chcem sa opýtať či ma niekto skúsenosti z 365bankou, či majú nejaké poplatky a tak, priateľ potrebuje účet bude hlavne v zahraničí využívať alebo nejakú inú banku kde pride platobná karta do týždňa ďakujem
@mina17 ak je partner v zahranici isla by som skor do Revolut alebo mBank, kde maju aj vybery v zahranici nespoplatnene (mBank nad istu sumu) atd., Revolut ma dokonca moznost konverzie meny stredovym kurzom (neviem kde v zahranici partner je), v pripade mBank je ucet zadarmo, karta je zadarmo pri istom obrate a Revolut ma vydanie karty spoplatnene a inak nema poplatky
@mina17 ano ano chapem 🙂 tak ved zalozte 365 banku a pripadne ak tam bude dlhsie a ne/bude vyhovovat dodatocne sa da zalozit aj nieco ine, 365ka je vlastne Postovka, nech si nastuduje poplatky, abt sa im vyhol a inak su v pohode a ak mate niekoho kto mu pri zalozeni vie dat kod, tak tam teraz tusim maju aj nejaku odmenu za zalozenie, ja ju tiez mam ako ucet bokom popri hlavnom, ked som ich testovala, ze digitalna banka
Ahojte. Ja som maximalne spokojna s bankou. Ak by ste mali zaujem tak s mojim kodom ziskate 15€ zadarmo jana065879
@mina17 ja mam 365 a poplatok je za výber z bankomatu... Účet je zadarmo