Skúsenosti s autom Fiat Multipla

17alisha
3. jan 2017

Ahojte mamicky, zvazujeme kupu auta fiat multipla. Chcem sa opytat, ci mate s nim niektora skusenosti, co sa tyka komfortu, kazivosti, dostupnosti nahradnych dielov, spotreby a hlavne, ci sa v nom dobre soferuje aj zene. Za vsetky postrehy vopred dakujem.

sissy27
3. jan 2017

@17alisha osobnú skúsenosť nemám, ale teda čo vás vedie k tomu obstarať si tak škaredé auto? 🤔 normálne sa takto na autá nepozerám, ale toto sa fakt nepodarilo 😭
Komfort zistíš ľahko, šup do hocijakého autobazáru alebo aj priamo k predajcovi fiat a dať si testovaciu jazdu, aj tak každá sme iná, čo je pohodlné mne, nemusí byť tebe...
Spotreba záleží od typu motora a samozrejme aj od technického stavu auta, oficiálne údaje nájdeš na nete a prirátaj k tomu tak 20% navyše.
Týchto áut veľa v obehu nie je, takže s náhradnými dielmi to ružové nebude...
Čo považujem za pozitívum - určite vám ho nikto nebude chcieť ukradnúť 🙈
Mali sme kedysi dávno fiat (iný model) a chlap frflal, že taliana už nikdy viac, ale odvtedy technológie pokročili, kolegyňa je s fiatom aktuálne spokojná (ale tiež nie multipla teda)

17alisha
autor
3. jan 2017

@sissy27 praveze mne sa to auticko paci, je podarene, netradicne 🙂 a hlavne, ide mi o funkcnost a cenu 😉

ljzozv
3. jan 2017

@17alisha jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konečne aspoň ešte jednej osobe ako mne sa páči multipla.... na ňu fakt platí, že je taká škaredá až je pekná.... a hlavne sa mi páčilo, že by sme sa mohli odviezť šiesty.... ale všetci mi ju vyhovárali, že je strašné....

ajulik
3. jan 2017

Mali sme multiplu, bola supeeer, museli sme predat,lebo sme sa do nej uz nezmestili...spotreba super, soferovanie, predbiehanie, akceleracia aj parkovanie na jednotku, odporucam👍

17alisha
autor
3. jan 2017

@ajulik Dakujem pekne 😉

sara07
4. jan 2017

mali sme multiplu, pre deti super výhľad, dobre sa v tom sedí v predu aj v zadu, pri nafotvej rýchlo odchadza predna a zadna naprava skôr benzínka,
inak vzadu tolko miesta že ked tam sedi dieta v sedačke prejdeš po stojačky zhrbená k druhym dverám, ked sklopíš stredné predné sedadlo super sa na to vykladá nohy + pohodlne v aute prebalíš dieta
ked vyhodíš sedačky velký kufor odnesieš v pohode celú ikea rohovu kuchynu na jeden zátah
je opticky širšia takže občas ti zastanú aby si ty prešla lebo sa boja že sa nezmestíte, je vyššia dobre sa do nej nastupuje
ono je špecificky pekné ale velmi pohodlné
a má vyztuže v dverách + vzadu takže ked sa tuknete iný rozfláknuty predok alebo bok a multipla len škrabnutá 😀
naše dieta len v stredu sediet v zadu a divalo sa dopredu čo zbožnovalo
mohlo by to trošku lepšie kurit ale to je dan za velky priestor v aute
diely náhradné na nete dostaneš bez problémov, už je ich tu dost na sk aj v servise do týždna nové

17alisha
autor
4. jan 2017

@sara07 dakujem velmi pekne 😉

norbar
5. jan 2017

Môj sused mal a bol spokojný, škaredé no praktické,komfortne, relatívne lacné s dostupné diely, dobrý výhľad. Tu ide len o vkus. Ale mne sa tiež páčia netradične autá ale môj sen je PT cruiser (pohrebak 😂) kúpiť ho nie je problém len bojím sa toho že sú veľmi kazove a drahšie súčiastky 😬😬

zabka788
24. sep 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ked už Fiat tak nové tipo je krásne. Aj ho začinam vidiet čoraz častejšie na cestách, takže je asi naozaj oblubene

sara07
24. sep 2018

@zabka788 kamoš mal staru aj novu multiplu ale na novu si nezvykol, že stará bola lepšie, ale zase tak priestorné auto pre deti a pre malé deti vhodné miesto že do zadu s prehladom zmestíš dve sedačky+ dospely alebo 3 sedačky a je miesto ešte moc takýc aut nenajdeš

kathhii
24. sep 2018

Strašne škaredé auto...
Či sa na tom dobre šoféruje žene?
No trebe vyskúśať, niekomu vyhovuje to, inému iné.
Ja som vodičský antitalent, aby som mohla jazdiť tak som si musela kúpiť automat a musela mať vzadu kameru... Neľutujem, bo mi tá kamera viac krát zachránila auto keď som vychádzala z radu stojacich aut, kde jednoducho nevidno nič... Takže autíčko vyzerá stále ako nové, bez škrabanca...

kratulka
24. sep 2018

K dizajnu sa nebudem vyjadrovať..ale fiaty celkovo kvalitou nic moc...
A priestorovo uz podla potrieb...

brembo
3. jan 2022

auto je to hnusné,to je pravda,ale kto ho kupil,si vždy chválil praktickost,ktorá bola velmi dobrá.

nikha2809
3. jan 2022

Fiat multipla je auto na celý život.Nielenze ho nepredas, ale ani tí ho nikto neukradne 😂 Toto môj muž niekde našiel,keď som mu povedala že také chcem 😂😂

brembo
3. jan 2022

je to jedno z tých zazračných aut,ktoré su zvnutra vačšie než zvonku.

ljzozv
3. jan 2022

@nikha2809 pri multiple sa buď zaľúbiš alebo nenávidíš pohľad naň. 🤷‍♀️😎
Inak muž má dobrú hlášku... sa mi páči.
Podľa mňa je tak škaredé až je pekne 😅😎

katyl
3. jan 2022

Mali sme multiplu cca v 2009 roku, môj ex ju kúpil za 1000 eur 😂 velmi sa mi nepáčilo, ale v tom roku sme chodili veľa na lyžovačky. Všetko som do nej napratala, vpredu sme sedeli traja a to auto zázračne vyšlo na všetky zľadovatele a zasnežené terény . Tam kde sme stretávali zapadnuté oktavie a audiny multipla len obišla a vyšla poľahky všade. Ostatne auta sa šmýkali a ja som bez problémov sup hore😂 po roku sme ju predali, fakt je to škaredá kraksna. Odvtedy len Subaru 😜