Skúsenosti s difúzerom

anitaartis
14. okt 2020

ahojte baby,chcela by som sa informovat,ake mate skusenosti s difuzerom? roznyslam o kupe znacky Doterra ale nie som si ista,ci budem spokojna,ci to splni ucel....chcela by som pouzivat rozne oleje,na posilnenie imunity,proti bilestiam hlavy ( zatial ma zaujali hlavne tieto ale stale to studujem..).vie mi niekde dat realne skusenosti prosim? a tiez mam dvojrocneho a trojmesacneho syna,je tam nejake vekove obmedzenie na ich pouzivanie?

ctrl
15. okt 2020

@anitaartis jamomentalne testujeme od Doterry difuzer aj olej On Guard . Maximálne som spokojná z difuzerom je tichučkým ani ho nepočuť vypúšťa jemnu hmlu žiadna velka para čo by ti zavlhcila byt da sa nastavit na 2,6a 12 hod je na 30 m štvorcových. Olej uvidím ako bude na nás pôsobiť ale je veľmi príjemný , posoby vírusoví bakteriálne a zevraj aj proti plesní.

anitaartis
autor
15. okt 2020

dakujem, a ako casto ho cez denpouzivas? aj to nejako citit? myslim tak ako ked mas vonavu sviecku...viem,ze su tam rozne ti3 oleje,ale ako vies ktory je na co...ci dostanes k tomu prirucku? ja mam dve male deti,myslis ze je to vhodne aj pre ne? alebo este ludia odporucaju,ze aj cistic vzduchu aj difuzer...co si o tom myslis?

berry266
15. okt 2020

@anitaartis ahoj, ja používam doterru už dlhšie. som tam registrovaná, čiže mám zľavy, môžem využívať on line skolenia, webinare, materiály. za mna môžem povedať, ze používanie je veľmi dobré, vidím výsledky, nepoužívam lieky. samozrejme je to o vzdelávaní, aké oleje, kedy a koľko a akým spôsobom. skus vo svojom okolí nájsť niekoho kto doterru používa aby si si yo mohla popozerať. naj info som zatiaľ našla na fb na stránke esenciálne. baby by ta vedeli aj registrovať ak budeš chcieť. ja difuzujem každý deň. ráno 30 minút a večer hodinu. záleží od toho či nie sme chorí, alebo ide iba o prevenciu... v byte to cítiť a určite je to lepšie ako vonné sviečky...
obmedzenie pri detičkach je samozrejme. nie všetky oleje sú vhodné na difuzovanie pri deťoch. skús pripadne kontaktovať baby na stránke esenciálne, urcite ti radi odpovedia aj poradia čo a ako.

zuzanaete
15. okt 2020

Kupujem oleje iba od slovenskeho vyrobcu Hanus. Na ich stranke maju podrobne popisane vsetky oleje - ucinky, pouzivanie, treba rozkliknut kazdy olej a su tam detaily.

ikissedagirl
15. okt 2020

@anitaartis pouzivam difuzer s OnGuardom. Vplyv na imunitu nulovy. skusala som ajClaryCalm (nie do difuzera, iba lokalne na brucho) a tiez efekt nulovy. je to asi individualne - niektori si to nevedia vynachvalit. proti bolestiam hlavy pomaha masaz krku.