Skúsenosti s mobilom Huawei 40

ovaaa
7. nov 2020

Zienky, ktoré používate mobi huawei 40 ako ste s ním spokojné?

kitycat
7. nov 2020

Uz si kupila? Model 40 vraj nema Google aplikacie zalezi na co ti telefon bude

merlinja
7. nov 2020

toto by aj mňa zaujímalo, ten zelený je krásny (ja veľa vecí kupujem podľa "obalu" :o)) ale tiež ma odradilo to že nepodporuje aplikácie z googlu

noami12
7. nov 2020

@ovaaa ja aj priateľ ho mame, je tam aplikácia moreapps kde si môžeš nainštalovať aplikácie ako na obchodplay, len musíš si ju prvé stiahnuť z aplikácie appgalery

ovaaa
autor
8. nov 2020

Viem, ze nepodporuje google ale bezne apky ako fcb, msg, viber.... sa daju stiahnut z appgalery. Otazny je edu page, mapy....Imponujeme mi uzasnymi fotkami, pamatou. Zatial som nekupila.

noami12
8. nov 2020

@ovaaa mapy sa dajú a edu Page som sidce ja v telefóne nemala ale skúšala som a ide aj to 😊

noami12
8. nov 2020

@ovaaa moreapps, v appgalery nestihnete nic, z appgalery odporúčam stiahnuť aplikáciu moreapps a v nej už nájdete všetky aplikácie aj vrátane edupage

ovaaa
autor
8. nov 2020

@noami12 a si s nim spokojna?

noami12
8. nov 2020

@ovaaa som 😊 aj co sa týka fotiek aj batérie, ja nabíjam telefón zatiaľ 2x do týždňa mam ho augusta a to som na ňom akože skoro stále, modrý koník, fb, keď tak co je nove vo svete pozerám, sem tam nejaké videa ale ma neskutočnú výdrž batérie. A to isté aj priateľ on zasa fb a hry a tiež mu veľmi dlho vydrží batéria. Za mňa určite áno a za priateľa tak isto 👌😊 môžeme len odporučiť