Skúšate šťastie v hrách a súťažiach za peniaze?

marsmykkok
22. feb 2023

Ak áno, tak kde a koľko mesačne do toho investujete? A podarilo sa aj niekedy vyhrať? Myslím tým všetok hazard, teda rôzne sms hry ako na Exprese, Teleráno, lotérie, žreby, stávkovanie a tak.

divokykonik
22. feb 2023

Ja radšej nie, pri mojom šťastí by som nevyhrala ani euro. Plus je to závislosť, takže fakt radšej ruky preč. Ale viackrát som mala nutkanie aspoň za 10 eur skúsiť. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pukina
22. feb 2023

@marsmykkok obcas ma na poste ukecaju na zreb. naposledy som si kupila 10eurovy a vyhrala som 50 :D

sissy27
22. feb 2023

@marsmykkok obcas sa v robote hecneme a posleme si smsky do radia. Rocne na taketo blbosti miniem tak do 10€ 😃

marsmykkok
autor
22. feb 2023

@divokykonik
@elizabet173 Tak ale myslím, že dosť ľudí sa zapája. Však koľko sa predá ročne žrebov napríklad vianočnej lotérie, koľko musí chodiť sms do expresu ak kým niekomu volajú trvá to 5-6 rokov priemerne a podobne. Samozrejme, vždy si treba dať pozor, aby to neprešlo do závislosti. Ale ak je to v rozumnej miere, je to zábava, nie je to zlé.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alienkami
22. feb 2023

Občasne si kúpim cez SMS tip na eurojackpot, občas kúpim nejaký žreb v kiosku. Sem-tam niečo vyhrám, ale sú to malé sumy, takže v globále som stále v mínuse. Na druhej strane to zase nie je až taká tragédia. Sú to fakt malé sumy. Keby som fajčila, minula by som oveľa viac.
Spomenula som si na jeden vtip. Starý Škót sa celý život denne modlil aby vyhral v lotérii. Jedného dňa sa nebo otvorilo a Boh mu hovorí: "Však už konečne podaj ten tiket!"

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pinkgirl
22. feb 2023

Jasné, z času na čas sa do niečoho zapojím. A už sa mi podarilo pár krát vyhrať - potravinové balíčky, kozmetiku, lístky do kina, aj na futbal MS 2010😊.

oli18
22. feb 2023

Nie, nikdy.

evica17
22. feb 2023

Nie nezapajam sa do takýchto veci. Nepodporujem to. Niekto bohaté na hlúpych ľuďoch,čo do toho dávajú peniaze. Myslíš že by na exprese mali dáku súťaž keby sa im to nevrátilo v tých smskach späť a ešte viac. No nie,vybodil by sa na to. Takisto žreby,tikety a iné somariny. A koľko ľudí je na Tom závislých (napr muži podávajú tikety a môže to dôjsť že prehrajú peniaze pre rodinu). Za mňa je to rovnaká závislosť ako fajčenie,pitie a podobne

dilino
22. feb 2023

ja som vyhrala v radiu jemne pred 2 rokmi 2 tisic euro, rôzne poukažky kozmetiku knihy ja mám šťastie posielam korešpondaky.Vyhrala som už aj v jednote poukažku za 250 eur na potraviny v súťaži.

lias3915
22. feb 2023

@marsmykkok raz za čas pošlem expres ale nikdy nič. Ale mám nike konto, ktoré si pár krát za rok dobijem (4-5 krát za rok) za 5/10€. Robim to tak že keď miniem ten kredit a nevyhrám tak čo už ale ako náhle vyhrám posielam to na účet. Napríklad:

Teraz nedávno som si dobila za 10€
Ako náhle som sa dostala na hranicu toho že som mala na konte 15€ tak 10€ som si poslala hneď na vyplatenie na účet. Hrala som ďalej a takto zakaždým keď som mala na konte viac ako 10€ tak som dala vyplatiť. Takze 10€ investícia a 30€ vyhra. Takze 20€ v pluse. Nie je to veľa ale raz za čas poteší.
Mám stanovenú hranicu že nikdy nedobijam viac ako za 10€.

V hrách ako telerano, expres a podobne som nikdy nič nevyhrala ani v súťažiach ako má kauf, lidl, Tesco a podobne. Žreby ani lotéria tiež nič nikdy. Toto je jedine kde je nejaká šanca na výhru ale treba si dať na toto pozor a určiť si hranice 🙂 boli časy ked som z tých 10€ urobila aj 300€ ale to je o stasti 🙂

vroni
22. feb 2023

Z času na čas (možno jeden, dvakrat do roka) podám Euromiliony. Potrebovala by som partaka, lebo mam talent netrafit ani jedno číslo, takže jemu by stačilo tipovať z tých zvyšných. A ja sa utesujem, ze mam asi šťastie v láske 🤣🤣🤣

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bublinka1426
22. feb 2023

los, euromiliony ci sportka...max 50 eur vyhrala..