Skúsenosti s Akadémia plus

biankabiba27
4. mar 2021

Ahojte ľudkovia, máte niekto skúsenosti s Akadémiou plus? Za každé zareagovanie budem rada 🙂

lasina
4. mar 2021

Robím si kurz kozmetiky... momentálne máme výučbu prerušenú..ale žiadne hodiny online...som. z Toho sklamaná...čakala som za tie peniaze viac...nemajú žiadne vybavenie, na praxi žiadne prístroje...kozmetická masáž zastarala...počas korony sa hodiny skracovali...čiže sme nemali toľko času..ako oni za to nemôžu, ale aspoň cez zoom mohli..poslali nám video masáže, kvalita katastrofa, nedá sa to priblížiť...zvuky mobilu v pozadí🤦🤦a niektoré baby z kurzu sú úplne mimo...nemajú základné informácie, z čoho som zhrozená...majú veľké oči, koľko idú zarobiť a nevedia nič..vidno kto sú kurz platí sám a kto má cez úrad práce...mali sme jednu hodinu praxe..keď sme sa učili masáž a mali sme sa vyzliecť , zima tam bola, ruky ľadové...no hrôza...už by som tam nešla..ale tak dokončím to..alebo peniaze by mi aj tak nevrátili..uvidíme čo to bude keď nás otvoria

pet543
29. apr 2021

@biankabiba27 ahoj , maš soc.siet? Mile rada ti odpoviem na každu otazku sukromne

janka334
26. máj 2021

@biankabiba27 dobry den, odporucam byt v prvom rade velmi opatrna.. nas na to nalanarili, slubovali hory doly a ze vsetko sa dozvieme ked zaplatíme poplatok 66eur za vstupny webinar.. na webinari som sa nedozvedela nic, o com by som uz predtym nevedela z VŠ.
Budu Vas potom presviedcat kolko eur budete mat za 20-30 rokov a ako budete za vodou... nuz tazko povedat co bude o 30 rokov a aka bude hodnota penazi a co vsetko si budeme moct kupit za tu sumu, co sa nam zda teraz paradne vysoka...

zuzdicka
10. jún 2021

Ahoj, a čo konkrétne chceš u nich absolvovať ?

asannah
15. jún 2021

Akademia plus? Ruky prec! Je to banda klamarov a amaterov. Ako moze clovek cca 20 rocny, v obleku z maturity, ktory byva u rodicov rozpravat o mojich financiach????
Ak chcete pomoct s poistenim, ci uvermi, radsej vam doporucim moju poradkynu. Uz to robi roky, je sikovna, veci mi vzdy vystvetli a ked sme mali udalost, pomahala nam s celym procesom.

johny333
4. júl 2021

@pet543 aj ja by som mal par otazok

viki666
5. feb 2022

@biankabiba27 ahoj. Mám s touto firmou už nejaké skúsenosti. Nie sú to žiadne klamstvá, máš tam možnosť voľby. Áno, vstupný webinar alebo seminár je 66€... Ale už budeš mať doživotne vlastný kód s ktorým si môžeš nechávať pozerať zmluvy, ktoré ti nastavia výhodnejšie. Taktiež sa môžeš rozhodnúť pre "trojkombinaciu". Mám ju nastavenú a nikdy som nebola spokojnejšia. Odkladám si peniaze tam, ktoré sa mi po určitom čase budú iba zhodnocovať. Tie, ktoré s tým nemajú toľko skúseností, nemôžu napísať nič pozitívne 🙂

0919044826
10. feb 2022
kosatka123
20. mar 2022

Uz trom ludom z mojej rodiny sa tam dari.

saarus
21. mar 2022

@biankabiba27 Pekný deň som súčasťou už niekoľko mesiacov je to pre mňa naozaj skvelá príležitosť ako rozumieť peniazom, naučiť sa o tom viac, pomôcť iným ľuďom v mojom okolí.
Paci sa mi koľko príležitostí tu je na zárobok
Ak by ste mali nejaké otázky alebo záujem sa pridať neváhajte mi napísať 😉

jones895
22. mar 2022

@asannah mám asi pocit, že vy ste tá poradkyňa už len tým ako píšete a dokonca ste ochotná “len tak” dať kontakt. Je známe, že poradcovia a banky nemajú túto spoločnosť radi už len z toho dôvodu, že robia antikampaň voči ním a ľudia, ktorí majú licenciu za tých 66€ majú výhody - provízie, benefity, zľavy z fin. produktov a hlavne sa vzdelávajú v oblasti financií a nepotrebujú sa potom radiť s fin. agentmi a bankami. A čo je natom zlé, že nejaký mladý človek ukazuje túto príležitosť niekomu, aj keď je s čerstvo ukončenou maturitou? Každý nejako musí začať. Hádam nechcete od mladého človeka, aby mal už rovno 10-20 ročnú prax v oblasti financií. A čo keď býva u rodičov? Raz sa aj tak osamostatní.

tryinka1234
12. apr 2022

@biankabiba27 ta akadémia je jeden veľký fail, raz som tam bola omylom na "pohovore" zasran so mnou viedol pohovor, ale také hovadiny trepal o hypotéke(ja ako uctovnicka), som vedela ze sú to blbosti a taky hlupácik chce niekomu radiť, ešte doplním, že za prvých 20 minút kreslil blbosti na tablet a vlastne som ani nevedela o com to všetko je, nikdy viac

tulipany58
25. apr 2022

@tryinka1234 nie je to náhodou sekta ako scientológia?

citronius
25. apr 2022

Ja som zatiaľ spokojná, nastavili mi sporenie I plus mix, čo je kombinácia etf a prvého realitného fondu

clovekjedna
4. máj 2022

Je to klasická MLM spoločnosť ktorá len klame a zavádza, ich Google recenzie ktoré majú 5 hviezdičiek sú len ich zamestnanci. Preto by som sa ani nečudoval keby niektorá z týchto skvelých recenzií je len od nich.

