Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou Helvetia Apotheke a s pravidelným zasielaním produktov každých 20 dní? Aký je postup pri zrušení zásielok? Ďakujem za Vaše odpovede.
Sissk ...Ďakujem za odpoveď. Našťastie sa mi to podarilo zrušiť priamo v spoločnosti. Hneď do 15 min. som tam zavolala. Vraj ešte nedostali moju adresu z marketingu. Taktiež ako sa tomu hovorí šťastie🙂Dodnes mi nič neprišlo, takže asi to akceptovali. Chcem však upozorniť na výborné manipulačné schopnosti týchto ľudí. Ešte ani raz som si takto nič neobjednala. Vždy som to ustála, no títo boli neodbitní a človek ani nevie a už má starosti. Dnes by som im už zložila telefón. Veď je veľa lekární, kde si môžete kúpiť lieky koľko a kedy chcete. Odvtedy vypoklonkujem všetkých telefonujúcich ktorí chcú iba akože vaše dobro...ohľadom výbornej výhodnej super zdarma akcii...Viem, že mnohých táto práca živí a možno nemajú na výber, no treba to všetko robiť serióznym spôsobom...
Ahoj, taky jsem jim naletěla :( Píšu o tom tady: http://www.mejserada.cz/2015/08/smejdi-v-cr-ane...
Môžem sa opýtať aj ja som naletela A včera mi prišiel balíček.potom čo som si prečítala O firme na nete dom ostala zhrozena A volala tam,že to chcem zrušiť. .pani V telefóne nebola nepríjemná ale pýtala sa prečo chxem po startovacom balíčku hneď rušiť. .povedala som dôvod čo som si precitala na internete s tým, že nemám chuť mať problémy a ona povedala V poriadku A zrušila to
Vraj toto poštovné mám este zaplatiť A ďalšie mi už nepríde. ..teraz sa bojím či im môžem veriť; (vždy telefón skladam. .som ťava, že teraz som sa dala nahovoriť A akurat som sa dostala do problémov
Chcem sa opytat už Vám dali pokoj? Čo V prípade,že to pride opäť? Nemám to radšej prebrať?
Ďakujem 🙂
Prosím, urobte si vlastný názor na túto spoločnosť. Mne sa stalo toto. Nič netušiac som začala odoberať ich prípravok na kĺby (prvú, úvodnú, zásielku som si našla v poštovej schránke, ale keď som v druhej zásielke zistila, že z toboliek v neporušenom blistri sa sype žltý prášok a že ho pribúda, hoci s blistrami sa nehýbalo (znie to možno neuveriteľne, ale vyzeralo to tak, ako keby sa v tobolkách usalašil nejakých chrobáčik, ktorý si tam buduje životný priestor pre seba a všetko zbytočné vyhadzuje von), stratila som dôveru tak v túto spoločnosť , ako aj v produkty, ktoré predáva a okamžite som napísala list, v ktorom som zrušila odber výrobkov, a poslala som im ho doporučene. E-mailom som im poslala aj fotografie tých pochybne vyzerajúcich toboliek. List síce prevzali, mám o tom záznam z pošty, ale kľudne pokračovali vo vnucovaní ich pochybného tovaru a zároveň mi posielali výzvy na zaplatenie. Ja som neplatila, oni posielali výzvy na zaplatenie aj so zvyšujúcim sa penále a vyhrážaním sa právnikmi. Absolvovala som s nimi niekoľko telefonických hovorov a oznámila som im, že neporušené zásielky im chcem vrátiť, ale osobne, nie poštou, a hneď od nich zinkasovať potvrdenie, že som ich vrátila. To bol problém, lebo, vraj v Bratislave nemajú kanceláriu, treba ich priniesť do ich sídla v Prahe. Keď som im oznámila, aj písomne, že to pre mňa nie je problém, len nech mi dajú adresu, kde v Prahe im to mám odovzdať, zrazu sa ich sídlo v Prahe "vyparilo", a "objavili" sa len "sklady v Bosne - Hercegovine"! Tam nemienim vycestovať. Namiesto toho idem podať trestné oznámenie. To radím aj iným, podobne podvedeným. Nespoliehajte sa na to, že teraz máte od nich pokoj.
