Ahojte mamicky, prosim vas o nazor, recenziu, ak mate skusenost s cisticom okien Karcher, prip. model a vyhody/nevybody. Nikdy doteraz som nad nim neuvazovala, lebo podla mna handra a vedro a vodou a ide sa, potom clin na vylestenie, ale mam susedu, ktora denne prasi z okna asi vsetko, co ma doma a moje okna dostavaju zabrat. Navyse byvame nizko, cize aj z cesty sa prasi. Tak ma dnes napadlo, ze by to mozno nebolo tip top umyte, ale aspon rychlejsie a tym padom aj castejsie. Dakujem za kazdu radu, odporucanie ci neodporucanie 😉
Úžasná vec, určite si to zaobstaraj ak máš také problémy ako píšeš.. Neoľutujes. 💜👍Ja ho mam a je uuuplne super.
@vierkainka fakt? to si ma potesila. Je nieco, na co si dat pri vybere konkretneho modelu pozor? Dakujem 🙂
@manchester123 to sa dobre cita 😀
Skvely pomocnik
Ja mam vw10 alebo tak dajak a je mega. Uz som aj svokre kupila, mamka ma tiez, babka dostane na narodeniny. Za mna top vec. Nedam na nho dopustit. Si neviem predstavit umyvat francuzske okna bez neho.
Ja mám Kärcher cca 1 rok, kúpila som ho na odporúčanie kolegyne a veľmi dobre som urobila. Veľmi dobrý pomocník, umyté okná, vysata voda, žiadne šmuhy.
@vikusjk no hlavne nekupuj napodobeniny, alebo nejaké lacnejšie varianty. Ja mam originál Karcher, švagriná ma kúpený z jedného obchodného reťazca a už sa kazí. Radšej dáš pár eur naviac ale je top.
Za mňa najlepší pomocník v dome. Bez vedrá, handier, lešenia hneď je všetko po umývanie vysate. Rámy treba pretrpieť s handrou to áno ale na to som si kúpila hg čistič na plasty a raz za pol roka ich umývam iba a v pohode. Veľké dvere na terasu umývam aj každý týždne keď sú zapackane plus klasika zrkadlá v dome, sprcha obklady v kúpeľni a WC. Ale používam jedine ten ich čistiaci ktorý doporučujú, žiadne náhrady. Ten čistiaci obsahuje formulu ktorá by na seba nemala tak viazať špinu a prach a teda potvrdzujem ze funguje.
No tak idem aj ja kúpiť, včera som videla reklamu a odvtedy nám myslím, som sa asi zaľúbila do toho stroja :
@vierkainka o napodobeniny nemam zaujem, ako vidis uz z nazvu, pytam sa na Karcher 😉 @saskia98 dakujem za tip na konkr.model, pozriem ho 🙂
@zuzzqa zaujalo ma, co to pouzivas na plasty? A cistiaci do umyvaca myslis ten Karcher original, ano? Ja som tiez za to, ze ak uz, tak orig.Karcher, aspon do tepovaca ine nepouzivam, ten mam tiez Karcher. Dakujem 🙂
Ja ho tiez mam a topka cely dom mam umyty do hodiny inokedy mi to trvalo aj 2
A inak ja mam len vw1 v obi ho mali v akcii nedavno za 35e mozno este maju 😊
Dievcata dakujem za vsetky rady, uz je w6 objednany aj s tym cisticom na sklo 🙂 tesim sa, ako ho vyskusam
@vikusjk / karcher na okna je velmi dobra vec, za mna- spokojnost
@vikusjk
Ako si spokojna.....ja tiez uvazujem.....da sa to pouzit aj na dlazdice v kupelni?
@pieksamaki no za mna asi takto, ze umyvanie okien je urcite rychlejsie v tom zmysle, ze mi to vysaje vodu, nemusim cakat, kym okna uschnu a mozem hned lestit. Co sa lestenia tyka, tak mam k tomu taku somarinu na lestenie, ale mne nejak "nereze", ja radsej chytim Clin a handru a je to zuppa. Cize ako nelutujem kupu, ale na odsavanie vody by stacil asi aj ten lacnejsi variant, ktory bezne dostat aj v Tescu, poprípade nejaka podobna znacka v Lidli tusim byva.
@vikusjk
Dik...ja tak uz dlho premyslam....ze by som aj na dlazbu vyuzila...mam velke okna...tak som uz taka unavena z toho umyvania...kym clovek nevyskusa si to nevie predstavit.dakujem
Tiez som bola nazoru,ze je to zbytocnost,ale odkedy ho mam,velebim toho,kto taku vecicku vymyslel. Je to skvely pomocnik,okna umyte raz dva,nikde ti nesteka voda. Ja nan nedam dopustit a to som bola velky odporca tohto zazraku.
@pieksamaki juj prepac, som zabudla napisat, ze na dlazdice ho ja nepouzivam, ale da sa urcite, aj na zrkadlo, vanovu zastenu a pod. Tento W6 ma velku vydrz (100 minut), inak je to asi to iste, ako nizsie verzie. Cas to usetri urcite, ale mne ostavaju smuhy po stiahnuti vody, cize lestim klasicky clinom. Mozno s tym neviem spravne robit, alebo co 😀
@vikusjk moja sestra má, nevie si vynachváliť a konečne rada umýva okna 😁