Skúsenosti s internetovým obchodom Lunzo

27. apr 2020

Dámy mate skúsenosť z internetovým obchodom Lunzo v akej kvalite vám prišli veci? Milá admin mi vymazala prisvepok a neviem prečo keďže tu je veľa takých príspevkov ďakujem

nika82
27. apr 2020

Rytmusova Jasmina odtial objednala a cista katastrofa nema tovar ani peniaze

nika82
27. apr 2020

a je to cisty Aliexpres

gir
27. apr 2020

Je to len sprostredkovanie predaja z Aliexpres. Podfuk

erika8383
27. apr 2020

Ja som si tam dávnejšie dala čižmy do kosika a začali mi vypisovať nech to okamžite uhradim, potom ďalšie správy že posledná výzva atd...takže ako baby píšu je to podfuk

brigitka_12
27. apr 2020

Neodporúčam, komunikácia s nimi 0 bodov, čakala som na tovar vyše dvoch mesiacov a prišiel totálny šmejd nezodpovedala veľkosť, farba ani materiál.

vams
27. apr 2020

presne tak, strašne dlhá dodacia doba cca 2 mesiace a viac, musela som viackrát urgovať, už nikdy viac

autor
27. apr 2020

Tak ďakujem šťastie že som neobjednala nič 😌😌 ešte že tu ste 🥰... A keď sme pri tejto téme viete nejaky online shop kde sa dajú kúpiť lacno legíny? Ďakujem

gabika0825
27. apr 2020

Síce nemám skúsenosti s tým eshopom ale leginy skús pozrieť na imoda 🙂

rora
28. apr 2020

uz aj soika varuje pred touto strankou https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

dahra
2. júl 2020

@whatever1 hodnotenia lunzo su nanic. Ak si nie ich clovek, alebo spravca stranky, odporucam pozriet tento link doobedu okolo 9.00, potom vecer okolo 9.00. A samozrejme cez vikendy. Cez den strazia cistotu, vecer sa nakopia same negatka, rano vymazane. Cez vikendy to nezacistuju. A da sa tam pisat len raz. Ak pisete negatko, trochu sa treba natrapit, aby vobec hviezdicky sedeli s vasim umyslom. Su tam defaultne dane v pocte 5 😉

wewe666
23. júl 2020

My sme sa tiez okaslali. Po skoro 3mesiacoch ani tovar ani peniaze. Dajte si do vyhlavaca” lunzo recenzie “ a najde vam same perlicky. Nastastie sme prisli len o 3€ ale ludia nakupuju aj drahsie veci takze si davajte velky pozor. Kontroly na takychto sprostredkovatelov!!!!

mata_murkova
24. júl 2020

je len sprostredkovateľsky obchod. Úprimne človek co tam robi musí mať riadne gule. Ja som ani netušila (moja chyba mala som si prečítať obchodné podmienky) že sú to dodávky z ciny, čiže robia len sprostredkovanie, že miesto vás nahádžu na aliexprese tovar do košíka. Ale tým to končí, zhrabnu prachy s patricnou marzou ale ak ti príde tovar poškodený píšu ze sa mate obrátiť na predajcu ktorý je v Číne!!! Mne tovar nedorazil ani po 60 dňoch. Po mesiaci som sa sťažovala a napísali mi ze do 45 dní príde. Sťažovala som sa opäť po 60 a zrazí doručenie do 90 dní. A tovar nemôžete ani reklamovať podľa ich obchodných podmienok, teda aspoň nie u nich. Krasny biznis. Radšej si objednám na aliku za zlomkovu cenu a vidím kde mam balík a ak sa stratí a prejde čas doručovania tak mi vrátia prachy. Za mňa skúsenost a zla a už nikdy viac.

mata_murkova
24. júl 2020

@dahra však presne toto som sa čudovala ako môžu mať toľko percent spokojnosti keď sama zla recenzia

habakukyjejda
28. júl 2020

Ďakujem chcela som si objednat veci a hned keď som sa pozrela som povedala ze tak to nie 🙅 takže ďakujem za rady

koburk
19. aug 2020

Veľký pozor, sú to podvodníci. Objednala som kožené topánky, po dvoch mesiacoch prišli gumené. LUNZO - určite nie - čistý podvod !!!

dahra
28. sep 2020

Tu su fotky zo stranky hodnotenia obchodu lunzo. Zajtra budu komentare vymazane. Pozrite si datum, tieto mena, co dali negatka uz tam nebudu.

nikeska
5. nov 2020

Neodporúčam!!! . 3mesiace som čakala na zaplatený tovar. Až po opätovnom vyhrážani sa im ráčilo poslať mi tovar. Akože najhoršia skúsenost vôbec...........

