Skúsenosti s Bonprixom

anjelik_majka
5. júl 2014

ahojte, otázka na tie, ktoré už čo-to kúpili cez katalóg bonprix. aké máte skúsenosti? ja som raz odtiaľ kupovala šaty a push-up podprsenku a spokojnosť, ale čo tak čítam recenzie k veciam, čo by som chcela, tak je to také rôzne, a najmú k plavkám a nohaviciam je dosť negatívnych reakcií na veľkosť, že to podľa tých tabuliek nesedí, že veci sú buď väčšie alebo menšie....
vďaka 😉

mawka
5. júl 2014

@anjelik_majka ja osobne len stade a okrem jedneho stahovacieho body zatial sadlo vsetko a pomerne casto tam nakupujem. aj detom. akurat, ze fakt o cislo mensie. inak spodne pradlo si velmi stade pochvalujem a teraz som mala prvy krat plavky, tiez o cislo mensie a super. uzasne, pohodlne. ja odporucam.

anjelik_majka
autor
5. júl 2014

@mawka vďaka 🙂 takže ak by som objednávala, objednať si radšej o číslo menšie ako bežne nosím? lebo ja som ešte kedysi dávno (no zo 10 rokov to bude) objednávala rifle z quelle podľa veľkosti čo mi vyšla podľa tých tabuliek a zmestila by som sa do nich hádam aj dva razy 😀 😀 inak ja mám s nohavicami hrozný problém, lebo moje brucho nie a nie dostať do normálnych rozmerov.... vždy som ho mala väčšie (asi dedičné 🙂 ), ale teraz to je hrúza, vyzerám jak v 6. mesiaci....

seahorse27
5. júl 2014

Ja by som sa bala si odtial objednat napr. nohavice alebo podrprdu - to su proste veci, ktore si musim vyskusat. Ale mala som odtial zopar topov, pulover, nohavicky a to bolo v pohode. Len tiez mam skusenost, ze treba objednavat o cislo mensie veci. Inak, daju sa tam veci normalne vratit, ak ti nesadnu alebo sa ti nepacia.

svetluska82
6. júl 2014

@anjelik_majka ja objednavam obcas,a le uz som si dala zasadu, že neobjednavat. Do velkosti sa jak tak trafim, ale tie materialy, katastrofa....Uplne ine, ako si clovek pdola fotky predstavoval. Veci mi stoja v skrini, lebo bud je velky vystrih, alebo mi to nesedi,alebo material jak handra.

zutera
6. júl 2014

Já jsem si od tam zatím objednala jen bluzku a když jsem tam volala svoji objednávku, sama ta paní co objednávala upozorňovala ať si vezmu o číslo menší že je to německé číslování třeba jako oblečeni v Lidlu

emily76
6. júl 2014

@anjelik_majka ja si objednavam kludne aj spodne pradlo, zatial som vracala veci tusim 2x, ked mi nesadol strih nohavic. Objednavam aj deckam a to je tiez v pohode. Asi treba citat komentare, co tam baby popisu. 😉

kikushka2386
6. júl 2014

@anjelik_majka ja tiez dost casto z bonprixu objednavam.stava sa ze musim objednat väcsie cislo.plavky davnejsie co som objednala sa mi zdali mensie vrch mi sedel super ale spodok mi bol velky.ale tak stym mam stale problem 😀 mensi zadecek 😀 no inak mozes aj vymenit.sice mne poslali spet peniaze az za 2tyzdne ale poslali 🙂 citam casto recenzie.väcsinou si dobre zalezi asi co.ale objednala som si jedny nohavice recenzie vsetku super a teda mne sa vobec nepacili ani dobre neboli.velkostne ano ale strih cely zly

mawka
6. júl 2014

@anjelik_majka ano, ako vravi @zutera maju posunute cislovanie. ja najradsej z tych ich zakladnych veci objednavam bpc bonprix collection a basics veci, to su topy, tricka, svetriky a maju krasne farby, jednoduche strihy. co som stade este neobjednala su nohavice, to tiez mam obavy, lebo zadok mi zisiel a voslo to asi do brucha 😀 😀 ale mam stade dvojo krasnych siat. a tiez pozeram recenzie a to, co ma najviac hviezd a kde pisu nadsene komentare, tak to beriem.

sandrika1986
6. júl 2014

Ja už dlho nakupujem cez Bonprix, mám skúsenosť s kúpou šiat, tričiek, plaviek, spod.prádla, topánok, sukní, pulóvrov a som spokojná. Veľkosť mi zatiaľ vždy sedela 🙂

alex31
6. júl 2014

moja mamina nakupuje asi hadam aj vsetko a zatial spokojnost a este nic nevracala objednala uz aj mne ...ja nosim velkosi 36 a nieco aj 34 tak mi objednala vzdy najmensie cislo ale stale mi bolo vsetko volne teda o nieco vecsie ako by malo byt tak ....to cislovanie mne osobne nesedi ale u nej je to v pohode

anjelik_majka
autor
13. júl 2014

@mawka
@emily76
@kikushka2386
baby, kebyže si chcem objednať podprdu, tak normálne podľa toho akú nosím, že? Tam dúfam nemusím špekulovať s tým, že väčšiu/ menšiu 😀

mima4
13. júl 2014

@mawka bola si spokojna s podrpdami z tade?

mawka
13. júl 2014

@mima4 uplne v pohode. ja mam cislo 90C, ale z BP si brava,m 85C, lebo 90 aj ked zapnem na posledne, je mi volna az moc. ja radsej pevne, ked drzi okolo. kosicky mi sadnu ako uliate. niekde potrebujem D, ale to su obchody, kde je divne cislovanie. proste z BP mi staci C.

mima4
13. júl 2014

@mawka vyskusam, pockam ked bude postovne zadara 😉

mawka
13. júl 2014

@mima4 skus. inak v HM som si kupila mesiac dozadu podprdu 85C a kosicek sadol, len obvod zase mohla byt ta 90. ja fakt neviem, kazdy vyrobca to ma ine. ale teraz som objavila balkonetku, dovtedy som sa toho strihu bala a tak mi robi krasne prsia, ze jak budem opat v praci, nabehnem zase na vypredaje a kupim ich do zasoby. som si myslela, ze na moje prsia nie je, ale je 🙂

mima4
13. júl 2014

@mawka čo je to balkonetka? viem..mozno trapna otazka... ale ja som sa nikdy o handry nejako nezaujimala...

mawka
13. júl 2014

@mima4 sak ani ja, keby to nebolo na regali napisane, ani neviem. poslem ti obrazok, pocki 😀

mawka
13. júl 2014

@mima4 http://spravnapodprsenka.cz/spodni-pradlo/wiki-... zrovna link som nasla dobry. fakt ze mam v tom neskutocne prsia 😀 machrujem. keby vsetci okoloiduci videli, ako vyzeraju, ked ju rozopnem.... 😀 😀 ze žuch dole 😀

alenka008
15. apr 2015

Ak casto nakupujete na internete, odporucam registrovat sa na https://www.refundo.sk/?ref=23818 . Za registraciu ziskate 2 EUR, za kazdeho odporuceneho priatela 0,20 EUR + 4 EUR ak nakupi pocas 3 mesiacov za 100 EUR bez DPH. Navyse mozte z kazdeho Vasho nakupu ziskat cash back spat. Podla mna sa velmi oplati. Su tam obchody ako bata.sk, hej.sk, crocs.sk, bonprix.sk, aliexperess.com, sportsdirects.com...a pod. Navyse, ak sa registrujete teraz, pocas prvych 14 dni ziskate o 50% vyssie odmeny.

sonyap111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz