Skúsenosti s farbou na vlasy značky Toujours

alica101
3. feb 2015

Ahojte, v poslednom case uz nemam absolutne cas na svoje vlasy a tak aj vyzeraju. Chodim von ako striga 😀 😀 No a chcem zmenu. Teraz mam tmave vlasy a rada by som spravila radikalny krok 😀 a presla na blond. Mate nejake skusenosti s farbami Toujours? http://dukra.sk/shop/vlasova-kozmetika/farby-na...

Totizto v kadernictve, kde chodim pouzivaju tieto. No pred tym, ako sa na to dam by som sa rada spytala, ci niektora z vas abosolovvala takuto zmenu a ze ci to chytilo na prvykrat tak ako ste chceli, alebo na viackrat? 🙂 Akekolvek skusenosti vitane 😀

tdz
3. feb 2015

@alica101 mojou najlepšou skúsenosťou je nechať si vlasy zafarbiť u kaderníčky :D pre istotu :D

alica101
autor
3. feb 2015

@tdz No to je jasne, v kadernictve mi to budu robit 😀 Do takeho by som sa sama nepustila. Len dufam, ze mi to chyti hned a aspon ako tak podla mojich predsav. Ne ze budem chodit ako kamoska, co chodila 3 mesiace s oranzovymi vlasmi miesto blond 😀

gapre
3. feb 2015

@alica101 no ja som kadernicka a s touto farbou som sa este nestretla 🙂.ale to zalezi aj od toho aku farbu si si davala doteraz,alebo ci boli vobec farbene,a ako casto si davas,taku farbu.Pretoze tie vlasy mozu byt napigmentovane tolko ze ani po druhom odfarbeni nebudes mat blond.ked to chces mat hned,myslim tomu za den blond,tak si to moze odniest kvalita vlasov,a dlho budes nadavat,ale ked pojdes na to opatrne a postupne ked aj mesiac chodit s zltym nadychom,ale vlasy nebudu tak znicene,zalezi aj od kadernicky aj odfarbovaca s ktorym ta bude odfarbovat.Takze da sa to aj hned,ale za aku cenu 😉 no a ktej farbe,neviem ci uz si taku mala na hlave,ale uz aj ta cena je nejaka divna.Tot moj nazor 😉

sisaha
3. feb 2015

@alica101 toujours nie su plienky? 😀

alica101
autor
3. feb 2015

@gapre Vdaka za nazor, skusim sa s kadernickou porozpravat, ci to nerobit postupne. No a k tej farbe, preco je divna cena? Je to drahe / lacne podla teba?

gapre
3. feb 2015

@alica101 Lacne,pracovala som s Loreal,Schwarzkopf profesional.Boli drahsie, ale zase kvalitne mam s nima dobru skusenost.S tou tvojou som este nepracovala,takze neviem posudit kvalitu.ale mozno sa mylim a budes spokojna,potom daj vedet ako si dopadla,mozno jej dam sancu 🙂

ludmila1111
3. feb 2015

@gapre Buduci tyzden som objednana, tak dam potom vediet. Ak nedam, tak asi placem v kute 😀 😀 Ale nie, myslim ze to dobre dopadne, ved profesionalky no 😀

tdz
4. feb 2015

@tdz myslím že ti to chytí dobre, len by ti to mala zosvetlovať postupne nie hned že z tmavých blond, to sa nerobí :D

tdz
4. feb 2015

@alica101 myslím že ti to chytí dobre, len by ti to mala zosvetlovať postupne nie hned že z tmavých blond, to sa nerobí :D