Skúsenosť s Harmonelo produktami

moubazarik
18. jan 2023

Zdravím vás, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť s používaním Harmonelo produktami hlavne Probio
pri liečbe ekzému? Ďakujem 🙂

snopkulka
18. jan 2023

Ahoj, fičíme na Harmonelo 1,5 roka. Kvôli celkovému podchyteniu zdravotného stavu od základu - čiže mikrobiomu. Čo sa týka ekzémov, probiotiká sú kľúčové, nakoľko sa náš mikrobióm nachádza aj na koži. Videla som zopár obrázkov, kde sa nasadením Harmonelo produktov krásne vyliečili a dali do poriadku kožné problémy 🙂 Takže ak zvažuješ dať Harmonelo produktom šancu, choď do toho. Zložením sú bezkonkurečné na trhu. Až 85% vstrebateľnosť (lekárenské probiotiká sú na úrovni cca 30%)... ak potrebuješ poradiť vo výbere produktov, ako a čím začať, kľudne píš, pomôžem.

kocanda22
18. jan 2023

@moubazarik ja mam len super skusenosti. Mala som vždy problem z travenim, zapcha a bolesti zaludka po jedle. Gastro vyšetrenie vyšlo všetko o.k. po mesiaci s sirupom od Harmonela prišlo ktomu ze som videla vysledky. Zapcha prestala a žaludok prestal boliet aj ked zo začiatku som brala 1/4 davky aby si organizmus zvikol(skor som mala opak zapchy). Aj kolagen na bolest klbou zabrala. Takze za mna odporučam. Nepredavam ho, nahovorila ma švagrina, nelutujem.

allesandra
8. okt 2023

Ahojte, ak by ste niekto potrebovali poradiť s výberom produktov Harmonelo, ako ich správne dávkovať a kombinovať, napíšte mi. Rada poradím.

matulka587
5. máj 2024

@allesandra dobry den vedeli by ste mi poskytnut blizsie info o harmonelo probio plus cenu? dakujem

allesandra
25. máj 2024

@matulka587 píšem vám sukromnú správu