Skúsenosti s eko čistiacimi a pracími prostriedkami?

katarinadei
17. feb 2020

Ahojte, aké sú vaše pozitívne a aj negatívne skúsenosti s eko prostriedkami? Skúsila som octové, no ocot nám v byte strašne smrdí (silná chémia, samozrejme, oveľa viac). Mali sme vtedy malé bábo, tak aj octový zápach sa mi zdal priveľa. Veľmi rada by som vedela, čo funguje a aj to, čo sa vám neosvedčilo. Vyčistia/ vyperú, alebo sú slabé? Vďaka.

katkabalon
17. feb 2020

Ahoj ja mám veľmi dobré skusenosti https://www.amway.sk/?sso_logout=true už ich použivam 15 rokov všetko je eko dobre to vyperie, koncentráty a ešte aj prírodu šetríš 🙂 hlavne na škvrny sprej a bielidlo je pecka pri deťoch.

dzejsik
17. feb 2020

@katarinadei my používame FeelEco

sara07
17. feb 2020

na klasiku špinu uplne stačia, ja chodím na čapovany praci gel ale už na flaky od jedla dávam vanish ked je toho viac
mydlo pridavam etericky olej lebo malo vonal detom a nechceli ho
značku neviem lebo všetko si kupujem čapované na riad, na dlažku, mydlo aj praci gel
ja som spokojna

osky
17. feb 2020

Amway nekupuj!
Drazoba zbytocna,a dotuju s tym kadejake spolky...

Daj sa do skupiny Zero Waste alebo do skupiny Natural eko...
Tam mas milion informacii ohladom vsetkych cistiacich prostriedkov,drogerie,zahrady a domacnosti na styl ekologickeho myslenia.

romanapb
17. feb 2020

Ja môžem odporučiť českú značku Feel Eco, gély aj aviváže sú super, tiež aj ich ostatné výrobky, dá sa kúpiť v dm aj cez eshopy. A ešte aj značka Yellow & Blue tiež z dm drogerie.

lucyluv
17. feb 2020

Ja kupujem asi najlacnejsi Sonnet gel, rovno 10litrove balenie sensitive. Nevonia nijak, operie ako hociktory iny bio/eko gel. Casom niektore biele veci stratia taku tu zivu bielost. Skusala som kadeco Feel eco, frosh, yellow and blue, no asi vsetko mozne co je na trhu. Ja nejaky rozdiel nevidim, akurat yellow and blue mi smrdelo, lebo ja mam rada uplne bez parfumu a vone, ale tusim taky nemaju.

lucyluv
17. feb 2020

Na skvrny som mala teraz taku vzorku feel eco a to ozaj dobre vytiahlo skvrny, ale to nie je prasok,ale cisto len taky ten sprej na skvrny, chapes, co myslim 🙂

flientica
17. feb 2020

Ak ti ocot smrdi velmi tak staci donho na tyzden - dva dat levandulu alebo napriklad osupat citron a tu koru z neho donho dat 🙂

natinka18
17. feb 2020

Ja použivam eko drogériu od českej firmy Eurona a som spokojna.Na škvrny majú užasny prostriedok Bio-stain krv,trava,jedlo a iné veci inú dole a na žazraté škvrny lazeň v agentovi a hneď je po škvrne.

anicka176
17. feb 2020

Odporúčam Frosch a Winnis-vyborne perie fľaky všeličoho, mám aktuálne aj Alza eco sensitive, ale zdá sa mi, že na fľaky až tak nestačí

bobko71
6. apr 2020

za mňa určite Eurona žiadne agresívne chemikálie a vynikajúce výsledky

jana358
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ekoaddict
Odpoveď bola odstránená
Zobraz