Dobrý deň,
nemáte niekto skúsenosti s doručovaním listu 1.trieda, ktorý bol poslaný v sobotu? kedy vám bol doručený? ďakujem.
@domilondon v sobotu a nedelu sa listy neposielaju, len ho zoberu na postu, ale pojde odtial az v pondelok, a na 1. triedu sa vztahuje dorucenie 2 dni. Takze bud utorok, alebo v stredu.
Pride v utorok, pretoze az v pondelok pojde oficialne do prepravy.
No a ked je to zo zapadu na vychod, alebo opacne, tak ani s tou 2 dnovou lehotou by som neratala. Mam nespocetne skusenosti.
@janinka007 tak tiez, uz kopec raz som posielal prvou triedou a prislo o 2-3 dni. Ked som pisal na postu, odpovedali mi ze D+1 je len orientacny, od vtedy uz posielam len 2. triedou a chodi to uplne rovnako. Niekedy hned druhy den niekedy treti.
@jabadabadu presne si to charakterizovala 😎 svätá pravda!
@jabadabadu moj najvacsi ojeb bolo ked som poslal iphone na opravu, po 2 tyzdnoch nikde, tak som ho zablokoval na dialku ze ak ho niekto ma nech mi zavola, a asi o hodinu volal nejaky rom z druhej strany slovenska ze ho kupil pred tyzdnom od muza v zltej dodavke slovenska posta za 20eur 😀
Sekretarka z firmy raz dosla vytocena, ze bola na poste v Auparku a bolo 16:45 a potrebovala nieco urgent poslat 1. triedou a pytala sa pani za okienkom:
"Prosim Vas, naozaj to dnes odide a zajtra to bude dorucene?"
"Nie, lebo 1. trieda nam odchadza o 17.00. Mali ste to doniest do 17.00."
"Ale je 16.45!"
"Mne sa to uz nechce zaniest dole do tej krabice." 🤦♀️
Inak som isla raz prvym rannym vlakom do Ziliny a vykladali tam z postoveho vagona listy a baliky, cize ked sa chce, vsetko ide...
Pred rokom listy, pohaldnice 1. treidy prišli na druhý deň. V novembri som posielala list aprišiel až na tretí deň. Obyčajnou poštou to prišlo o dva dni
@domilondon mal by byt v pondelok, no nie je to garantovane