Ahojte tato helvetia su podvodnici skusaju to na ludi treba im dobre vynadat a uz vas nebudu obtazovat. Skusali to na mna drzo ze ma nahrali ako som suhlasila cez telefon s ich zmluvou 😀 nuz ked drzo tak som bola drza aj ja od vtedy mi nevolali ak skusia podam podnet na kopetentne urady. Nenachytajte sa
Ahojte, zda sa ze som jedina, ktora si na Helvetia Apotheke stazovat nebude. Mala som od nich uz vyzivove doplnky na pamat, zrak a chudnutie, pricom balenie za cca 21 eur obsahovalo tobolky niekedy az na 6 mesiacov a este bol VZDY v balicku ako darcek velky telovy krem, alebo krem na ruky a tak. Ked mi pani od nich pred asi 2 mesiacmi opat volala a chcela nieco ponukat a ja som jej odpovedala, ze este nemam douzivany posledne objednany vyzivovy doplnok a ze si mozno objednam neskor, tak mi nic dalej nenutila. Ked mi niekto po telefonate posle balicek, tak si myslim, ze je normalne, ze ho treba zaplatit, kedze som si ho telefonicky dohodla. Naozaj ja nic proti Helvetia Apotheke nemam. Myslim, ze je to zamerne vyvolana hysteria, kvoli novej konkurencii: ich vyzivove doplnky su podla mna (na 6 mesiacov!) cenovo vyhodne a tam bude pes zakopany 🙂
@zgk nas pripad, kvoli ktoremu sa na danu firmu stazujeme je ale uplne odlisiny. Nejde o to, ze sme si vyrobky objednali a potom nechceli zaplatit. Ide o ich nekale praktiky. Pretoze mne ziadny skusobny balik za zvyhodnenu cenu neprisiel a rovno prisiel ten dalsi v plnej sume, ktory by som si mozno po vyskusani aj objednala, ale jednoducho to nebolo tak ako bolo dohodnute. A hlavne co ma nahnevalo bol ten ich pristup - neochotny a arogantny, vobec nechceli komunikovat a vyriesit situaciu. Ked som si o firme zistovala viac, nasla som podobne staznosti, takze si myslim, ze Helvetia Apotheke je neseriozna firma, ktora zamerne klame a podvadza ludi.
Mozem odpovedat iba tolko, ze ja taku skusenost naozaj nemam. Uplne prvu zasielku som dostala iba za cenu postovneho, drzy na mna nikto nebol a s ich vyzivovymi doplnkami som spokojna. Neviem, ci sa mi po uzivani ich Memorexu zlepsila pamat 🙂 ale mozem potvrdit, ze po pripravku na chudnutie som schudla 3 kila - aspon nieco, no nie? Ide v podstate o jablcny ocot v kapsulke, ale hlane ze zabral. Mozno to vsetko bude tym, ze kazdeho nastve nieco ine, mna napr. vytacaju z Orange, ked volaju a maju tie ich telefonicke dotazniky: predstavte si Orange ako cloveka, ktory je Vas priatel a ktoreho poznate malo, vela... atd. A pritom su vzdy slusni!
Ľudia, dajte si pozor na také predaje cez telefóny...je to strašný oblb...operátori, ktorí takto lákajú ľudí, za každý jeden hovor dostanú finančnú odmenu - vario, ktoré sa pripočíta k ich minimálnej mesačnej mzde....čiže im nejde o nejakú starostlivosť o vaše zdravie, ale o to, koľko budú mať na výplatnej páske...dnes robia pre helvetiu, zajtra pre courlux, pozajtra pre telekom....a takto lákajú neznalých a starších ľudí na kúpu somarín...starí ľudia nič netušia, zareagujú na prívetivú ponuku operátora a už to ide....nemajú ani šajnu do akého "humusu" sa dostali...Odporúčam: vždy takéto ponuky odmietať!!!!!!!!!!!!!!!
