Skúsenosti s korkovou podlahou

junovka
1. mar 2016

Rozmyslame dat do obyvacky korkovu podlahu, preto by som chcela pocut vase referneice ake mate s nou skusenosti??

simsalabim
1. mar 2016

Mame, od Korok Jelinek. Je to ta najlepsia podlaha, veeelmi prijemna v lete aj v zime. S laminatom sa absolutne neda porovnat.

veonka
1. mar 2016

@simsalabim môžem sa opýtať, aká je údržba, a či náhodou nemáte skúsenosť korok + podlahové vykurovanie. Osobne je mi plávajúca proti srsti a korok sa mi celkom páči, tak by ma zaujímalo akú to má životnosť a či je to náročné na údržbu, budeme mať obývačku s kuchyňou, a podlahové vykurovanie. Ďakujem. 🙂

beasi
2. mar 2016

my máme korok v kuchyni a na chodbe.Je to teplejšie ako laminat.Ale sklamalo nás,že to nie je tak odolné ako popisuju na strankach u predajcu!

simsalabim
3. mar 2016

@veonka mame podlahove vykurovanie, nemozem sa stazovat, po vsetkych strankach lepsie, ako laminat. Navstevy s z dlazky nadsene, vzdy sa pytaju, co to je. Je fakt prijemna a tepla, da sa na nej sediet cely rok. Umyvam ju beznym sposobom, vysavam hlavicou na tvrde podlahy. 1x za 3 roky prelakujeme - je to prirodny povrch, treba sa sem tam postarat. Iny povrch by som uz nevolila.

veonka
3. mar 2016

@simsalabim ďakujem, a máte ju vo všetkých izbách (okrem kúpelne) ? a ak sa smiem opýtať cenovo to ako vychádzalo ?

simsalabim
4. mar 2016

@veonka na cenu ti uz neviem odpovedat, nespominam si, je to uz viac ako 6 rokov. Korkovu podlahu mame v kuchyni, obyvacke a detskych izbach, dlazbu v chodbe, komore a kupelniach a laminat sme dali iba do spalne a pracovne (koli cene). Lutujem, ze sme korok nedali aj tam (alebo aspon do spalne), ten pocit pohodlia, ked po nej chodis, je fakt skvely. Je to velmi, velmi prijemny povrch, aj pre deti, ked sa hraju na zemi, aj ked je vela ludi na navsteve a niekto si sadne na zem..... Nie je na nej ani vidiet spina, tym, ze je povrch taky prskany, hra roznymi odtienmi. Myslim, ze mame tuto http://www.korok.sk/produkt/lava-brown-uniclick... , ale uz si nie som ista, lebo sme vyberali davno a cenovo mam pocit, ze vysla pod 40€, takze to mozno nie je ona. Fakt neviem.

julibuli
4. máj 2021

@simsalabim dobry den, mohla by som este opytat ci ste stale spokojna s korkom? Uplynulo dalsich par rokov od kedy ste to tu riesili ze ci sa nic nezmenilo 😁🙏 A v kuchyni? Ked padne nahodou pohar alebo nieco z linky nedopatrenim, nie su hned nejake poskodenia? Dakujem velmi pekne

simsalabim
4. máj 2021

@julibuli nie, je stale pekna.