graceyf
5. nov 2020

Ja som objednávala z tejto stránky a tovar aj prišiel, síce asi po 4 mesiacoch, ale prišiel. Už som aj naň zabudla, až kým mi zrazu neprišiel na poštu :D a objednávala som takého macka pre babo na sedenie, prišiel len "obal" z neho bez vypchávky, takže využitie max. Na karneval keď odstrihnem otvory na ruky a nohy... No katastrofa

patrahaklova
14. dec 2020

Absolútne túto stránku neodporúčam. Tovar som objednala pred pár dňami a platbu uhradila obratom, no každý deň chodí mail a správa, že objednávka ešte nebola uhradená - keď som poslala potvrdenie o platbe napísali mi, že majú nový bankový účet čiže to treba uradiť znovu. Na moje správy neodpovedajú takže som sa s peniazmi rovno rozlúčila. Sú to klamári a podvodníci!!!! NEODPORÚČAM!

trojnasobnamama
14. dec 2020

Ja som objednávala darček pre dcéru a keď som objednala,sestra mi kúpila podobný, tak som chcela stornovať objednávku,nebol žiaden problém a peniaze mi prišli do 2 dní naspäť.

markabrestenska
7. jan 2021

No to som dopadla, ja som si tam objednala podložky na makronky a uhradila som ešte v decembri a nič ani tovar ani peniaze ani tovar už nikdy viac

lea217
25. jan 2021

Obchod Lunzo je podvodník, neodpovedá na emaily, nedvihaju telefón,00420373036366, neposielajú zaplatený tovar, dajte si pozor a nekupujte u nich NIČ!!!!!!!! Viac recenzií som čítala, že neodpovedali, neposlali nič, to isté sa stalo aj mne.Nechapem ako môžu fungovať, to nie je žiadna inštitúcia na to aby im odobrala licenciu? Nikdy viac s Lunzo😠😠😠

frantiseklotrinsky
9. feb 2021

hned mi to bolo divne!!! Je tam aj oblecenie kt predavaju a podobné ako z dalsej podvodnej stránky Airydres.com. Ked vidim modelky bez hlavy alebo ázijské ksichty pouzite v Europe, tak to smrdí niecim nedobrým už!!!

nimini
30. mar 2021

Sú to podvodníci, ja som prišla len o desať €, ale neprišli mi dve veci.

andy1789
4. máj 2021

Čaute, píšem trošku oneskorene ale snáď mi niekto odpovie. Dnes som išla na Lunzo, ešte som vtedy netušila, že to je podvodná stránka, dala som si do košíka tovar a napísala svoju adresu, stlačila som pokračovať a čakala som, že tam bude ešte niečo, či chcem tú objednávku naozaj potvrdiť, ale nestalo sa tak a hneď mi prišlo na email, že moja objednávka bola prijatá. A pritom som ten tovar ani nechcela zakúpiť. Možno si poviete, že prečo si tam písala adresu, keď aj tak si tovar nechcela, poviem vám tak, sama neviem 🤣 Prišiel mi teda email, že moja objednávka bola prijatá a pár minút na to aj číslo účtu kde mám peniaze zaslať. Nič som nezaplatila a ani nemienim, budú mi teraz písať stále emaily, že nech zaplatím? Alebo mi nebodaj balík dodajú a budú sa mi vyhrážať, že keď nezaplatím, že spravia to a to? Dosť ma to znervóznilo, chcela by som objednávku stornovať no neviem ako. Ako vravím nezaplatila som, takže strata peňazí nehrozí, len sa bojím, že sa budú dožadovať zaplatenia.

zuzkamala
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frantiseklotrinsky
24. máj 2021

@andy1789 NEBOJ SA VOBEC! Mam vzdelanie so zameranim na pravo. Ak si nic nezaplatila a nechces ani tovar, ani nic neplať.
Neboj sa, baliky len tak zadarmo bez zaplatenia nikto neposiela.
Ak co i len zaplatiš 1 cent, sa priznavas, a az vtedy od teba mozu vyzadovat mozno peniaze.
Proste si objednala nieco, co si nechcela a to je ich problem, ze maju blbu stranku.
Ale ak by sa ti vyhražali a posielali uradne dopisy. Okamžite chod za pravnikom! Netreba sa bat podvodnikov (oni dobre vedia ze natrafia na mnoho ludi, kt sa zlaknu a zaplatia radsej, lebo nepoznaju svoje práva) Inac taketo veci omielaju denno denne na STV, TA3.,treba sledovat castejsie taketo programi!!!
Pravnik je ako lekár, ak sa dá, pomôže vám.