Skúsenosť s firmou Fabros

klaudiazofajova
28. sep 2024

Dievčatá, máme ponuku od firmy Fabros na záhradný domček a pýtam sa či ste s nimi niekto prišiel do kontaktu? V budúcom dvoch týždňoch k nám majú nastupovať. Vďaka

tundra
28. sep 2024

@klaudiazofajova su aj pozitivne aj negativne...
Vcelku dost zadlzena firma.Drzim palce.
https://www.finstat.sk/54783119

ondrnit
30. sep 2024

Nám firma montovala záhradnú chatu, chceli sme aby sme sa tam aj vyspali a tak sme siahli po chate ''Padova B'' sa to myslím volalo, je to už rok späť ale bolo to bez problémov až na to, že dokončená bola o týždeň neskôr.

afgkl
30. sep 2024

Ruky preč od tej firmy, rok a pol cakame na chatu, zaloha zaplatená. Nemam ani chatu a ani financie.

bosorkabb
8. okt 2024

@klaudiazofajova radšej si vyberte inú firmu, tiež sme s nimi mali problémy.

kamilmecir
25. okt 2024

To som rád, že u nás to bolo OK. Stavali nám prístrešok a bez problému, chlapci boli slušní. Dúfam, že to nebola výnimka.

klaudiazofajova
autor
25. okt 2024

Až na oneskorenie o týždeň kvôli počasiu bola výstavba celkom rýchla. Priviezli to už ako skladačku a len sa dopasovávalo. Už robíme terénne úpravy tak som rada, že je to za nami🙏

milicahodova
29. okt 2024

Nám stavali len záhradný domček https://fabros.sk/domceky-na-zahrade/bogota/ a prebehlo to teda v poriadku, do 3 dní mali postavené🙂

evik960
31. okt 2024

Tiež sa pridám s referenciou, za cca 22 tisíc eur nám stavali chatu Fabrosa (4 miestnosti) a tiež úplne v pohode, termín dodržali

afgkl
1. nov 2024

Je to zaujímavé, my čakáme na chatu od maja 23 za 24 tis. a máme iba pätky, samé výhovorky ako majú problém s výrobou.

lukiluk14
5. nov 2024

@evik960 Zdravím.
Pozerám akurát po tej chate.
Ako ste spokojný s veľkosťou?
Chceli by sme niečo podobné ako rodinné, rátame pre dveti, aby sa tam aspoň vyspali.
Tiež schody sú veľmi strmé?
A čo nejaké odkladacie priestory.
Pripadne ako je riešené kúrenie a je možnosť aj cez zimu?
Veľmi by som ocenil ak by sa dali pridať nejaké foto ako to vyzerá v reále.
Dakujem.