Ahojte akurát som vystúpila z auta a vsimla som si ze mam oškrete auto z boku .. ja si neuvedomujem že som niekde šuchla.. cca 5 cm taky škrabanec do stratena neviem co mam robiť keďže neviem o tom ze by som niečo urobila 😔
A čo by si chcela robiť? 😀 bud si dáš prelakovat za par stoviek malý škrabanec, aby si do par týždňov mala ďalší, alebo sa s ním naučiť žiť 😅 my sme mali niekoľko rokov obrovsky skrkanec ako keby od kľúča na starom aute..
@anjelicek26 o to mi nejde proste auto mam také staršie to mi svokor zalakuje.. ale ide o to ze neviem ci som ja šuchla alebo do mňa niekto suchol alebo co.. to ma trápi aby som nemala nejaký problem.. ja si neuvedomujem že som nieco urobila 😔
Ak si si nie niecoho vedoma, tak nemá zmysel nad tým špekulovať. Tých možnosti ako sa ti spraví skrabanec je milión. Mne minule vyletela kovova odtokova lišta cez ktorú zbera vodu z pozemku do jarku a skrabla mi elegantne bok auta, toto nevymyslis nevysvetlis.. do bodu,kým tade neprešiel o pár mesiacov rychlejsie muž, lišta vyletela zasa a škrabla mu auto na tom istom mieste🫣Už sme ju dali vymeniť.
mozes si to nechat prelakovat. Nema cenu sa trapit. Ak mas nejake drahsie auto nedavaj to do autorizovaneho servisu. Nam za nalakovanie a vyklepanie prisaham 2mm tuplikov v servise nauctovali 7000 eur :D Samozrejme ze to platila poistovna, ale musela som si klepat na celo ake ciastky si uctuju.
Radsej to ukaz nejakemu znalemu chlapovi, mozno cast z toho skrabanca je nanos farby z toho predmetu, ktory skrabanec sposobil (to sa da odstranit riedidlom a potom prelestit), alebo sa to bude dat vyretusovat opravnym lakom (tzv. Lack Stift, yake akoby dva "laky na nechty" v krabicke) kupenym v znackovom servise vasho auta (podla cisla/kodu vasej farby). Ked to das prelakovat v servise (najlepsie v nezavislej autolakovni kdesi na vidieku, ktora ma dobre recenzie aspon na google maps), budu prelakovavat cely karosarsky diel (dvere ci blatnik).
Daj fotku
mne tych skrabancov na aute pribudlo pri parkovani u nakupakov, alebo pozdlz uzsich ulic uz pribudlo nespocet, damy oblubuju nosit velke kabelky s cackami a je to uplny uzas, ked ti idu okolo... Ale obcas sa najde aj nejaky duchaplny jedinec co si zabrusuje kluc v domienke, ze tym nieco dosiahne. A ak budes mat stastie, najdes aj bodky od kamienkov z krovinorezu sikovneho pracanta.
No nič..Nám tiež poškrabal niekto čisto nové auto. A dosť hĺbkový ..co už smola. A dodnes je len ten jeden škrabanec.
No nič teraz bud ta niekto suchol, alebo ti auto poskrabal, alebo si si to sama nejaký konarom a ani si si to neuvedomila... teraz už nič s tým, v Service to vedia dobre zamaskovat, vylestit, ze ani nevidno...