Skúsenosti s Dorothy Carroll

svetluska147
1. feb 2016

Zdravim,chcem vas poprosit,ci nahodou niektora z vas nema skusenosti s dorothy carroll. Reagovala na moj inzerat o predaji veci pre babo,ze ma zaujem a ze je zo zapadnej afriky,ze mi vopred posle peniaze za tovar aj prepravne,ale mam obavy ze to bude nejaky podvod. Prosim piste ak ste sa niektora stretli s tymto menom alebo mailom. Dakujem

acer11
1. feb 2016

ty-keby si z afriky-kupuješ na slovenskom koňovi? 😀 jasné,že je to odrb....

dominika6
1. feb 2016

a čo,ked ti prachy vopred pošle aký problem ?

mawka
1. feb 2016

ja sa este cudujem, ze vobec niekto na toto reaguje. neexistuje. su to len natahovacky a takych pripadov bolo a je kopec diskusii o tom. ucel vytiahnut peniaze od teba a zamerne ta zblbnut, dostat sa k tvojim udajom, atd.
to ako mne volal minule steve z californie s prapodiivnym prizvukom, ze mame v pc virus a mame mu poskytnut osobne udaje a on nam na dialku ocisti pc od virusu. akoze nnie som blba. vygooglila som si cislo, z ktoreho volal a su to odrby, kopec ludi ma so stevom negativne skusenosti.
ale ludia furt uveria kadecomu. tiez som v de a nenakupujem na bazaroch, kupim cez nas konik. neviem preco zrovna african/ka by googlila slovensky konik, bazar. a afrika je velmi siroky pojem. ludia rozmyslajte.

svetluska147
autor
1. feb 2016

Ja len preto,ze chce ona mne poslať peniaze vopred a až potom chce tovar. Ale radšej to nebudem riskovať,dakujem

kriketa
1. feb 2016

Mne tiez písali na telefon, tiez odniekial z ineho statu, uz si to dobre nepamatam, bolo to davnejsie a tiez ze posle vopred peniaze... Ale tak tiez ma napadlo, ze chce udaje odo mna a este sa mi nejak dostane na ucet, uz som ani neodpisala. Radím radšej neriešiť.