Skrinky na dotyk - skúsenosti

slavka030
4. mar 2018

Maminky, potrebujem doriešiť kuchyňu. Chcem skúsenosť tie ktoré máte bielu lesklu striekane k ich.linku máte bez ruciek že len zarezy na otváranie a vrchné skrinky na touch, že iba tuknete a skrinka sa otvorí? Ste s tým spokojne? Mam posledne 2 dni na zmeny.Ďakujem.

slavka030
autor
4. mar 2018
zbruna
4. mar 2018

Skus sa pridat do skupiny Pekné bývanie, tam Ti baby urcite poradia...

hettinka
4. mar 2018

@slavka030 myslím, že to je taká kuchyňa na obdivovanie a nie na reálne používanie. Ak máš kuchyňu tak, že sa celý týždeň stravujete mimo a len cez víkend si uvaríte obed, tak v pohode. Ak tam tráviš každý deň varením, je to nepraktické, budeš viac umývať, ako variť, alebo to budeš mať docapkané. Ja mám bledé skrinky, matná vanilka a rúčky a pri mojich 2 chlapoch sú aj na tom stále špinavé otlačky, na zbláznenie. Čistím denne.

ellaafi
4. mar 2018

Ahoj, máme podobnú ako máš vizualizáciu. Tie úchyty na otváranie/zatváranie máme všetky také zapustené (horné, dolné a skrine). Máme blum kovanie, čiže sa zatvárajú samé. Toho touch systému som sa bála vzhľadom k tomu lesklemu povrchu

xevulax
4. mar 2018

Ja mam lesklu bielu pripajam foto, avsak na otvaranie mam rucky- dolu na skinkach ich nie je poriadne ani vidiet- su umiestnene v hornej casti pod pracovniu doskou. Linka sa velmi lahko udrziava, ak vidim chyzanec prejdem s clinom a je cista. Varim denne pracovnu dosku pri vareni tak ci tak utieram, - ako by som utierala aj hoci ktoru inu farbu. Na druhej strane mam vstavanu chadnicku, mraznicku a mikrovlnku s rurou- to na foto nie je. Lahsie sa mi udrziava ako predchadzajuca co sme mali v byte- ta bola matka jemnucko zelena tu som doslova musela drhnut. Ja by som si vsak osobne na lesklej linke nedavala otvaranie dotykom. To by tam boli skutocne non stop capky.

slavka030
autor
4. mar 2018

Ono namiesto tých ruciek tam mám zafrezovane dvierka na otváranie. To dotykom práve ma odrádza.

@xevulax aku mas prosím ťa dosku a boky na linke?

slavka030
autor
4. mar 2018

@ellaafi nevieš mi to sfotit prosím ťa ako to vyzerá? Mám ešte dnes, zajtra šancu to zmeniť.

slavka030
autor
4. mar 2018
slavka030
autor
4. mar 2018

Takto by malo vyzerať to zafrezovane na otváranie skriniek.

slavka030
autor
4. mar 2018
zarrinka
4. mar 2018

@slavka030 Ahoj, biela leskla je uplne super na udrzbu, ziaden strach. Lesk sa udrziava ovela lepsie ako matna povrchova uprava. Ten push system by som nedavala, mam to na skriniach a teda dost ma to rozculuje, idem to dat prerobit na klasicke otvaranie. Daj si vsade rovnake uchyty a mas vybavene.

slavka030
autor
4. mar 2018

@zarrinka ahoj. Ak sa pozrieš na poslednú foto ktorú dom pridala, tak vlastne namiesto ruciek ten úchyt je vyfrezovany namiesto rucky, nie ju to push system.

xevulax
4. mar 2018

Dosku mam jednofarebnu taku sedu- a to iste aj boky na linke a zastenu.

ivec16
4. mar 2018

podla mna udrzba leskla je super, velmi dobre sa to umyva a udrziava podla mna lepsie ako na matnej.,,

ivec16
4. mar 2018

moja ma uz asi 8 rokov

fiviasebi
4. mar 2018

Ahoj je to pravda biela leskla je super na udrzbu mam 2 male deti a bielu lesklu linku staci utriet ked aj len vlhcenym obruskom a je v pohode a co sa tyka push urcite nie ja mam a pomaly vymienam na skrinkach pretoze sa to kazi ono je to super na take skrinky kam chodis raz za rok

slavka030
autor
4. mar 2018

Žienky, dakujem. Push system zruším urcite. Teraz uz len premyslam ci dat rucky alebo zostanem pri tom frezovani dvierok, páči sa mi to.

vulka
4. mar 2018

@slavka030 V tom záreze sa Ti bude usadzovať bordel a bude sa to ťažko čistiť .

ellaafi
4. mar 2018

@slavka030 daj to frézovanie, mne sa to páči, je to zaujímavé 😉

fokuska
4. mar 2018

@slavka030 Ja ti poradim v inej veci - vidim ze pracovnu dosku mas vo vizualizacii na spojoch prekrytu listami.
Toto by som si nikdy nedala. Bude sa tam zadrziavat spina, zle sa bude utierat cela doska.
Mali sme to doma, ma to svokra s podla mna to este aj hrozne vyzera.
My sme si dali spoje lepit a zdola su stiahnute takou skobou, cize spoj ani nie je vidno, iba ked sa poriadne zblizka pozries.
Lahko utriem celu dosku ako celok, nikde sa nezbieraju omrvinky ani spina ;)

carmenuska
4. mar 2018

My mame nabytok v obyvacke touch,nikdy viac...nie som otrok.Na aklade toho, smeze sinou dalizobraziť kuchynu bielu lesklu a mame klasicke madla.A aj tak ked tam ide kuz albo, deti,je to ucapane a? Kazdy den to.lestim.Nechcem si predstavit co hy bolo ,keby sme nemali madla.Ak ma byt ta kuchyna funkcna a nie iba na vystavu,isto nie.

slavka030
autor
4. mar 2018

Žienky, dakujem velmi pekne každej jednej. ☺ idem ešte porozdumovat či dať madla či to frezovanie. Chlapík mi urobil aj navrh s madlami.

ivec16
4. mar 2018

@slavka030 https://m.ikea.com/sk/sk/catalog/products/art/3...
mozno nieco take zvrchu dvierok by sa vam pacilo... to je taky kompromis podla mna medzi klasickou uchytkou z predu dvierok a frezovanim

monika4991
4. mar 2018

@slavka030
@fiviasebi
@ivec16
@zarrinka
@xevulax
@ellaafi baby ak môžem mam na vás otázku. Tu bielu lesklú mate striekanu, fóliu, alebo lamino. Ďakujem

ivec16
4. mar 2018

@monika4991 melamin

ellaafi
4. mar 2018

@monika4991 dvierka, šuflíky striekane

kxrxn16
4. mar 2018

Ahojte ja mam tiez bielu lesklu je to fajn na udrziavanie ale trosku ma irituje ked zasvieti slnko a vidiet tam flaky, prosim Vás čím to umývate tak dokladne? dakuujeeem

ellaafi
4. mar 2018
ellaafi
4. mar 2018

@kxrxn16 ja len clin (na sklo) alebo sanytol (univerzálna dezinfekcia) a hlavne mäkkou handričkou

slavka030
autor
4. mar 2018

@monika4991 ja dávam striekať