Ahojte baby, máte niektorá IKEA STRANDMON kreslo? 🙂 https://www.ikea.com/sk/sk/p/strandmon-kreslo-n... Ako ste s ním spokojné, kupovali ste online?
Ďakujem 🙂
@lenkarig Super kreslo! Máme ho v sivej farbe, je fakt veľmi pohodlné. Kupovali sme "naživo", pôvodne sme chceli zelené, ale keď sme ho videli, tak už sa nám nepáčilo, látka bola taká zamatová. Toto sivé je z inej látky, krajšej. Mne sa úplne najviac páčilo červené, ale kreslo je mužove, on si vybral sivé. Ale sedávame na ňom všetci. Odporúčam ísť si ho pozrieť a vyskúšať, aby ste boli naozaj spokojní.
ja som po nom dlho tuzila, nakoniec som ho dostala ako dar, ked som ho uz ani nechcela, ale mozem povedat, ze je velmi pohodlne, idealne aj s tou taburetkou, na citanie ci pozeranie tv, jedine, co by som vytkla, je latka, je taka nie velmi prijemna na dotyk, prijala by som nejaku makksiu, mame zlte
Síce sme kúpili priamo v obchode, ale kreslo je skvelé. Veľmi rada v ňom sedím. Máme to tmavosivé.
Ta žltá je viac horcicova. Rozhodne nie žiarivo žltá. Kreslo je to fajné, len škoda že každý rok ho predavaju v inej farbe...
@stary_ujco presne toho som sa obávala, že bude do horčicovej ťahať. 😬😐😕
Ahojte, chcem sa spytat ma niekto Ikeacke kreslo v zelenej farby? mam totiz zeleny koberec myslim ze by sa mi hodilo 🤔
Poradte 😊
@lenkarig topka, pecka...na 110% odporucam. U nas neni cloveka, co by si tam sadol a nechvalil, ake pohodlne je toto kreslo. Este aj sestre som ho mala pozicane, ked bola tehotna...posledne mesiace iba tam vysedavala 😄 aj deti mi tam sedia.... vyborne, ergonomicke, kvalitne a elegantne kreslo. Jedine nevyhoda, ze iba spodne epedo sa da oprat potah...preto mame v tejto tmavsej sivej, aby nebolo haklive. Odporucam teda 👍