Skúsenosti s doručením zásielky z Anglicka na Slovensko

kiuska1
7. apr 2015

Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s dorucovanim zasielok z UK ? Ide o to, ze kamoska mi chce poslat vela oblecenia pre malu, no ona aj ja mame chaos v prepravnych spolocnostiach - neviete prosim poradit nie moc drahu a overenu (aby mi to aj ozaj prislo 🙂 Kamoska byva v Londyne, tak aby to bolo aj tam vyzdvihnute... Dakujem moc Zuzana

baldinka
8. apr 2015

dolphi transport - posielam cez nich casto.Vzdy vsetko prislo v poriadku a nacas.Vyzdvihnu balik a dorucia priamo k adresatovi.

kiuska1
autor
8. apr 2015

Dakujem Baldinka za info 🙂 Moc ste mi pomohli. Prajem Vam krasny den 😎 Zuzana

adri266
8. apr 2015

@kiuska1 rovnako Dolphi transport odporucam Spolahlivost, rychlost, pridu a donesu az domov

kiuska1
autor
8. apr 2015

Dakujem za referencie Adri 🙂

mariba77
26. apr 2016

UK TRANSPORT - NEODPORÚČAM! recenzia
Našli sme si kočík v anglicku, volala som do spoločnosti Uk Transport, či nám ho prevezmú, doplnila som info čo by to malo byť a aj odkiaľ. Na základe toho, že mi pán z UK Transport potvrdil, že kočík vedia prevziať som ho objednala (vydražila v aukcii). Následne som prepravcovi poslala adresu a kontakt na odovzdávajúcu v UK a čakala som. Pán mi potvrdil telefonicky, že email s info dostal. Následne mal prebehnúť zber zásielky. Keď som v deň zberu kontaktovala odovzdávajúcu, balík nik neprevzal, následne som volala do UK transport a tí mi potvrdili, že v priebehu dňa zásielku prevezmú a tak som zas čakala. O pár dní (necelý týždeň) mali byť zásielky distribuované na SK, samozrejme tá naša bola stále v UK (potvrdila odovzdávajúca - nik ju nekontaktoval). Tak som opäť volala do UK Transport, tí mi povedali, že im dodávky meškajú a budú doručené neskôr. No neskôr už nebolo vôbec, po ďaľšom týždni som sa ich opäť pokúšala kontaktovať telefonicky, moj mobil však nedvíhali a tak som volala od sestry a tu zdvihli na 1x. Povedali, že sa im nedá volať a večer mi pošlú sms čo je so zásielkou. Žiadna sms neprišla, písala som ešte dve emaily (kedže mi tel nebrali) a žiadala som o prevzatie zásielky pri najbližšom zbere, alebo o info ak s tým je problém, čí mám zohnať inú prepravnú spoločnosť. Dodnes viac - ako mesiac, sa neozvali. Čiže maximálne neseriozne jednanie a určite spoločnosť NEODPORÚČAM!!!

adas82
21. jan 2017

Suhlasim s mariba77. V ziadnom pripade UK TRANSPORT! absolutne neprofesionalna a neseriozna firma!!!!