jones895
5. máj 2022

@clovekjedna tak si v prvom rade treba porovnať MLM vs. pyramída, či Ponziho schéma. Dve posledné uvedené klamú a zavádzajú. V druhom rade si overiť zdroje a nie to, čo niekto od druhého počul alebo čítal na diskusných fórach

jones895
5. máj 2022

@tulipany58 na základe čoho ste to posúdili?

jones895
5. máj 2022

@tryinka1234 hovadiny a hlúposti sú to len pre vás, nakoľko nemáte finančnú gramotnosť. A treba rozlišovať aktíva a pasíva z hľadiska účtovníctva a aktíva a pasíva z hľadiska financií. Mnoho ľudí to pochopilo, ktorí absolvovali vzdelanie v tejto spoločnosti a dali tomu šancu a dôkazom sú ľudia, ktorí sú úspešní v biznise a druhá skupina - ľudia, ktorí ochránili majetok a chránia svoje peniaze, úspory pred vysokou infláciou a mnohým Akadémia+ doslova zachránila pred finančnými problémami

kosatka123
5. máj 2022

@jones895 akademia plus je super ! 🙂

bimbina
21. máj 2022

Zbožňujem čítať verzie od ľudí , ktorí neveria v nič .akadémia je - nauč sa rozumieť svojim peniazom ,… ak raz niekto nerozumie , a neverí že raz v živote aj nejaké peniaze si nasporí , nepomôže mu ani cirkev, banka , či biskup. Naše deti dávame tiež so škôl , je to druh akadémie , veríme že sa niečo tam naučia ? Tak prečo chceme od deti aby sa učili , keď my sami sme na to leniví ?
Ľudia , choďte na to , 66€ je tak malá vstupná investícia , ktorá neprinesie síce milióny , ale vráti minimálne ročné poplatky ktoré teraz platíte za bludy svojim poradcom - provízie , bankám na zamestnancov, a seba a svoju rodinu privadzate k nevedomosti že štát sa raz na dôchodku o mňa postará .
Finančná gramotnosť nieje ze viem počítať jabĺčka - ako to učia v škole v náuke o peniazoch . Ale o tom , ako tie peniaze konečne aj zarobiť , a vytvoriť si vlastne pozitíva tým ze ich rozkladám. Nie odniesť zarobené peniaze do tesca , ale ako sa hovorí vo VÚB - INVESTOVAŤ.
Ak raz , niekto nieje naučený prijímať nové veci , bohužiaľ , Ak si nebol , nevyužil , sed v kúte , a chystaj 66€ a čakaj aj ty na tu príležitosť .

tulipany58
22. máj 2022
bimbina
22. máj 2022

@tulipany58 a práve pre takýchto ľudí , nepomôže ani vysoká škola dívčí 😀👊🏼

tulipany58
22. máj 2022

@bimbina nebuď smiešna … strápňuj sa ďalej 😂

bimbina
22. máj 2022

@tulipany58 bohužiaľ , strapnujes sa len ty . Je mi ľúto že si toho niesi vedomá .ale ak taký ľudia na internete sú . K tejto téme , sa nemáš ani čo vyjadrovať , keďže nevies ani čo je sekta . Nájdi si to v synonymickom slovníku SK jazyka , až potom niečo komentuj . Keď nemas čo k téme napísať , radšej sed doma a ani neotváraj internet .
😀 ale každopádne nech sa ti darí , a hlavne darí nekomentovať niečo , čomu nerozumieš bohužiaľ že Absolútne 😀

tulipany58
23. máj 2022

@bimbina tupaňa z Michaloviec. Čo naučíš svoje decko je tvoja vec. Nauč sa pravopis. OFF

bimbina
23. máj 2022

@tulipany58 je mi ľúto , že bohužiaľ práve ty , si tá , ktorá ľudí ponižuje za účelom , aby si sa asi cítila lepšie . Je to tvoja vec ako sa správaš na MK, ale pevne verím v to , že taká niesi aj v reálnom živote . Áno , naučím . A ak ty naučiš tie svoje takémuto správaniu , ako prevádzaš sama na internete … ale prajem všetko dobré.
Pevne verím v to , že už k danej téme ako od začiatku nemáš co napísať .Máj sa krásne 😊

tryinka1234
29. máj 2022

@jones895 ta Vaša "finančná gramotnosť" musí byť v prvom rade v súlade s legislatívou, inak sú to naozaj hovadiny a hlúposti 😏

jones895
29. máj 2022

@tryinka1234 práve že je. Ináč by spoločnosť nemohla mať licenciu a byť pod dohľadom Národnej banky Slovenska. Ten, kto tvrdí, že sú to hovadiny, tak asi zrejme nikdy neabsolvoval seminár alebo počúva rady od ľudí, ktorí niečo počuli alebo čítali len negatívne hodnotenie na fórach od dalších pár ľudí, ktorí nemajú skúsenosti so spoločnosťou

tryinka1234
29. máj 2022

@jones895 mňa nikto nepresvedčí o opaku, mala som bohužiaľ skúsenosť s istým nemenovanym /nemenovanou a toto co vypúšťal z úst bola hlúposť za hlúposťou a to s finančnou gramotnosťou (ktorú ako ste nazvali nemám) nemá nič spoločné 🤣 racionálne zmýšľajúci človek sa musí len pozastaviť nad tým 🤦‍♀️nemusíte písať ďalší koment, to je všetko z mojej strany

tulipany58
29. máj 2022

@tryinka1234 👍🏼 Zbytočne s nimi písať.