Vie mi niekto poradit ako je to zi zasielkami,ktore mi chodili, napriek zruseniu mi po 3 mesiacoch znova prisli.Kdesi v TV reportazi bolo ze netreba platit,lebo su to nekale obchodne praktiky,oni nemozu dokazat ze ste balicky naozaj prevzali nakolko boli len hodene v postovej schranke.Nezaplatila som a teraz mi prisla ponuka na mimosudne vyrovnanie 76,29€ neviem co mam robit dalej...viete niekto poradit? DAKUJEM
@angelika82 Malo by tam byť číslo na klientske centrum /teda, ak si aspoň jednu zásielku prebrala/ a skús sa obrátiť tam...ak nie, tak zásielky nepreberaj...predsa pošta to vráti a musí mať nejaký doklad, že klient zásielku neprebral...V prvom rade, nikdy netreba súhlasiť so žiadnými objednávkami cez telefón, pretože je to potom začarovaný kruh...nech je operátor akokolvek milý, hustí do hlavy samé pozitíva, je prívetivý a obhajuje svoju pravdu - NEVERIŤ!!!! Jednoducho to odmietnuť!! Pretože dnes si objednáš, ich číslo zostane v databáze a potom Ťa budu kontaktovať znovu a ponukať tovar ako stálemu klientovi ako podakovanie, že vraj zadarmo a platíš iba poštovne....nie je to tak...takže treba si na to dávať pozor!!!!!!!!!
No, som tu stale sam vojak v poli 🙂 Mne, ked som povedala, ze momentalne nic nechcem, nic nasilu do schranky neposielali. Ale je pravda, ze po cca 2-3 mesiacoch opat volali a opat som si nieco objednala. Asi by som mala vyskusat, co sa bude diat, ked neustale budem dalsie ponuky odmietat... Potom Vam poviem, ci som aj ja v sieti podvodnikov a ci ste mali pravdu. Teraz vsak cakam na objednany pripravok na krcove zily 🙂 🙂 🙂
@zgk
tak neviem, asi si tu jediná. Alebo potom dobre platená, prípadne zamestnankyňa tejto firmy. Moja skúsenosť - telefonicky oblbli môjho švagra. Poslali mu balíček, v ktorom mu bol daný "Darček" výživa na kĺby za 29 € a vyživový olej na tvár (starý 65 ročný chlap) za cenu NULA. Takže darček si dajú zaplatiť, a tovar je zadarmo???? Toto považuješ za fér jednanie? Ja teda nie. Tak im to dnes vraciam a som zvedavý, čo sa bude diať ďalej.
Klud, nie som zamestnankyna firmy, ani nic podobne a uz vobec nie platena za pozitivne komentare. Od Helvetia Apotheke beriem pravidelne veci cca 2x do roka, ale o mna tu neide... Myslim, ze ludia dobre nepocuvaju, co vsetko im v tom uplne prvom telefonate ponukaju... a potom sa cuduju a rozculuju. Ak sa dobre pamatam, to prve, co si clovek vyberie, je iba za cenu postovneho, potom volaju znovu a ak si to objednas, tak to pride nie ako dobierka, ale preberies to akoze "zadarmo" ale treba to zaplatit do 3 tyzdnov prilozenym sekom alebo inak. Uz sem nic nebudem pisat, lebo to nema cenu.
ja som im zavolala, hádam mi nepošlú ďalší balíček hm..
už nevedia ako nato tak sa dali aj na dôchodcov
ojebávači dôchodcov cez cudzie mobily vylákali súhlas na objednanie skušobného balíčka, dôchodkynu a ešte sú drzí keď im volate a chcelte srušiť zasielanie tovaru
sú to podvodníci a podám na nich trestné oznamenie ,len sa musia pridať viacerí, aby bola škoda vyšiaia ako je mim. mzda inak by to bol len priestupok, a stým rataju, že sa nenájde tolko ludí,
@zgk aoj, nie si jediná. Ja mám tiež zatiaľ dobrú skúsenosť. Som sa tiež nechala zlákať ale na vitamíny ale tiež som si to potom rozmyslela. Naspať som sa im už dovolať nemohla lebo to bolo cez jedno callcentrum a tak samozrejme mi v kuse išla hlasová odpovedať, že evidujú, že som im volala naspať a že sa mi ozvú. Neozvali no dobre, tak teda som čakala nejaké asi 2a trocha týždňa a prišla zásielka. Tak som išla po ňu boli tam tie akoby vzorky za ktoré sa platilo cca 2,99 s tým, že každých 22 dní by mi chodili dalšie v cene nejakých 11 eur už ani neviem presne. No tak mali priložené aj číslo aj mail tam som s nimi komunikovala cez mailm s jednou pani zo zákazníckeho servisu všetko v poriadku slušne mi vyhoveli a zrušili dalšie objednávky to bolo ešte v decembri naozaj mi dalšia zatiaľ neprišla tak asi je všetko v poriadku. Všetko mi prišlo načas takže som to aj v poriadku uhradila tak ako chceli a načas. Pravdupovediac tiež ked som sa o nich niečo viac dozvedela tak som mala dosť obavy ale tak asi som mala šťastie no...
