Mamičky pomôžte, som tu nová a našla som e-shop feedo.sk máte niekto s týmto obchodom skúsenosti?? Poraďte prosím, ďakujem 🙂
@makumba26 ja od nich objednavam kazdy mesiac mlieka, plienky, vyzivy a proste vsetko potrebne. Vzdy som bola velmi spokojna. Aj cenovo, aj s tovarom, aj s dodanim. Objednavka dojde vacsinou do 3-4 dni. Maju to krasne zabalene. Vzdy si k nakupu vyberiem aj nejaky darcek. Absolutna spokojnost 😵
objednavam pravidelne a som velmi spokojna. objednavame si viacere tak je vyssi nakup a postovne mame zdarma
Frešo.sk NEODPORÚČAM!!!!Su to obyčajní...nech som slušná.Naposledy som si objednala :
Rekapitulácia Vašej objednávky:
FISHER-PRICE Smart stages hovoriace scooter CZ 1 ks 54,00 €
A to,ze vraj, bežná jeho cena podľa Feeda je- 64€!!!
Pár dni nato v jednom hračkarstve v Bory Mal som natrafila na taký istý scooter za cenu 35,99€
ČO VY NA TO??SKORO MA PORAZILO!
Oprava chyby v predošlom prispevku:mala som na mysli :FEEDO.SK namiesto Frešo.sk
Sestra z Feedo.sk nakupuje pravidelne, tiež má kvôli vyššej cene objednávky poštovné zdarma a vždy spraví preklik cez Plnú Peňaženku aby jej vrátili peniažky späť z nákupu. Nie je to žiadna vysoká suma ale pri pravidelných nákupoch sa jej to nazbiera.
@marietaaaa11 ano ja som kupovala športový kočík cez ich stránku a Feedo je vlastne Predeti takže žiaden problém
Objednala som raz hračky..za mňa spokojnosť
Ja som si raz od nich objednávala plienky aj mliečko a v pohode mi to došlo, ale oplatí sa to len ked maju akcie, lebo je dost drahé poštovné. Jediná výhoda ktoru som ja v tom videla, bolo to že mi doniesli objednávku priamo domov, a nemusela som po meste behat po obchodoch. 🙂