Skúsenosti s 365bankou

mina17
29. mar 2021

chcem sa opýtať či ma niekto skúsenosti z 365bankou, či majú nejaké poplatky a tak, priateľ potrebuje účet bude hlavne v zahraničí využívať alebo nejakú inú banku kde pride platobná karta do týždňa ďakujem

janai1
29. mar 2021

@mina17 ja mam 365 a poplatok je za výber z bankomatu... Účet je zadarmo

petamich
29. mar 2021

@mina17 ak je partner v zahranici isla by som skor do Revolut alebo mBank, kde maju aj vybery v zahranici nespoplatnene (mBank nad istu sumu) atd., Revolut ma dokonca moznost konverzie meny stredovym kurzom (neviem kde v zahranici partner je), v pripade mBank je ucet zadarmo, karta je zadarmo pri istom obrate a Revolut ma vydanie karty spoplatnene a inak nema poplatky

mina17
autor
30. mar 2021

@petamich do švédska ide ale to že už tento týždeň odchádza a potrebuje už mať kartu a v 365 som videla že oni maju hneď tu v mobile aby mohol platiť

petamich
30. mar 2021

@mina17 ano ano chapem 🙂 tak ved zalozte 365 banku a pripadne ak tam bude dlhsie a ne/bude vyhovovat dodatocne sa da zalozit aj nieco ine, 365ka je vlastne Postovka, nech si nastuduje poplatky, abt sa im vyhol a inak su v pohode a ak mate niekoho kto mu pri zalozeni vie dat kod, tak tam teraz tusim maju aj nejaku odmenu za zalozenie, ja ju tiez mam ako ucet bokom popri hlavnom, ked som ich testovala, ze digitalna banka

gzack07
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magduska77
6. okt 2023

Ahojte. Ja som maximalne spokojna s bankou. Ak by ste mali zaujem tak s mojim kodom ziskate 15€ zadarmo jana065879