Ahojte, mám 22 rokov, nefajčím, nepijem kávu no aj tak mám odmalička žlté zuby ... skúsila som aj bieliace pásky, zubné pasty, násady na bielenie, čierny prášok a nič ... preto uvažujem nad vybielenie si zubov peroxidom - ambulantne u zubára. Máte s tým nejaké skúsenosti ? Pomohlo vam to ? Ako dlho ste mali belšie zuby ? Ďakujem 😊
@lucikc20 ja som platila 70€ za dentalnu hygienu (dovera preplati) ale rozdiel som citila a videla minimalny a kratkodoby,,lenze ja mam zasa biele zuby,takze vtomto az taky rozdiel nebol,ako ked si ich sama vycistim,akurat zubny kamen mi odstranila,,za par dni bol spat tak sko predtym,,zmna zbytocna strata penazi,akurat trn kamen ma strasi,ale ten si oskrabem aj sama a plak v podstate nemam vobec alebo minimalny
@tncka 400€?kristusaak a to co ti chceli aj jazyk vybielit? 😯
@babydesire to je ešte dobra cena, ver mi
@lucikc20 Ja som platila 300 € za bielenie Pure whitening. Zubárka mi spravila na mieru priesvitné nosiče (násady) do ktorých sa na noc aplikuje gél. Po vypotrebovaní som išla ešte na dobielenie. Gél si môžeš kedykoľvek dokúpiť, ak chceš viac vybieliť alebo neskôr dobieliť. To už potom neni také drahé 🙂 Ja neľutujem ani euro, strašne mi to pomohlo, konečne sa nehanbím normálne usmiať. Taktiež som nefajčiarka. Zatiaľ mi odtieň drží cca pol roka po ukončení bielenia, uvidíme neskôr. 😊
@lucikc20 odradila ma ta cena,ja chodim k sukromnemu a teda 400e viem vyuzit aj lepsie