Ahojte, vcera nam volala znama, že nas odporučila firme ECO-HOME aby nam skontrolovali okna a pripadne vypisali OBJEDNAVKU na servis, výmenu.
Máte s tou firmou skúsenosť?
Boli u nej a že jej oporučili komplet servis jej 10tich okien) za 250€ (býva v trojizbovom byte). Okna maju 9 rokov.
Svojho času médiami prebehla správa o podvodníkoch, ktorí ponúkaju revízie plastových okien a v podstate oberú ľudí o peniaze, resp. si týmto spôsobom vytipúvajú byty na vykradnutie. Netvrdím, že je to tento prípad, ale v čase koronakrízy by som si do bytu nikoho cudzieho nepúšťala, najmä ak mám okná v poriadku.
Dnes bol u nas servisak z tejto firmy.vsetko mi nastavil vysteloval premazal naipregnoval.okno ktore 5 rokov zadrhavalo a zatvorit islo iba tresknutim.zatvorim teraz jednym prstom.vylietane klucky su ako nove.s malou dusiclou som sa opytala na odtrhnutu retiazku zo zaluzie ujo sa usmial ze ked ju mate dajte a za 5 minut bola na mieste funkcna..velmi som spokojna.funguje to formou prezentacie zadarmo vam spravime prehliadku nacenime co treba urobit dajte nam par kontaktov na znamych..
Nikto nikoho menuti si dat obhliadlu a nasledny servis urobit.za 150 eur mam teraz vsetky okna vystelovame nic nebucha nevrzga neovisa nezadiera..som spokojna
mne ked naposledy volali so slovami, ze "vcera sme boli u vasho znameho a bol velmi spokojny, tak im dal cislo na mna".... No ked som dotycnemu volal, ten o nicom nevedel.
Ok, podelím sa aj so svojou skúsenosťou. Tiež na odporúčanie prišli. Váhali sme, ale známa mi ukázala ako urobili servies. Bol cíteľný rozdiel.
Pán, ktorý prišiel bol profesionálny pohodový. Servis okien na výbornú.
Avšak pomer cena/kvalita neúmerný. Za tri dvojkrídlové okná, balkónové dvere a vchodové dvere - ca. 450€. To je výsmech. Jedine ak by tie tesnenia boli zo zlatá. Áno, cenovú ponuku som dostala predom, očakávala som teda, že za tú cenu to je aj náročná robota. Spravili to do hodinky. Potom, mi povedzte akú majú hodinovku?
@saxana000 Tesnenie na okno 1.5 x 2 = 3m, na tri okna je to 9m. Cena najdrahšieho tesnenia na hornbachu je 0.7€/m. Z toho mi vychádza, že celé to tesnenie ich vyšlo na ani nie 9€.
Samozrejme do celkovej ceny su zarátané, aj cesta, čas, kvalifikácia personálu... atď. Nemám problém ohodnotiť dobre vykonanú prácu a zároveň vedieť, že ta cena je premrstena. Nemožno sa však vyhovárať na materiál - na mazanie a výmenu tesnení. To je zrejme ta najmenšia položka tam.
@anjetta a ona s tými oknami má nejaké problémy? Alebo len milá firma chce zinkasovať peniaze prakticky za nič? Mne tiež pred časom volali takí nejakí experti na kontrolu okien, názov si nepamätám, veľmi rýchlo som ich poslala do teplých krajín... veď keď mám problém, kontaktujem dodávateľa, nie takýchto expertov na všetko