Skúsenosti s dievčenskými teniskami z Hm

julkaaa1
3. apr 2021

Ahojte chcem sa spýtať nemate náhodou niektora tieto tenisky z hm pre dievčatko? Rozmýšľam nad kúpou ale zaujmali by ma niejake recenzie hlavne co sa materiálu tyka ďakujem

stanulienkat
3. apr 2021

Topanky z obchodov,ktore predavaju oblecenie a to akakolvek znacka, nie su kvalitne. Mozno zvrsok vydrzi vela,no stielka ani netusi,co je anatomia nohy.

evkamotka
3. apr 2021

Suhlasim popozeraj radsej dd step. Su 1000x ohybnejsie a hlavne kopiruju tvar chodidla. Prsteky nie su utlacane do zuzujucej spicky

julkaaa1
autor
3. apr 2021

Ďakujem za rady idem pozrieť ten dd step

vavricula
3. apr 2021

Môj malý ich má,v chlapčenskej verzii a na lietačku super,nie sú úplne pevné,sú priedušné,len špičky a pata ,,koženka,,Väčšinou má topánky z h&m a ani jedny sa nerozlepili,vždy vynosené ešte predám cez bazár,takže za mňa spokojnosť😉

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
4. apr 2021

@vavricula prosím vas z hm tie co ste kupovali co som sa pýtala kupujete synovi číslo ake bežne nosi alebo ine ? Ďakujem

vavricula
5. apr 2021

@julkaaa1 velkost sedi,len tym,ze kupujem vacsinou haemkove topanky,tak uz viem ake cislo bude sediet,ale napr.aj mne odtial topanky sedia na moju velkost.

julkaaa1
autor
5. apr 2021

@vavricula lebo ja som objednavala zo sinsay a trošku inakšie ked som pozerala veľkostne v cm mi ukázalo aj hm ale objednala som take ako nosievaju bežne veľkosť tak dúfam že budú dobre pri najhoršom vratim🙂

vavricula
5. apr 2021

@julkaaa1 mne sa tiež stalo,že napríklad synovi z cropp som musela o číslo väčšie objednať,ináč zo sinsayu fičím na veciach pre malého,super ceny a kvalitovo určite lepšie,ako napr.pepco.😊

julkaaa1
autor
5. apr 2021

@vavricula určite taktiež kupujem veci zo sinsay len nosime 110 a druha 134 a veľmi dlho treba čakať na to kym to doskladnia nakoľko si myslim že tam kupujú asi všetci lebo tam čo pozriem tak o 5 min to tam už nemajú napr botasky som kupovala pred 2 týždňami na von deťom a spokojna som vyzerajú fajn aj cenovo super chcela som im aj a novo ale nemali tam teraz nic co by ma oslovilo skor take na von a mame aj niejake veci z Hm tak reku pozriem tam a uvidím🙂