Skúsenosti s firmou Ekonomické stavby?

nanynou
12. nov 2018

chcem sa spýtať či má niekto aj dobrú skúsenosť chceli by sme hypo len priateľ ma na papieri minimálku a videla som u nich všeliaké zaujmavé programy tak by som bola skôr ako ich oslovím rada za ohlasy dobré aj zle.poprípade ak niekto vie pomôcť s hypo.ďakujem

dankagirl
13. nov 2018

@nanynou ruky preč od nich ...podvodnici ..babraci

nevesta
13. nov 2018

Mame od nich dom. Ja uz by som cez nich druhy x nesla...

evora29
13. nov 2018

Moc dobrého som o nich nepočula. Moja zásada: vo všetkom, co znie az príliš dobre, je zakopaný pes...

saslavka73
13. nov 2018

@nevesta A prečo?

nevesta
14. nov 2018

@saslavka73 nedodrzane terminy, najlacnejsie materialy, nekvalitny ludia, cokolvek sa preraba je katastrofa, reklamacie na dlho. Atd, to ale asi kazda firma, netvrdim, ze su vynimocny. Druhy x by som uz cez firmu nesla...

saslavka73
14. nov 2018

@nevesta Ale tak ste dostavali, nie? Ja som na to kukala, až neuveriteľné čo tam píšu, žiadne peniaze nepotrebuješ a môžeš stavať.

nanynou
autor
14. nov 2018

@nevesta a koľko trvalo dokým Vám dom postavili? Postavili ho aspoň dobre?

nevesta
14. nov 2018

@saslavka73 ano, toto sme tiez vyuzili. Sice uroky vysoke, ale bolo fajn, ze bola moznost. Ano dom sme dostavali, preplatili na opravach nenormalne...
@nanynou dom stoji uz 12 rokov, niesom stavbar, neviem, ci je dobre postaveny. Iba viem, ze ked sa nieco pokazi, tak sa bojim, na co nove este pridem s sks pslks to zas bude. Ale ako som uz pisala, co viem, toto je standardny pocit majitelov domov, ktore boli postavene firmami...

janina86
10. jún 2020

@nevesta dobrý deň chcem sa spýtať na stavbu od ES . Premýšľame nad nimi ale čítam tu rôzne a hlavne negatívne recenzie. Môžete mi prosím poslat sukromnu správu ako a vcom boli problemy. Dakujem

joliken
5. apr 2021

Dobrý deň mi sme dali postaviť dom cez nich akože nulová hotovosť ale všetko je podfuk prídete na stretnutieutie med vám budú natierať na ústa a povedia vám že treba vložiť 5000eur na administratívu takže žiadna nulová hotovosť a keď 5000 nemáte dajú vám za nekresťanské úrok v splátkach ale to nie je všetko povie vám na stretnutí že sa to potom prefinancuje do hypoteky.Omyl po čase vám povedia že musíte zaplatiť celú čiastku +úrok a potom začnú stavať.splacame po 80 eur mesačne už 3 roky keď sme chceli doplatiť aby začali stavať tak nám povedali že treba ešte vyplatiť 5800 eur áno tak to je pani v telefóne bola arogantná a ťahá sa to už 3roky a nič nerobia.odporucam nič nepodpisovat a čítať celú zmluvu nie iba veľké písmená a nedať na slová lebo už teraz viem čo je napísané to je platné.planujem odstúpiť od zmluvy už mi došla trpezlivost

nanynou
autor
6. apr 2021

@joliken 😳😳 tak to mi je lúto :(

bambulka1105
18. apr 2021

@joliken ahoj, chcem sa spytat zacali ste teda uz stavat ci ako? Ci oni stale cakaju kym to vyplatite? My sme tiez zacali cez nich riesit dom a nemam uz nervy ako sa to taha dlho a uctuju di za vsetko a komunikacia slaba :( ., rozmyslam, ze odstupime od nich.

kath1210
18. apr 2021

@nanynou ak by som nasla co i len jednu negaticnu recenziu na firmu ktorej by som planovala zverit stavbu domu, poriadne by som si to rozmyslela. Svagor sa sudi s takou jednou, ktora im uplne dobabrala novostavbu, dlhuje im desiatky tisic eur a este oni od nich vymahaju nejake platby. Velka skoda ze sa nezaujimali o referencie, ako to robite teraz vy.

joliken
19. apr 2021

Nič nestavajú vyplatili sme 4000 eur a nič nerobia obchodný zástupca sa skrýva a v telefóne pani bola arogantná,neodporúčam vam

joliken
19. apr 2021

@bambulka1105 odstúpenie od zmluvy nie je tak jednoduché rozprávali sme sa s ich právnym oddelením odporúčala nám všetko vyplatia potom ak sa nebude nič diať da sa odstúpiť od zmluvy ak nevyplatite tých 5000+úrok dajú vás na súd a exekúciu.v živote som sa takto Neo.......l ako u nich.

