kočky, čo by ste povedali na skupiu záhradka na balkóne? sú tu skupiny na záhradkárčenie, pestovanie niektorých obľúbených kvetov, ale balkónovky a rady mi tu chýbajú, aj keď pár príspevkov sa nájde, treba ich poriadne hľadať... a veľa z nás má doma kúsok prírody pod modrou oblohou len na balkóne... 🙂
@anatalia77 ja mám doma plno, mne všetko kape na balkóne... 🙂
@lusiena 😀 tak ked to s priemerujeme,tak sme vlastne dobre pestovatelky
@anatalia77 ja keď čo to na balkóne konečne vypestujem, tak cez dovolenku mi všetko skape, lebo to treba polievať dvakrát denne... nemá kto... ☹
@lusiena to poznam,ja chodim na tyzdnovky,a takto mi znamy popestovali par cinskych ruzi...
Kluce od bytu maju 4 ludia,ale kvety nepoleje nikto.Ale uz sa chystam usadit,tak sa potom do toho oprem,a budem si pestovat svoke kvetocky.Aj na okno dam 🙂
@lusiena mna by takato skupina potesila. Nadsenie mi nechyba, vysledky su zatial biednejsie (odkedy sme sa prestahovali).
@anatalia77
@zita19
@sissy27
@hradnapani
kočky, ak by som chcela teda založiť skupinu, potrebujem ešte jednu dobrovoľníčku na moderátroku... 😀 😀 😀 ktorä z vás prehovorím??? 😀 😀 😀
@lusiena skus zitu 19,to je taka erdek baba 🙂
Baby, mozem byt moderatorkou. Hadam sa tam nikto vadit nebude, lebo to by ma nebavilo robit rozhodcu a inkvizitora
@lusiena zaloz skupinu, prosim.
Pravidla navrhujem jednoduche:
Nenadavat, nevysmievat sa. Hlavne radit si navzajom a podporovat sa v snazeni. Poskytnut dobre typy ale neprehanat s reklamou. Pochvalit sa s akymikolvek uspechmi. Aj malickymi.
@zitaje @anatalia77 @hradnapani @sissy27
@lusiena ja mam na terase velke truhlove kvetinace, otocene na juh. ked sme ich osadzovali, tak sme volali zahradnicku firmu - lebo to by sme sami nezvladli a hlavne, polovica kvetin, co som vybrala neboli na juznu stranu vobec vhodne 😀
a polievat chodi sused zdola alebo suseda zhora, podla toho, kto je na prazdninach 😉
@zita19 no mne minuly rok paradajky vymrzli ☹ som ich dala skoro von. to iste cucoriedky - nemali dobru zem. jedine co prezilo boli jahody, tak som zvedava, ci tento rok zarodia... ale inak som po minulom roku s pestovanim zeleniny na balkone skoncila.
inak suseda ma v kvetinaci jedno velke hrozno a urodilo - 3 strapce 😀
@anatalia77
@zita19
@bubelko
@hradnapani
@sissy27
@zitaje
kočky hotovo, čakám nával... 😀 😀 😀
@lusiena posles mi link? neviem to najst 😕 ... este to tak, aby tam boli hadky kvoli mrkve 😅
@lusiena nuz ja nemam ani balkon...ale strasne rada pestujem kvety,ale kvety nemaju radi mna,lebo demonstrativne hynu