Ahojte,
aké mate skúsenosti s Mačingovej detoxom - diétou na 28dni? Dodržiavali ste presné recepty, alebo ste si varili z daných surovín no podľa svojich receptov? Schudli ste? Ďakujem za vaše odpovede 😊
@janulkaa82 pôjde dolu a potom zas aj hore...lebo keď sa tak prestanes stravovať tak Jojo efekt zaručený...ale na naštartovanie je to super, schudla som ty ak už niekoľkokrát...a niekoľkokrát zas pribrala a aj niečo navyše... takže, neodporúčam
3 kolegyne tým prešli,ked prestali,tak kg nabrali zas,začala som aj ja,ale brutal zapcha ako nikdy,tak sa nedalo,polievky mi chýbali
@aduka10 ďakujem. A myslíš ze keď si upravím recept no zachovám potraviny bude to v pohode?
@janinah myslela som ze keď je to detox tak práveže zápcha ani podobne problémy by nemali byť....
@janulkaa82 vydrzala som.3 tyzdne.Niektore recepty boli dobre, tie s cviklou napr., ale ten takzvany mrkvovy perkelt- zacala som nenavidiet mrkvu.Fakt su normalnejsie sposoby ako schudnut.
@janulkaa82 aj mne veľa receptov z tadiaľ chutí, ale je to podľa mňa drahá diéta...a potom ma pokračovanie, takže by si sa mala držať jej zásad aby si to nenabrala... Inak tiež neznášam tém mrkvový perkelt, radšej som si dala surovú mrkvu, schudla som 6 kg prvýkrát, naštartovalo ma to, išla som ďalej, len som otehotnela ... A teraz keď to aj skúšam, scudnem síce ale nedokážem tu jej stravu udržať
janulkaa82 pridajte sa do skupinky:
https://www.modrykonik.sk/group/7012/
Ja mam tento detox prvykrat, s receptami som zatial spokojna, a po 1.tyzdni som schudla zatial 3kg ....hm, ale s tym jojo efektom ste ma nepotesili 😅
ale ved jojo efekt nastane vždy, ked sa vrátite k bežnému stravovaniu a to po každej diéte. Za to Mačingová nemôže, že ste sa neudržali. Základ úspechu je kalorický deficit.
@janulkaa82
Ahoj...striktne som dodrziavala recepty.....nemala som problem s kombinaciou surovin, no viem, ze to nemusi kazdemu vyhovovat.....za ubytok vahy to ale stoji a nebojte sa,vaha iste pojde dole...🥕🥑