Skúsenosti s Bonprix

zuzkanik
3. jan 2014

Patrím medzi mamičky, ktoré nemajú veľa času na behanie po obchodoch a povedzme si na rovinu, ani nie je z čoho vyberať. Na Bonprix sa mi páči dosť veľa vecí, len sa bojím objednávať, lebo raz som bola sklamaná a musela som tovar vrátiť. Neviem, či to bola náhoda, alebo som taká náročná. Aké máte skúsenosti vy? Materiály, veľkosti, farby, stálofarebnosť, kvalita? Na čo si mám dávať pozor, čo určite neobjednávať? Objednávali ste aj pre detičky? Moja 11-ročná dcérka si tam povyberala nejaké kúsky a bojím sa, aby sme len zbytočne nevyhodili peniaze. Budem vďačná za každý postreh, aj tie negatívne. Ďakujem.

angua27
3. jan 2014

Ja si občas s Bonprix objednám. určite neodporúčam kupovať zlacnené veci, tie sú väčšinou s menej kvalitných látok, alebo je zle robený strih. inak mám s nimi dobré skúsenosti.

ribezlicka
3. jan 2014

S Bonprixom mám dobré skúsenosti. Veci sa mi odtiaľ páčia, no niekedy sa stane, že to vôbec nezodpovedá popisu a tie hneď samozrejme vrátim. Ale veci pre decká som tam nekupovala nikdy, takže to posúdiť neviem...

evelynm
3. jan 2014

@zuzkanik , aj ja mam v podstate dobre skusenosti, urcite z objednaných veci viac vyhovovalo a podstatne menej som vratila. Ale stalo sa aj to, ono je to vzdy trosku risk. Fakt ale je, ze ked som vratila, v kratkom case mi na ucet vratili peniaze, co povazujem za znamku serioznosti. Velkosti mi viac menej sedia, radsej som si objednala o cislo mensie, tak sa aj odporuca.
Objednavala som aj pre deti, tiez ok.

emily76
3. jan 2014

@zuzkanik ja odtial tiez objednavam, aj detom. Pozri si tam hodnotenia pri vyrobkoch, to by mohlo pomoct. A ak sa aj stane, ze cosi nesedi, tak vratim a peniaze fakt posielaju velmi rychlo. A ja mam celkom dobre skusenosti, veci aj po oprani drzia farbu aj tvar, nespralo sa mi nic.

zuzkanik
autor
6. jan 2014

@emily76 práve o to mi ide. Viem, že peniaze vracajú bez problémov. Toho sa nebojím. Len nemám skúsenosť s veľkosťami. Ženy si väčšinou objednávajú o číslo menšie veci, ale deťom neviem. A na hodnotenia sa tiež nie vždy dá spoľahnúť. Objednávala som si odtiaľ kabát, ktorý mal 5 hviezdičiek, fantastické hodnotenie a prišla mi zle ušitá handra. Ale zase, mohla to byť naozaj iba náhoda. Hlavne, nech je to kvalitné, nech sa to nesperie, nevybledne, nevyťahá, lebo takých vecí mám po krk. Už by som potrebovala aj niečo, čo skutočne vydrží.

emily76
6. jan 2014

@zuzkanik ja deckam objednavam podla velkosti, co aj inde...obcas je nieco o kusok vacsie, ale napr. tricka, kabatik sedeli presne. Rifle boli synovi dlhsie, tak sme ohrnuli. Vacsinu maju dvojcisla pri detskych veciach, takze to asi tym. Ja by som na tvojom mieste objednala zo zaciatku menej a uvidis, ake cislo sadne. A aj ja mam odtial kabat a sedi jak "rit na serbel" 🙂 a to mam uplne nekonfekcnu postavu velkosti 48 😕

monika236
6. jan 2014

ja mám tiež velmi dobré skusenosti su super. aj materiál aj strihy 😉 😉

alenka008
27. feb 2015

Kocky, ak objednavate z Bonprix, odporucam sa registrovat a objednavat z BonPrix cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=23818 z kazdeho nakupu Vam vratia 4,5% spat.

lucinenka001
24. aug 2015

Kočky, jesenna , prechodna bunda aku velkost objednat prosim ?
Bezne nosim 38, pisete ze ich veci su vacsinou vacsie, zase aby 36 by mi nebola uzka.

dakujem za rady.

zica1
24. okt 2015

Kocky, nemate prosim Vas niektora tieto cizmicky z bonprixu a vedeli by ste ukazat ako vyzera real foto? Dakujem 🙂

gabikula
11. máj 2020

Baby, tie ktoré objednávate z Bonprix, ako to je s číslovaním? Vrchné diely oblečenia nosím bežne 40tku ( máločo 38čku). Bonprix má číslovanie 40/42 alebo 36/38. Ak objednám 40/42, nebude to príliš veľké ?