabaleny a aj saty, material taky ako pisu info na stranke, cize bavlnu som necakala ale aj tak celkom prijemny a nositelny.Inak saty vyzeraju tak ako na stranke 👍 zatial spokojnost