Mamicky chcem sa opytat mate skusnosti s robotom mum bosch 5. Ma plastove rozvody, ako ste s ním spokojné? Chcem si kupit robot ale nie taky co mi zaberie pol kuchyne. 😊😉
@barbarinka ja mám 57860 a som veľmi spokojná... Využívame všetky funkcie, akurát sme ešte nemleli mäso... Inak super 👌
My sme si ho kúpili pred 2 rokmi na Vianoce a som max. spokojná. Tiež som nechcela obrovskú opachu ktorú nemám kde v kuchyni spratať ani uložiť (máme šikminy) a tento vyhovoval požiadavkam, ktoré sme pri kuchynskom robote hľadali. Vyskúšali sme na ňom už všetko. Najčastejšie samozrejme využívam strúhadlo alebo metličky na koláče ale aj veľa meliem mäso, manžel keď pečie chlieb tak cesto miesi iba tam. Robíme na ňom aj domáce hranolky... plus mám k nemu aj nástavec na smoothie čo bol asi darček 🙂 neviem či je v štandardnej výbave 😀 čiže za mňa za tie dva roky sme ho využili maximálne na všetko na čo sa v kuchyni dá a všetko zatiaľ zvládol výborne 😉
@barbarinka ja nechápem,ako som mohla žiť bez neho🙂skoro každý deň ho používam .mám ho cca tretí rok
Za mňa tiez max. spokojnosť 👌
Mam ho tiez uz treti rok. Uzaana vecicka. Od tolkeho nadšenia sme kupili ďalšie dva- pre rodičov z oboch strán 😅
Žienky viem že je to už stará diskusia... No povedali by ste mi prosím či v mixéri v tom plastovom spravíte aj smoothies? Aj jablká či mrkvu v pohode rozsekate?
Som s nim spokojna, ale po 6 rokoch uz je trosku vyhegany, ale stale funkcny a bez problemov vsetko zvlada. A on sa este predava?