joliken
19. apr 2021

@bambulka1105 dokonca sú taký drzi ze keď odrbavali ľudí na fb a ja som im v komentari napísal svoju skúsenosť miesto toho aby odpísali ako to je moju konverzáciu vymazali zo správ aby som im neškodil ,ľudia aby ste nedopadli ako ja pozorne čítajte zmluvu poprípade dajte tu zmluvu preštudovať právnikovi skôr ako ju podpisete a hlavne nedajte na pekné slová obch.zastupcu(podvodníka)

art1991
2. aug 2021

@joliken ahoj, mala by som nejaké otázky čo sa týka ES, môžem v správe?

listicka2002
18. aug 2021

My sme odstupili od zmluvy a za to ze v podstate nic neurobili si nauctovali dost vysoku sumu zo zalohy. Jednanie asi take ze v zmluve na zalohu bola suma domu 156 000€, potom pred podpisom zmluvy riadnej sme sa dotazovali kolko to bude stat chceli sme tam upravu drobnu a vycislenie kolko to bude stat s upravou a bez upravy. To sme sa nedozvedeli ale ten ich manazer nam oznamil, ze dom bude stat 179 000€ ci s upravou ci bez nej sa clovek nedozvie a bez nasho odsuhlasenia dal dom projektovat. Potom nam poslal tie nacrty a nech podpiseme zmluvu na tuto sumu. To nam zdvihlo tlak a sme to odmietli a na to nam manazer pise tak dame dole 10 000€. Ok vtedy bol cas odstupit od zmluvy a toto nam zozralo zbytocne vyse pol roka…. Som rada ze sme odstupili. Neskor nam stavebny dozor prepocital tu nasu upravu na 3000€. Urobte si obraz…

michaelsaekozy
28. dec 2022

Dobrý večer prajem my mame tiež zaujem stavat dom cez nich a hovorili nam ze 10% musime mat akontaciu a potom do pol roka je to hotove je to pravda ci? Vedeli by ste mi povedať mena tych realizovatelov aby som si ich overil cez stavebneho pravnika?

zamky
9. jún 2023

@listicka2002 môžem sa spýtať koľko ste platili pokutu keď ste odstúpili od zmluvy.a čo všetko ste mali o Es vypracované ?rozmýšľame tiež odstúpiť od zmluvy.dakujem za info

listicka2002
10. jún 2023

@zamky 2500€ a mali sme architektonicku studiu, co je v podstate nic…ani sme to nepouzili…

zamky
12. jún 2023

@listicka2002 a zálohu ste im nejakú dávali dopredu

listicka2002
12. jún 2023

@zamky ano 5000€

peter2345
6. mar 2024

@listicka2002 A zalohu vam vratili?

peter2345
6. mar 2024

Ja som tiez podpisal zmluvu zalohu som zatial neplatil ani sa nic viac neriesilo este o 20dni mam mat stretnutie na pozemku . Ale chcel by som odstupit ked vsade citam zle recenzie.Len sa bojim toho kolko mi daju platit

bambulka1105
7. mar 2024

@peter2345 tak odstupte cim skor lebo cakat 20dni je vela., zatial Vam naskakuju penale a sa nedoplatite., my sme odstupili, ale uz bolo neskoro., strasne o dost eur sme dosli., ale aspon maju zlatu pravnicku.,, kt.nerobi problemy..a riesi to ludsky., co je na dnesnu dobu ozaj, ze super a patri jej velky obdiv a velka vdaka

peter2345
7. mar 2024

@bambulka1105 kolko ste im zaplatili ak sa mozem opytat? zo vsetkym

listicka2002
7. mar 2024

@peter2345 iba časť, cca polovicu

peter2345
7. mar 2024

@listicka2002 a mozem sa opytat ako ste postupovali pri odstupeni zmluvy? staci ze napisem manazerovy sms alebo musim to zaslat na pobocku? alebo to mam nechat skor na pravnika

edu56org3
1. júl 2024

Ahoj nepoznáte niekto alternatívu? Nakoľko som živnostník tak som zablúdil až na ponuku od ekonomických stavieb ktorý si nepreveruju platbyschopnosť (odvádzam minimum....) ponúka ma zaujala iba z dôvodu že ponúkajú akoby hypoteku, tá je na túto dobu primeraná avšak majú veľmi drahé projekty... avšak ako čítam recenzie tak sa radšej ani nebudem ďalej snažiť o niečo s nimi a preto by som rad objavil niečo iné. Ďakujem.