Baby tak ked nepreberiem ten startovaci balik ? Staci to tak riesit ?
Dakujem za odpoveď
Včera mi volali, ja blba som pristupila na zaslanie startovacieho balika za postu 2,99e, dnes tam volam na cislo z ktoreho mi volala ta zenska
Jednoducho to neprebeeiem a hotovo
@1simuska1 aoj, nvm presne co bude ked si neprevezmes balik ale jedna baba tu o tom pise tak sa na to skus pozriet https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-sa-stane-ked-nepreberiem-balik-2/
Nájdi si na nete kontakt na tu firmu,ja už nemám cislo☹
@1simuska1 www.helvetia.sk
Telefonicky: 02/32 777 788 Po-Pia 8:00-17:00
ahojte vsetci, chcem vam objasnit ako to funguje aby ste nemali problemy. Pracovala som pre bambusove ponozky a teraz pre Helvetiu. Sami si za to mozete, ze sa dostavate do problemov lebo nepocuvate, necitate papiere ani sa nas nic nepytate, ked vam volame, Ponozky i vitaminove doplnky aj vsetko podobne funguje tak, ze prvu zasielku mate vacsinou iba za postovne a balne s tym, ze ked vam pride domov tak mate v papieroch napisane, ze ak nechcete dalsie vyrobky, staci nam zavolat do 10 dni alebo napisat email so zakaznickym cislom a cele sa vam to zrusi!!!! Lenze vy ste frajeri a nic necitate, neriesite a potom sa cudujete a hovorite aka je firma zla. Nie je zla, kazdy kto to pochopi, tak si moze cele zasielku zrusit hned v den, ako mu pride prvy vyrobok. A vzdy mate aj kontakty na zakaznicku linku, ktora funguje do 17:00 hod. Kamosky si tiez po telefone objednali, ked prislo tak hned zrusili a cudujte sa ziadny problem ani exekutor na krku. Zobudte sa! A este jedna poznamka, vzdy vam musime povedat, ze budu chodit dalsie zasielky aj s danou cenou, Nic nesmieme tajit a hovor je nahravany aj z dovodu, keby sa chce niekto vyhrazat napr sudom atd. Proste vsetko vzdy musi odzniet, lebo ak nie, tak tu objednavku by nam dalej nepustili, kedze nase hovory, kontroluju dalsi ludia, ci v nich vsetko odznelo ako treba.
ahoj @majkaj82. S touto spolocnostou mam velmi zle skusenosti. Raz som sa od nich nechala telefonicky nalakat na balicek vitaminov s tym, ze zaplatim iba postovne. Avsak uvitaci balicek mi domov vobec neprisiel a prisiel rovno druhy balik, kde uz cena bola vyssia. Volala som im teda priamo na zakaznicku linku s cielom vyriesit problem. Ta zena na telefone bola velmi neprijemna, vobec sa so mnou nechcela bavit. Nakoniec mi povedala, ze mam zasielku vratit a ze opatovne zasielanie mi bude zrusene. Cize som tymto podvodnikom zaplatila svojim casom plus postovne, ktore moze byt pre niekoho zanedbatelne, ale ide o princip. Ked som sa ich pytala, preco mi posielali druhu zasielku, ked som nevyplatila ani tu prvu (pretoze som ju ani nedostala), tak nevedeli odpovedat. Povedali, ze to zasielaju automaticky, aby som vraj mala zasobu aj na dalsie obdobie. No zlati ako sa staraju, nie?! Doteraz problem nie je vyrieseny, pretoze naposledy mi prisiel dalsi list uz aj s penalmi za nezaplatenie. Najnovsie mi povedali, ze vratena zasielka im neprisla. Tak som zvedava ake to bude mat pokracovanie... Nakoniec na to doplati posta...
Musis tam hlavne zavolat a tie zasielky zrusit. Predpokladam ale, ze si to uz vyriesila, kedze tvoj prispevok je tu uz dlhsie. Pripadne napis svoju skusenost, aby sa vedelo o nekalych praktikach spolocnosti Helvetia Apotheke.