Škrabka na auto

cickulka
19. nov 2021

Kocky mam vodicak este sa bojím takze nejdem s autom pokial nemam. Odrosene na poriadok okna atd ide mi o to ze ako zacali mraziky treba auto oskrabkat okná dneska som. Si. Cchela kúpiť skrabku chlap ma. Odbil ze to je všetko zle. ake mate skrabky na okna? chcem ho nasrat lebo on je lenivy a skrabe okna rôznymi kartami nekúpi si tu skrabku proste takze si chcem kúpiť neaku najlepse s tou rukavicou v ruzovej farbe a potom ho podpichovat ked bude s tou ruzovou skrabkou tie okna skrabat Lubim ho jak koňa ale proste chlap. No

andrea_prestastna
19. nov 2021

@cickulka jebne ma, sorry skrabku kup na prvej pumpe nezarucujem ze bude ruzova, jazdi stale a neboj sa , inak sa to dobre nenaucis, vela kilometrov a malo skrabania😂

riamia91
19. nov 2021

@cickulka najlepsia je taka plachta na predne okno, nie ako celta, ale taky material, co sa dava do zahrad proti burine, z takeho materialu je perfektna... takze predne okno poriesene, jedine ked leje a ma do rana mrznut si ju nedavam, lebo primrzne ako da sa odlepit, ae uz sa mi jednu podarilo aj potrhat.
Potom uz je jedno aku mas skrabku na tie bocne okna aj malu aj velku, my mame aj malu aj taku s metlickou, ked je vela snehu... uz sme mali kopec, aj kopec polamali a tato je naj, mavaju ju v Tescu: https://www.senzacne.sk/p/skrabka-s-metlickou-n...
Ja mam vodicak 12 rokov a nikdy by som na cestu nevysla s poriadne neocistenym prednym oknom a bocnymi na soferovej a spolujazdcovej strane a samozrejme zadne, ale to sa odmrazuje samo. Takze nie je to o skusenosti, je to o zdravom rozume. Ja radsej aj meskat budem, ak si neuvedomim, ze mi treba vyrazit skor, ale ocistene okna musia byt. Vela stastnych kilometrov.

cickulka
autor
19. nov 2021

@andrea_prestastna som rada ze som pobavila 😁🤭vidíte ake to mam tazke ked musim takéto veci riešiť kupim si teda prvu ktorá sa mi zalubi a budem ho trestat stou 🙈🤫😉

cickulka
autor
19. nov 2021

@riamia91 dakujem ta stou metličkou vypada byt sikovna dakujem za tip 😉

euka210
19. nov 2021

@cickulka no...hrozny chlap ked Ti skrabku nekupi...ale i ja obcas musim do mojho hucat nech mi to a to kupi...az som si kupila sama 😁
Moja vybava na zimu...ochranna plachta na predne sklo, sprej na ranne rychloodmrazenie ked padne mrznuci dazd, obycajna plastova skrabka na sklo...min. 2x lebo aj deti chcu pomahat 😁 , obycajna rucna metlicka co na podlahu...tak je na odhrnutie snehu z auta, a este sava handra ked sa zdnuka zahmlie okno.

10zabka
19. nov 2021

ja som škrabkala prvou plastovou kartou z peňaženky, na ktorú som narazila...

moname
20. nov 2021

sprej a je to

andrea_prestastna
20. nov 2021

@cickulka hlavne si kup taku ozaj dlhu rucku

andrea_prestastna
20. nov 2021

@moname dlho by som to nepouzivala,,, keby ste videli auta v servise po zime co nonstop pouzivaju tieto rychlorozmrazovace uz by ste to nekupili, lak v prdeli

riamia91
20. nov 2021

@andrea_prestastna uz chapem, preco to muz nechce kupovat, vdaka za info.

vandicka7
20. nov 2021

Minuly rok som si v kauflande kupila taku tu skrabku s rukavickou. Mali tak som vzala aj sebe aj muzovi do auta a som mu to na mikulasa dala jak darcek 😀

dusankomoj
20. nov 2021

@cickulka ti si trubela,načo počúvaš chlapa😉 keď chceš škrabku,tak si ju kúp. Uvidíš,že keď tak ráno nájde fajnovo zamrznuté auto,určite nebude škrabkať kartičkou,ale bude mu dobrá aj ružová rukavička!

moname
20. nov 2021

@andrea_prestastna aha ďakujem