Skúsenosti s E-shopom bonky

alinka183
2. nov 2020

Ake mate skusenosti s e-shopom bonky.sk? Ja uz mesiac cakam na balik

evora
2. nov 2020

Ved tam sú napohľad lacné čínske haraburdy...ani zadarmo by som odtiaľ nic nechcela. Radšej objednať rovno z wishu

janulla35
20. nov 2020

@alinka183 aj ja čakám od 8.10.nemate na nich číslo

dzina007
20. nov 2020

doba dodania tam je 10-40 dni... je to zrejme nieco ako wish ci aliexpress... ide to z ciny... cize podla skusenosti ako to byva pred vianocami idu niekedy baliky aj 2 mesiace

alinka183
autor
20. nov 2020

@alinka183 dnes mi prisiel konecne balik

alinka183
autor
20. nov 2020

@evora wish je co? To iste

dankames
29. nov 2020

Takisto mám zlú skúsenosť, objednávala som 31.10. a dodnes mi nič neprišlo. Aj som im písala, napísali mi že je to expedovane a stále nič a telefón nemajú napísaný, tak sa tam nedá dovolať

dankames
29. nov 2020

@janulla35 číslo nemajú uvedené

maco1515
5. jan 2021

@evora Obrazok nezodpoveda realite.
Lacne a nekvalitne ..

slamienka
19. jan 2021

Ahojte, svetrík mi prišiel v piatok. Samozrejme nezodpovedal pánskej veľkosti M a kvalita hrozna za tú cenu... Písala som im dnes mail, v ktorom odstupujem od kúpnej zmluvy a žiadam o vrátenie peňazí. Do 14 dní ma spotrebiteľ právo odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu, pokiaľ ide o internetový predaj. Ak mi odpisu hlúposti, pôjdem za právnikom. Žiadne ich hlúpe formuláre, ktoré majú na ich stránke vypisovať nejdem. Nechcem tovar reklamovať, chcem im ho rovno vrátiť a žiadala som od nich adresu na zaslanie tovaru. Tak som zvedavá....

dzanka17
9. feb 2021

Okrem toho že som dosť dlho čakala na zásielku, tovar prišiel v poškodenom obale a keď som to reklamovala cez ten ich formulár zasa som čakala mesiac na odpoveď, čo mi prišlo, že je im veľmi ľúto ale mi to nezreklamujú nakoľko to podstúpili dodávateľovi od ktorého mi tovar poslali a on to razne zamietol že reklamáciu neuznáva.

evickahc
17. mar 2021

Najhoršia firma neobjednavajte...tovar prišiel, ale je to handra mala to byť pánska bunda, reklamovala som tovar, ale reklamaciu mi zamietli bez udania dôvodu.
Viac krát som písala mail, no odpoveď žiadna. Nemám prakticky ani bundu, lebo je to skôr detská bunda ale ten materiál no hnus a ešte aj púšťa čierna farba akože z kože. No a nemam ani peniaze.
Zlá skúsenosť už nikdy viac Bonky !!!!

jancek123ja
22. okt 2021

@alinka183 bonky stranku vobec neodporucam, vsetko objednavane z ciny a este treba zaplatit clo pri prevzati , takze za mna zbytocne vyhodene peniaze vopred a tovar sa neda vratit ked nesedi .a o dodacej lehote ani nebudem hovorit, letne saty prisli v zime ..

dori92
22. okt 2021

@slamienka tak ti želám veľa šťastia. Tento obchod len sprostredkúva predaj z Aliexpres. Tiež som mala s nimi tu cest, hneď ako som zistila ze je to Ali tak som rusila objednávku, podotýkam že som im písala mail minútu po odoslaní objednávky a ich odpoved bola nedá sa, tovar bol expedovany (ha ha)
Neobjednnavajte odtiaľ nič, lebo už sa nedočkáte naspäť ničoho len max nejakých trápnych kupónov za ktoré si môžete zas len predražený alieexpres objednať.

valent2004
25. máj 2022

Strašný obchod. 2 mesiace po objednaní a nič neprišlo. Neobjednavajte , doplatite na to.