Máte niektorá skúsenosti s kurierskou firmou UPS? Volajú pred tým než prídu alebo nie? Ďakujem
Mne zakazdym pride v maily aj cas kedy by to mali dorucit. Samozrejme nie presny ale tam napriklad od 10 do 11 ale uz sa mi par krat stalo, ze prisiel aj skor ale aj neskor. Ak este doteraz neprisiel tak ako ti napisala dominika, v maily by mal byt kontakt na kuriera, skus mu zavolat, mozno bola niekde zapcha a zdrzal sa ale pokial ti poslali ten mail tak ti dneska musia dorucit 🙂
@barbie17 To som už aj ja zažila. Tiež to chápem, lebo nikto nemá rád keď ho v práci naháňajú ako takú zdutú kozu ako sa ľudovo hovorí ale tiež by mali oni pochopiť, že nie každý môže alebo chce sedieť doma na zadku a čakať kým prídu. S týmto je to ťažko ale teraz už väčšinou keď si objednávam aj cez iné kuriérske služby tak mi ráno pošlú smsku, mail s časom a potom mi ešte aj nejakú pol hodinu vopred volá kuriér, že za toľko a toľko som tam
Dnes mi poslali mail že dnes mi zásielku doručia je štvrť na sedem a zásielka nikde..
Tak teraz mi napísali že sa mi zásielku pokúšali doručiť ale neúspešne 😂😂 normálne mi je z nich zle ako klamú 😡 skúšala som sa dovolať nikto nedvíha tak dúfam že zajtra to doručia
každý kurier posiala sms s oznamom o zásielke,alebo volá vždy okolo 9:00 že príde okolo obeda..