Skúsenosti s internetovým obchodom www.krasnetopanky.sk

susanne6
13. mar 2015

ahoj maminy, chcela by som sa vás opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s reklamáciou obuvi na int. predajni krásne topánky. Už v decembri som tam doporučene zaslala čižmičky s vyplneným formulárom, ale dodnes márne čakám na nejakú ich odpoveď. Nemôžem sa im ani dovolať na tel.číslo, ktoré majú uvedené na ich stránke, len zvoní... nereagujú na mail, už som ich kontaktovala aj z iného mailu, ako prípadný nový zákazník ale stále nič. Ešte chcem doplniť, že už 2 roky mám iné topánky od nich a nebol problém, ani pri výmene čísla, iba teraz pri reklamácii. Zvažujem nahlásiť na obchodnú inšpekciu. Budem vďačná za vaše odpovede.

sisaha
13. mar 2015

@susanne6 nahlas.. nic ine ti neostava.. Ja osobne sa vyhybam obchodom, ktore maju v nazve privlastky ako krasne, bombove, uzasne, skvele... Je to podsuvanie nazoru, ze tie topanky naozaj take su a upozornovanie na seba.

lolah
13. mar 2015

mala som od nich raz čižmy, na obrazku krasne, čo mi prišlo sa tomu vôbec nepodobalo, boli mi aj velke, pisala som, či mi ich vymenia, neodpisal nikto nikdy. Nechala som to tak, však sa mi aj tak nepačili. Ale tuto zimu som ich dala mamine, mala ich obute hodinu a cela koženka sa potrhala v mieste ohybu.