Skúsenosti s Ikea kreslom Strandmon

lenkarig
30. jún 2020

Ahojte baby, máte niektorá IKEA STRANDMON kreslo? 🙂 https://www.ikea.com/sk/sk/p/strandmon-kreslo-n... Ako ste s ním spokojné, kupovali ste online?

Ďakujem 🙂

andrea_ff
30. jún 2020

@lenkarig topka, pecka...na 110% odporucam. U nas neni cloveka, co by si tam sadol a nechvalil, ake pohodlne je toto kreslo. Este aj sestre som ho mala pozicane, ked bola tehotna...posledne mesiace iba tam vysedavala 😄 aj deti mi tam sedia.... vyborne, ergonomicke, kvalitne a elegantne kreslo. Jedine nevyhoda, ze iba spodne epedo sa da oprat potah...preto mame v tejto tmavsej sivej, aby nebolo haklive. Odporucam teda 👍

andrea_ff
30. jún 2020

@lenkarig a kludne online kupa, uz 2x sme kupovali.

h2
30. jún 2020

@lenkarig Super kreslo! Máme ho v sivej farbe, je fakt veľmi pohodlné. Kupovali sme "naživo", pôvodne sme chceli zelené, ale keď sme ho videli, tak už sa nám nepáčilo, látka bola taká zamatová. Toto sivé je z inej látky, krajšej. Mne sa úplne najviac páčilo červené, ale kreslo je mužove, on si vybral sivé. Ale sedávame na ňom všetci. Odporúčam ísť si ho pozrieť a vyskúšať, aby ste boli naozaj spokojní.

h2
30. jún 2020

@lenkarig Až teraz pozerám, že bydlisko Snina, tak to máte do IKEA ozaj dosť ďaleko. ☹️

lenkarig
autor
30. jún 2020

@andrea_ff Super, tak ja už som tiež rozhodnutá na 110%, že objednám 😀 snívam o ňom už straaaaaašne dlho 😀

lenkarig
autor
30. jún 2020

@h2 presne toto, že IKEU máme veľmi ďaleko, tak musím objednať online 🙄

liz_lemon
30. jún 2020

ja som po nom dlho tuzila, nakoniec som ho dostala ako dar, ked som ho uz ani nechcela, ale mozem povedat, ze je velmi pohodlne, idealne aj s tou taburetkou, na citanie ci pozeranie tv, jedine, co by som vytkla, je latka, je taka nie velmi prijemna na dotyk, prijala by som nejaku makksiu, mame zlte

h2
30. jún 2020

@lenkarig Tie kreslá sú každé z inej látky. V linku si dala sivé, tak predpokladám, že práve to by si chcela. Odfotila som Ti tú látku úplne zblízka, nech máš predstavu:

h2
30. jún 2020

Prípadne ešte jeden pohľad trochu viac zdiaľky:

felicitab
30. jún 2020

Síce sme kúpili priamo v obchode, ale kreslo je skvelé. Veľmi rada v ňom sedím. Máme to tmavosivé.

andrea_ff
30. jún 2020

@lenkarig nase tiez sive

lenkarig
autor
30. jún 2020

@h2 Ďakujem krásne 🙂

lenkarig
autor
30. jún 2020

@andrea_ff Ďakujem 🙂 presne to sivé chcem aj ja..tak už je rozhodnuté, idem objednať 😀

hodula
17. okt 2020

@liz_lemon viete mi poslať reálnu foto kresla na dennom svetle? Stále váham nad tou zltou

stary_ujco
17. okt 2020

Ta žltá je viac horcicova. Rozhodne nie žiarivo žltá. Kreslo je to fajné, len škoda že každý rok ho predavaju v inej farbe...

hodula
20. okt 2020

@stary_ujco presne toho som sa obávala, že bude do horčicovej ťahať. 😬😐😕

2susan
16. jan 2021

@hodula ja mám žlté a vôbec nejde do horčicova, je to normálna žltá

2susan
16. jan 2021
2susan
16. jan 2021
vercicha
9. sep 2021

@lenkarig ahoj otázka to je to kreslo čo majú aj v kníhkupectve Martinus? V tom sa neskutočne dobre sedí.

h2
9. sep 2021

@vercicha ??? Prečo si myslíš, že autorka bude vedieť, aké kreslo majú niekde v kníhkupectve?

vercicha
9. sep 2021

@h2 ja neviem či autorka alebo ktokoľvek iný.

mary841
10. dec 2021

@vercicha ano, su to tie kreslá 🙂

vercicha
10. dec 2021

@mary841 Ďakujem už som ho pred nejakym časom kúpila. Je skvelé!

mary841
10. dec 2021

@vercicha 👍🏻 v akej farbe? Priamo z Ikea? Su super, ja hladam tyrkysove... Tych je malo, nepredávajú sa uz 😔

vercicha
10. dec 2021

@mary841 mám sivé

mary841
10. dec 2021

@vercicha mas aj podnozku? 🙂 Ak ano, vyuzivas? Ďakujem

vercicha
10. dec 2021

@mary841 nie nemam

mmmonika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
54anka
9. aug 2023

Ahojte, chcem sa spytat ma niekto Ikeacke kreslo v zelenej farby? mam totiz zeleny koberec myslim ze by sa mi hodilo 🤔
Poradte 😊