Ahojte chcem sa spýtať nemate náhodou niektora tieto tenisky z hm pre dievčatko? Rozmýšľam nad kúpou ale zaujmali by ma niejake recenzie hlavne co sa materiálu tyka ďakujem
Suhlasim popozeraj radsej dd step. Su 1000x ohybnejsie a hlavne kopiruju tvar chodidla. Prsteky nie su utlacane do zuzujucej spicky
Ďakujem za rady idem pozrieť ten dd step
Môj malý ich má,v chlapčenskej verzii a na lietačku super,nie sú úplne pevné,sú priedušné,len špičky a pata ,,koženka,,Väčšinou má topánky z h&m a ani jedny sa nerozlepili,vždy vynosené ešte predám cez bazár,takže za mňa spokojnosť😉
@vavricula určite taktiež kupujem veci zo sinsay len nosime 110 a druha 134 a veľmi dlho treba čakať na to kym to doskladnia nakoľko si myslim že tam kupujú asi všetci lebo tam čo pozriem tak o 5 min to tam už nemajú napr botasky som kupovala pred 2 týždňami na von deťom a spokojna som vyzerajú fajn aj cenovo super chcela som im aj a novo ale nemali tam teraz nic co by ma oslovilo skor take na von a mame aj niejake veci z Hm tak reku pozriem tam a uvidím🙂
Topanky z obchodov,ktore predavaju oblecenie a to akakolvek znacka, nie su kvalitne. Mozno zvrsok vydrzi vela,no stielka ani netusi,co je anatomia nohy.