Skúsenosti s duchmi

maca_123
7. máj 2018

Ahojte ľudkovia ... máte nejaké skúsenosti s duchmi ? Alebo niečim nadprirodzeným ? Ak áno podeľte sa s nejakými príhodami :D

mijunik
7. máj 2018

@maca_123 odpoviem najprv otázkou- Ty máš také skúsenosti? ☺️

matkaleskova
8. máj 2018

Osobne neviem či ide zrovna o duchov. Ale som si istá, že niečo medzi nebom a zemou je. Sú ľudia, ktorí tomu neveria. Ktorí nezažili nič také, čo by ich o tom presvedčilo. Ale ja od istého obdobia tomu verím 🙂

mimi6589
8. máj 2018

Jasné že áno ja na to osobne verím a pár krát sa u nás doma aj stalo niečo divné. Napr sama od seba sa nám zapla rúra a keď som povedala že ešte raz sa zapne tak mamine z rúk padol telefón a mala zmeškaný hovor súkromné číslo v tom čase ale telefón ano nezazvonil.

kathy93
8. máj 2018

My sme s kamoškou ešte ako deti vyvolávali ducha v lese poviem pravdu od vtedy už nikdy viac 😔 s takýmito vecami sa nezahráva. Pokiaľ pozeráte napríklad seriál po stopách duchov tak viete. A asi pred dvoma mesiacmi sa v sne došiel so mnou rozlúčiť mamin zosnulý priateľ. A v byte kde sme bývali kedysi som presvedčená že bol nejaký duch keďže môj pes stále vrčal do jednej miestnosti a keď som tam raz spala zobudila som sa na totálne živý sen že mi niekto stojí pri posteli. Niekedy mám pocit že sa duchov tak bojím že ich k sebe až pritahujem.

kathy93
8. máj 2018

Alebo sa mi aj v práci stalo že ma niekto ťahá za tričko, bola som presvedčená že to bola kolegyňa až keď som sa otočila som zistila že ona je niekde úplne inde a nie pri mne.

lolo1110
12. máj 2018

Ahojte ja ties mavam strach s takychto paranormalnych veci viete raz sa mi stalo ze sme boli pri starej mame v cz.S manzelom sme spali na posteli v izbe a ked vstal a isiel sa napit vody do kuchine a tym tlakom ako otvoril dvere prisiel ku mne prievan ja ze to len taky studeny vzduch ale nie ja tak fajnovo vyvalena na posteli som cakala ze pride muz si naspet lahnut no ten este zbehol na wc tak vtom mne do dlane niekto tlacil silno z nechtom uplne som to citila suchala som si dlan ale nic avpekne som sa na nu pozerala a stale nic az zimomriavka ma chitila asi po piatich minutach prisiel dnu muz lebo on este isiel fajcit a verite ze aj po piatich minutach som tam mala otlacku s toho nechtu !!!!!!!! Hnustny pocit

simply_aura
1. apr 2021

Ja nemám ale moja babka áno. Videla ich viackrát. No po prvý krát keď mala deväťnásť. Cestovala autobusom do nejakej dediny, kde bola v starom rodinnom dome škôlka. Nebavilo ju každé ráno vstávať do práce o 5:00 a hodinu sa viesť nevykúreným autobusom do škôlky, kde musela byť na 6:00. Raz ju to omrzelo a spýtala sa, či tam nemôže prespať. Dovolili jej to a tak tam prespala. O 4:00 ráno ju začalo niečo škrtiť. Odvtedy nezaspala. Ráno vstala a povedala to riaditeľke. Tá jej povedala že tu žila raz jedna rodina. Manželka a muž sa stále hádali a tak sa muž obesil. Asi to bol jeho duch. Odvtedy tam už nikdy nespala.

Ďaľšia príhoda keď babka videla mŕtvych-dedko zomrel a v noci sa s ňou prišiel rozlúčiť. Dal jej pusu a odišiel. To vtedy bývala v starom dome v Prešove. Ten dom vlastne nebol starý ale nový, mal asi 6 rokov. Nikdy o ňom nehovoríme. Museli sme ho predať. Nechalo nám to dieru na srdci. Ten dom si pamätám celkom dobre.

A videla aj ducha starkej. Vraj vymenila kvety a v noci sa jej zjavila a zakývala jej. Škoda, že sa nezjavila aj mne, bol to jediný človek, ktorý ma chápal a vedel o mne veľa. Bola som jej najobľúbenejšie vnúča.❤️
Z mojej strany všetko.

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz