Ahojte,mate niekto skusenosti s produktami Dr.Nona?? 🙂 dakujem
Mna by to tiez zaujimalo. Objednala som si nieco. Tak snad to zaberie. To zistim az sama na sebe.
ja pouzivam ocny krem aj krem na ruky, mam telove mliecko, sol, solaris, aj sprchace. uzivame ako doplnok aj tobolky najcastejsie okseen.
ja som s kremami velmi spokojna, okrem nich potom este pouzivam olejceky.
Chcela by som opat otvorit tuto temu. Mate niekto skusenosti s touto koznetikou? Svokra mi totiz priniesla niekolko produktov, udajne na zvysenie imunity u deti. Precutala som toho dost, no skusenosti ludi su predsa len lepsie, ako kvetnate opisy predajcov tejto kozmetiky 🙂
My sme začali s dr.Nonou po urputných kiahňach a častých hospitalizáciach na infekčnom.Už užívame tretí mesiac, dcérka sa krásne zotavuje jej imunita je neporovnateľná s tým, čo bolo.Musite to mať však vzorne naštudované a dobre nasadené produkty aby boli účinné a liečili správne.Podľa mńa je to malý zázrak používame aj kozmetiku peniaze minuté na toto určite neoĺutujete. 🙂
@magic08 ja som mala celú kúru na imunitu. Mala som bradavice a po mesiaci mi zmizli všetky. Predtým som brala na koznom štyri roky lieky a nič. Teraz má bradavice môj 7 ročný syn, práve dnes sme s kúrou začali. Akurát nevie prehltnúť tabletu. Je to dosť veľké a neviem, či to môžem vysypať na lyžicu a tak prehltnúť.
@monikapalo ja to dcére vysypujem a dam dobre zapiť
@jasmika skúsime zajtra . Dnes večer to šlo s plačom.....
@monikapalo ja som davala dcére 6 a pol ročnej okseen takto.. ona by to furt jedla... jej to chutí.. 😀 vy máte ako nasadené produkty? - to vyslovene iba na bradavice?
@jasmika áno, bradavice. Cleanseen, Phase 3, telový deo, soľ do kúpeľa, 2 druhy.
@monikapalo fu dosť.. škoda že je to také drahé... ja momentálne používam soľ do kúpeľa pre decká, ja ju cmuľam občas- mam pocit že mi trochu zmizol zubný kameň po nej... a potom malého krémujem solarisom po kúpeli zmiešaným s mandlovým olejom.. ozaj aj ked mame nadchu tak davam do aromalampy solný roztok.. no a na narodky som dostala toaletnú vodu rúth.. krásna vôňa
@monikapalo dobry den.Mne bolo povedane ze sa musia zhltnut cele v tele sa to rozlozi aj okseen aj ostatne preparaty.Dcere vsetko chutilo tak nebol problem.Teraz pijeme caj gonseen uz 7mi mesiac plus mala kuru s ravseenom pije chocoseen kupel v soli a solaris kremujeme stale.
dobry večer hladam nejaky liek pre dcerku na jej diagnozu pracuje tu niekto
aha a mate stranku tam
ale ja potrebujem aby niekto poradil ci moze to brat dcera
@adka.baby 😀 ha ha ved ani ja sa nehadam.. ja akosi sa bojím dať jej to zjesť celé .. a možno by už zdedla... vaše dieťa ma kolko rokov ak sa môžem spýtať? ja akosi furt mam taký rešpekt pred tými tabletkami.. asi preto že sa nam raz zadusila cukríkom..tak sa bojím
@abigael alebo ešte môžem vam aj kludne dať číslo na pána ktorý to objednáva mne.. a tiež s nim konzultujem..on je zo slovenska.. ja som na neho aj zabudla 😀
@jasmika dobre ranko.Moja dcerka ma 7 rokov zacali sme Nonu uzivat minuly rok v maji ked u nas vypukli urputne kiahne a predtym niekolko krat hospitalizacie na infekcnom vzdy virus.Uz som bola zufala tak sompo vsetkom prestudovani hladani pytani sa do toho isla.Dodnes pijeme caj uz 7mi mesiac brali sme toho fakt vela.Nebojte sa tbl len zapit velkym mnozstvom vody verim ze mate strach ale nemusite mat.Vy co beriete?
Pouzivam Dynamic krem na liecbu akne ran popalenin. A naozaj funguje. Sice maju vyssiu cenu , ale produkty su naozaj kvalitne 🙂
Baby neviete kolko max mozem dať oxenu za deň 8 mesacnemu synovi? Ma uz treti den teploty dr povedala ze z hrdla...ale neviem.. davam oxen 2 x denne tak ci mozem aj na tri krat dat
ano pouzivam soli do kupela su super, vyskusala som aj dynamicky krem a momentalne pouzivam telove mlieko.