Skúsenosti s autom Volvo XC 90

mauerka
19. máj 2016

Zvazujeme kupu 7miestneho Volva XC90 - ake su vase skusenosti - priestor? Kocik pri sklopenom jednom sedadle z 3 radu? Vojdu sa 3 sedacky do 2 radu? Nasadanie do 3 radu? ....

soldi
20. júl 2018

@mauerka ahoj, kupili ste ho nakoniec? ste spokojni?

mauerka
autor
2. aug 2018

@soldi Kupili sme Mercedes trieda V - neda sa to porovnat s komfortom nastupovania a priestoru s Volvom, maximalna spokojnost.

soldi
2. aug 2018

@mauerka my sme presne zvazovali mercedes a volvo, ale nakoniec sme vybrali volvo, kedze chodim hlavne po meste a asi nebudem casto vozit deti sucasne.

mauerka
autor
2. aug 2018

Tak ja chodievam tiez po meste /Bratislava/ a mame 4 deti z toho dvojicky 1,5 rocne, 4,5 rocnu a dospelaka, ale nasadanie do tretieho radu je vazne neporovnatelne. Mne sa s tym autom dobre parkuje, cuva... zda sa to mozno komplikovanejsie nez v skutocnosti je 🙂

soldi
2. aug 2018

@mauerka my sme malicke mesto, do centra mesta to mam pesi 1,5km, tak aj kvoli tomu sa mi nechcelo ist do prilis velkeho auta. ja mam chalanov 7, 5, 2 a dalsie sa nam narodi v decembri. 5 a 2 sedia v tretom rade, sami si nastupia, 5 rocny pripasa seba aj 2 rocneho a 7 rocny sedi v druhom rade v strede na integrovanom podsedaku.

urcite je ten mercedes pohodlnejsi, aj su velmi pekne tieto nove 🙂